MOSER 1902-0460 For LCD

Catalogue
MOSER 1902-0460 For LCD
4.5 17 rating
Hair Clipper - 8 comb attachments, max cutting length: 25mm, min cutting length: 0,9mm, digital display, power: mains and battery-powered, operation time of 100 min
Code:  WAHZA070 Product Number:  MOS-1902-0460 Producer's Website:

Don't like the alternatives? Choose from the full product list

MOSER 1902-0460 For LCD

With a powerful trimming machine, Moser gets you the professional salon results. Choose from 9 different cut lengths and adjust your hairstyle to your exact wishes. A modern ergonomic shape makes it easy for you to work with a wide cutting head. With a powerful lithium battery, the trimmer can last up to 100 minutes and you can monitor the battery status via the LCD display. In addition, you'll get useful accessories, specifically a brush, scissors, comb, oil, charging adapter, and 8 extras.

10 Benefits of Moser Trimmer

  1. Fast trimming with a 46 mm cut width
  2. 9 cut lengths (1, 3, 6, 9, 12, 16, 18, 22 and 25 mm)
  3. Battery operation up to 100 minutes
  4. Network traffic
  5. Very fast charging
  6. Modern ergonomic shape
  7. Quality German product
  8. Practical LCD display
  9. Lithium-ion battery
  10. Plus rich accessories

In the comfort of home

With the trimmer you save time and money that would otherwise fall for regular hairdresser visits. For a quick and operational adjustment of your hairstyle you will not need a salon term, you can handle it without difficulty right at your home. At the same time, you can still enjoy professional results without unnecessary effort.

Specifications

Trimmer type
For hair Done!
Usage method
Professional Done!
Number of inserts
8 Done!
Number of cut settings
9 Done!
Controls
With the use of buttons Done!

Type

Trimmer type
For hair Done!
Usage method
Professional Done!

Features

Number of inserts
8 Done!
Number of cut settings
9 Done!
Controls
With the use of buttons Done!

Functions

Functions
Digital display Done!

Length of cut

Min. cutting length
0.9 mm Done!
Max. cutting length
25 mm Done!

Operation and power supply

Operation hours
100 min Done!
Power
Mains (230V), Battery Done!
More Specifications

Specifications can be changed without notice. Images are for illustrative purposes only.

Mám taký pocit že si posúvame jeden a ten istý strojček, ja som mal ešte tú smolu že mi bol dodaný použitý a bez nabíjacieho adaptéru...!!!!!!! Výborne Alza strácam čím ďalej viac dôveru.....

pozerám že nie som sám !! vyberiem nový strojček z krabici a na ňom vlasy :O Hlavne že zákazník platí za nový nepoužitý tovar !!! Veľké sklamanie alza... riešiť to ?

Dobrý den, zakoupil jsem si u vás tento strojek a jsem spokojen. Ale stala se mi taková věc, že jsem nějak ztratil nástavec se střihem 3mm a nemohu ho nikde sehnat pro tento strojek. Díval jsem se všude po internetě a nikde jsem nenašel nástavec 3mm vhodný pro tento model a všude píšou modely 1854, 1871, 1881 atd., ale nikde jsem se nedočetl, že nástavec je vhodný pro model 1902-0460. Nevíte, kde bych mohl sehnat nástavec 3mm pro tento model? Děkuji předem za odpověď.

Ako je možné že som kupoval nový strojček a krabici bol použitý (poškrábaný), vlasmy na čepeli a bez adaptéru. Musím sa pridať k ostatným, ktorý Vás karhajú! A vyzerá to tak že toho istého strojčeka o čom už niektorý písali sa snažíte zbavyť za plnú cenu. Hamba! . Ste 1. obchod, kde sa my to stalo. Asi to bol posledný nákup u Vás. Samozrejme strojček budem reklamovať!

koukam ze se pouzity strojek predava mezi sk a cr, tez jsem dostal strojek s tim ze bude novy a nasel jsem na nem vlasy :D rozbalil jsem primo na prodejne, stim ze objednaji novy. odpoledne jsem si sel jiz pro novy a na novem kusu jsem opet nasel vlasy :D uz jsem to neresil, pac nez dostanete novy strojek od alzy, je jedodussi vydelat milion korun. Strojek jsem doma vycistil a od vanoc jej zacnu pouzivat. Pokud budou se strojkem problemy, okamzite ho vyreklamuju a koupim strojek radeji od mall, nebo czc. U konkurence jsem zatim nikdy zadny problem nemel. Alza at se zdrzi stupidnich komentaru typu, zajdete k nam jiz po treti ho vyreklamovat, nebo posilat odkaz na reklamaci, tak rovnou odpovidam, ze cesta k vam me stoji penize a na vyplnovani formularu nemam cas. Uz takhle me vysel draho.

Hele děláte si ze zákazníků srandu, nebo je máte za stupidní dementy? Ráno čtu reakce 2 lidí co dostanou použitej strojek uvedenej jako novej, tak se tomu směju, jak to vůbec můžete zkoušet a pak doma rozbalim krabici a tam hozenej strojek mimo obal, rozházený příslušenství po krabici a jako bonus chlupy z bůhvíčeho na holících nožích??? KEKEL...!!! Takže pánové, očekávám, že mi co nejdřív dorazí kurýrem BEZPLATNĚ novej strojek, a tenhle ať si odveze. Tohle je třetí fail za poslední dobu co s Váma mám, takže od teď konkurence. Vím, že Vám to vrásky dělat nebude, ale za vola Vám tady nebudu a ono se to brzy takhle proflákne u více případů a můžete jít s ufonem do pr...

Ako je možné že mi bol doruceny uz použitý strojček aj keď som zaplatil za nový?môžete sa hanbiť!!!

Dobrý den, ve specifikaci se uvádí, že lze zkrátit až na délku 0,9mm, ale našel jsem jen nástavec na 1,5mm.

Je možné tento strojek používat i na vousy ? děkuji za odpověď

Questions and answers: MOSER 1902-0460 For LCD
Accessories for MOSER 1902-0460 For LCD Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Moser 1902-0460 Pro LCD. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: MOSER 1902-0460 LCD-hez.
P-DC1-WEB03
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info