During the Easter holidays 29.3. and 31.3. all our stores are closed except the AlzaDrive in Senec. On Easter Monday 1.4. all stores are closed, including AlzaDrive, however you can still use the delivery to our AlzaBoxes.

Alza B2B

Screen Protectors for iPhone – Amazing Deals

Catalogue
Price
-
Availability
Order status
Customer reviews
Brand/model of mobile phone
Brands
ScreenShield
(1)
In this category, you will find great deals on screen Protectors for iPhone. We currently have 1 best-selling items in the screen Protectors for iPhone category. Looking for the lowest-priced screen Protectors for iPhone? Check out the cheap screen Protectors for iPhone category.
1 item
Discounted -25 %
11.90 € 15.90 €
Buy
Ordered on request > 5 pcs
Expected 03/04/2024
Order Code: SSH005m1894
Samsung Galaxy S23Samsung Galaxy S23 FE (RECENZIA): Dostupnejšie funkcie radu Galaxy S, avšak v tele Galaxy A Príchod nového smartfónu Samsung Galaxy FE znamená výkonné komponenty v tele cenovo dostupnejšieho telefónu. V minulých rokoch sa tomuto modelu darilo a ponúkol rozumný kompromis. Ako je na tom najnovší Samsung Galaxy S23 FE? To sme sa rozhodli v recenzii zistiť.
Vyskúšali sme nový Honor Magic5 Pro, vybavený telefón, ktorý sa chváli fotoaparátmi, výdržou batérie aj svojim výkonom. Ako sa ukázal v praxi? Aké sú jeho silné stránky a kde sú jeho slabiny?
Na kvalitatívnej špičke herných mobilných telefónov sa už niekoľko sezón drží rad ASUS ROG Phone. Po novom ju rozšíril model s poradovým číslom šesť, teda ASUS ROG Phone 6. V recenzii sme sa mu poriadne pozreli na zúbok.
mobile phonesHonor 70 (PREVIEW): Novinka strednej triedy zaujme fotoaparátom aj výkonom Honor 70 je novinkou populárneho čínskeho výrobcu na rok 2022. Ide o telefón určený pre strednú triedu, ktorý poteší predovšetkým skvelým trojitým fotoaparátom, veľkým displejom, ale aj solídnym výkonom. Čo nový Honor 70 ponúka a kedy sa dostane na pulty slovenských...
Realme GT 2 Pro je telefón, ktorý už na prvý pohľad zaujme prívetivou cenovkou a výbornými parametrami. O telefóne mnohí hovoria ako o novodobom zabijaku vlajkových lodí, a tak sme sa rozhodli si túto reputáciu overiť na vlastnú päsť. Ako sa Realme GT 2 Pro v recenzii...
Nokia 230 je typickým zástupcom tlačidlových telefónov – jej hlavnými zbraňami sú nízka cena, dlhá výdrž na batériu, jednoduché ovládanie a decentný dizajn. V rukáve má ale aj ďalšie tromfy. A nedostatky? Tie sa tiež nájdu, nie je ich však veľa a nemusia predstavovať...
More articles All articles
P-DC1-WEB16
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info