Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Rapture

MSI Aegis X-001EU

Zobraziť katalóg
MSI Aegis X-001EU
5 1 hodnotení
Herný PC Intel Core i7 6700K 4.2GHz s vodným chladením, Intel Z170, RAM 16GB DDR4 SDRAM, NVIDIA GeForce GTX 1080, 8GB GDDR5X, 2x SSD M.2 128GB RAID 4, HDD 2TB, DVD / RW, GLAN, WiFi ac, Bluetooth, USB 3.0 , USB 3.1, USB 3.1 type C, HDMI, Windows 10 Home
Kód:  NR203a1 Produktové číslo:  Aegis X-001EU Stránky výrobcu

MSI Aegis X-001EU

Úplne nový, úplne neopozeraný dizajn


MSI začalo úplne od nuly s generáciou Aegis

Firma MSI uvádza na trh novú generáciu počítačov Aegis. Jedná sa o mini ITX počítačovú zostavu s jedinečným a originálnym dizajnom kompaktného tela. Skriňa je vybavená šikovným a systémom chladenia, takže v spojení s výkonnými procesormi Intel Core a grafickými kartami NVIDIA GeForce GTX vzniká výborná herná zostava, kde nebudete mať problém s chladením.


Chytrý systém chladenia

Abychom mohli mít výkonný počítač a plně jej využívat, potřebujeme dobré chlazení proto je Aegis vybavený efektivním a tichým systémem chlazení Silent Storm Cooling 2. Vzduch prúdi troma jednotlivými prúdmi tak, aby chladil všetky dôležité komponenty a ich teplota zostala čo najnižšia a nedošlo k poškodeniu. A by toho nebolo ešte málo, procesor je chladený vodným chladením.


Našlapaná herné delo

Vychutnajte si najhorúcejšie herné novinky na najvyššie detaily. Aegis je síce malý, ale tiež veľmi výkonný. Vďaka šikovnému rozvrhnutie komponentov dokáže do svojho malého tela vtesnať plnohodnotnú grafickú kartu s neuveriteľným výkonom. Dostatok miesta zaistí bezproblémový upgrade do budúcna, aby váš stroj bol stále jeden z najlepších. Přístup ke všem vyměnitelným komponentám je možný a velice jednoduchý.


Podsvietenie ako z rozprávky

Príde vám červená farba podsvietenia nudná, neoriginálne a okukané? Zažiarte s vlastnou kombináciou farieb vďaka zabudovanému systému podsvietenie Mystic Light RGB LED na prednej strane. Farby si môžete ľubovoľne kombinovať, tak aby vám treba ladili s ostatnými komponentmi, či prvky vo vašej izbe. Zároveň si tiež môžete vybrať jeden z mnohých efektov, ktoré Aegis vie, čo je napríklad pulzovanie či blikania v rytme hudby.  


Jedinečný vo všetkých smeroch

Jedinečný dizajn je podporený tiež bočnicami na ktorých máme z oboch strán malé okienko z červeného plexiskla, vďaka ktorým môžeme nahliadnuť kedykoľvek na "vnútornosti" svojho namakaného stroja. Velice praktické je držadlo pro snadný přenos počítače. K dispozícii máme aj vysokorýchlostné obojstranné rozhranie USB 3.1 typu C. Ako operačný systém je tu použitý moderný Windows 10.

Parametre a špecifikácia

Rad procesora
Intel Core i7 Hotovo!
Operačný systém
Windows 10 Home Hotovo!
Typ zostavy
Herný Hotovo!
Model procesora
Intel Core i7 6700K Skylake Hotovo!
Frekvencia procesora
4 GHz (4 000 MHz) Hotovo!

Operačný systém

Operačný systém
Windows 10 Home Hotovo!

Použitie

Typ zostavy
Herný Hotovo!

Procesor

Rad procesora
Intel Core i7 Hotovo!
Model procesora
Intel Core i7 6700K Skylake Hotovo!
Frekvencia procesora
4 GHz (4 000 MHz) Hotovo!
Počet jadier procesora
4 × Hotovo!
Cache procesora
8 MB Hotovo!
Core Boost Frekvencia
4,2 GHz (4 200 MHz) Hotovo!
Max TDP
91 W Hotovo!

GPU značka/model

Značka grafickej karty
NVIDIA GeForce Hotovo!
Model grafickej karty
GTX 1080 Hotovo!

Grafická karta

Pamäť grafickej karty
7,81 GB Hotovo!
Špeciálne funkcie grafickej karty
GeForce VR-Ready Hotovo!

Základná doska

Socket
Intel 1151 Hotovo!
Sloty pre prídavné karty
PCI Express x16, M.2 Hotovo!

Disk

Kapacita úložiska (HDD + SSD)
2 256 GB (2,26 TB) Hotovo!
Typ úložiska
SSD + HDD Hotovo!

Výbava

Základná výbava
Bluetooth, Optická mechanika, Wi-Fi Hotovo!
Typ WiFi
802.11b/g/n/ac Hotovo!

Farba a vyhotovenie

Farba
Čierna Hotovo!
Veľkosť skrine
Mini Tower Hotovo!

Zdroj

Zdroj
600 W Hotovo!

Operačná pamäť

Veľkosť operačnej pamäte RAM
16 GB Hotovo!
Frekvencia pamäte
2 133 MHz Hotovo!
Maximálna kapacita RAM
64 GB Hotovo!
Počet slotov RAM
2 ks Hotovo!
Počet osadených slotov
2 ks Hotovo!

Výstupy

USB 2.0
2 × Hotovo!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
9 × Hotovo!
Grafické
DVI, HDMI, DisplayPort Hotovo!
Ďalšie
Combo Audio Jack, LAN, USB-C, Vstup na mikrofón, Výstup na slúchadlá/reproduktor, zvukový vstup (line in), zvukový výstup (line out) Hotovo!

Skrinka

Šírka
433,18 mm Hotovo!
Výška
376,11 mm Hotovo!
Hĺbka
169,92 mm Hotovo!
Hmotnosť
10 kg Hotovo!
Viac parametrov

Taiwanská spoločnosť MSI (Micro-Star International) si vydobyla pevné miesto vo svete IT predovšetkým produkciou základných dosiek pre stolné počítače. Zameriava sa však aj na grafické karty, barebone počítače, notebooky, sieťové produkty, servery a mnohé ďalšie počítačové komponenty. Produkty, ktoré nesú značku MSI, podporujú najmodernejšie technológie a doprajú svojim používateľom potrebný výkon pre všetky typy nasadení. Zvlášť intenzívne sa MSI venuje dnes tak rastúcemu segmentu herných notebookov.

Poznámka:
» Všetky grafické PC
» Všetky herné PC do 2 500 eur
» Všetky počítače s Windows 10
» Všetky Herné PC, Herné výkonné PC a PC na VR
  • Informácie o zobrazenej kapacite v operačnom systéme.
  • Pokiaľ nieje uvedené inak, zostava je dodávaná s českou lokalizáciou.
» Všetky Počítačové zostavy
» Všetky Kancelárske PC zostavy, Pracovné stanice a PC na strih videa

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, chystám se na nákup ale ještě mě zajímá grafická karta. Specifikace se o ní jaksi nezmiňuje... Podle fotek soudím že se jedná o ARMOR 8G OC - 8GB GDDR5X (10010MHz), NVIDIA (GP104) Pascal GeForce GTX1080 (1657MHz), Boost clock 1797MHz? Je tomu skutečně tak? thx

Zdravím, chtěl jsem se zeptat, jestli by se tam dal nahradit processor za intel core i7 7700 a pokud ano, jaký by tam byl příplatek?

Ještě mě zajímá,když je hra na blu rey disku?Tak třeba na ps4 jsou všechny na blu rej disku,takže potřebuji k přehrání nainstalování hry blu rej?Přehrávač?

Dobrý den Chci si koupit drahé pc a nejste schopni mě ani odpovědět.Kupuji nové pc jednou za 10 let,takže potřebuji silný stroj.Proto mě zajímá : 1,)Je možné si připlatit za rychlejší pamět? 2,)Co tam je abych tam mohl vkládat blurej disky a cedečka s hrou?Čím se to tam vkládá?Co tam je za mechaniku. Obě dvě otázky potřebuji znát nekupuji pc každý rok.

Dobrý den 1.)Co když si chci připlatit za rychlejší pamět? 2.)Je tam mechanika na instalování her z cedčka myslím blurej nebo přehrávač kam se to cedečko s hrou straká?

Diskusia a poradňa k MSI Aegis X-001EU
Príslušenstvo pre MSI Aegis X-001EU Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MSI Aegis X-001EU. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte MSI Aegis X-001EU. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte MSI Aegis X-001EU. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: MSI Aegis X-001EU.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií