AlzaPlus+ kancelář Aplikace

MOSH ELITE T1

Zobraziť katalóg
MOSH ELITE T1
4,1 7 hodnotení
Kancelárska stolička so synchrónnou mechanikou a aretáciou, 3D nastaviteľné podrúčky, piest KGS Class 3, výškovo nastaviteľné operadlo, materiál poťahu: oderuvzdorný textil, výplň sedáku: studená (HR pena), nylonový kríž, nosnosť 120 kg
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  MSH518a1 Produktové číslo:  MSH-SEC-T1 Stránky výrobcu

Zvýhodnené súpravy

292,34 €
Kúpiť balíček

MOSH ELITE T1

Vysoký komfort a opora pri celodennom sedení doma, či na pracovisku. Elegantný dizajn s maximálnou mierou prispôsobenia pre zdravé a pohodlné sedenie.

PRÉMIOVÉ SPRACOVANIE
ODOLNÁ KONŠTRUKCIA

Vysokoodolná konštrukcia a piest KGS Class 3 zaručuje nosnosť až 120kg. Vzduchový piest s tlmením nárazu pri dosadnutí disponuje BIFMA certifikátom kvality. Výstuž z elastickej studenej HR peny si zachováva tvarovú stálosť bez vysedenia. Poťah je z oderuvzdorného textilu podrobený záťažovými testami a zaručuje dlhú životnosť.

Elite T2
Elite T2

SYNCHRÓNNY MECHANIZMUS

Model T1 je vybavený synchrónnym mechanizmom s možnosťou nastavenia miery pruženia. Uhol náklonu operadla a sedáku sa mení súčasne, čím lepšie kopíruje sed, vytvára potrebný komfort a umožňuje dynamické sedenie.

Elite T2

VYSOKÁ FLEXIBILITA

Stolička ponúka rozsiahle možnosti prispôsobenia všetkých častí pre čo najväčší komfort pri sedení - výšku a sklon operadla, výšku a uhol podrúčok, či výšku a hľbku sedáku. Pruženie operadla je možné nastaviť podľa svojej hmotnosti.

Elite T2

3D PODRÚČKY

Model T1 disponuje 3D nastaviteľnými podrúčkami s mäkkou dotykovou plochou s nastavením výšky a hľbky. Rotácia vrchnej časti umožňuje prispôsobenie uhlu opierok pre nadštandardný komfort podľa vlastných preferencií.

Elite T2

VIETE, AKO SPRÁVNE SEDIEŤ?

1/ Oči vo výške horného okraja monitora

2/ Vzpriamená krčná časť

3/ Uvoľnená šija a ramená

4/ Predlaktie rovné či naklonené mierne hore

5/ Chrbát opretý o operadlo

6/ Podopretá krížová oblasť

7/ Nohy v 90° uhle a za hranicou sedadla

8/ Chodidlá celou plochou na zemi či podložke

Parametre a špecifikácia

Porovnať

Určenie

Určenie
Kancelárske Hotovo!

Podrúčky

Nastavenie podrúčok
Výška, Rotácia hornej časti, Posun dopredu/dozadu Hotovo!

Kolieska

Kolieska
Na kolieskach Hotovo!
Materiál koliesok
Pogumované Hotovo!
Povrch podľa koliesok
Univerzálne Hotovo!

Materiál

Materiál konštrukcie
Plastová, Kovová Hotovo!
Materiál poťahu
Textil Hotovo!
Materiál výplne sedadla
Studená pena (HR pena) Hotovo!

Nosnosť

Maximálna nosnosť
120 kg Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka stoličky/kresla
69 cm Hotovo!
Výška sedadla min.
45 cm Hotovo!
Výška sedadla max.
57 cm Hotovo!
Hĺbka sedadla min.
45 cm Hotovo!
Hĺbka sedadla max.
53 cm Hotovo!
Výška operadla min.
52 cm Hotovo!
Výška operadla max.
61 cm Hotovo!
Hmotnosť stoličky/kresla
23 kg Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, jaká je hloubka sedáku?

Dobrý deň, aká je výška područiek od zeme v najnižšom výškovom nastavení pre područky a taktiež súčasne pre hlavný piest v najnižšej polohe? Spodnú hranu stola mám 71cm od zeme preto potrebujem vedieť či stoličku môžem zasúvať pod stôl.

Dobrý den, kde naleznu na židli ovládání na sklon podsedáku? V popisu i v návodu od výrobce je zobrazena graficky možnost změny náklonu, nicméně se mi tato "páčka" zatím nepodařila najít. Mám takový pocit, že je to pouze vlastnost modelu T2. Model T1 jsme si pořídil, jelikož opěrku hlavy nepotřebuji a jinak vypadaly vlastnosti obou židlí (až na použitý materiál) naprosto stejně. Možnost upravit změnu sklonu podsedáku je pro mne důležitá. Můžete mi prosím poradit tedy kde najdu ovládání, anebo mi potvrdit, že tato možnost se na modelu T1 nenachází (tedy, že výrobce i Alza jako prodejce udávají chybné údaje). Děkuji

Dobrý den, jaká je záruka na danou židli?

Diskusia a poradňa k MOSH ELITE T1
Príslušenstvo pre MOSH ELITE T1 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MOSH Elite T1. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte MOSH ELITE T1. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte MOSH ELITE T1. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: MOSH T1.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií