During the Easter holidays 29.3. and 31.3. all our stores are closed except the AlzaDrive in Senec. On Easter Monday 1.4. all stores are closed, including AlzaDrive, however you can still use the delivery to our AlzaBoxes.

Centrifugal Juicers – Amazing Deals

Catalogue
Price
-
Availability
Order status
Customer reviews
Brands
TESLA
(1)
In this category, you will find great deals on centrifugal Juicers. We currently have 1 best-selling items in the centrifugal Juicers category. Looking for the lowest-priced centrifugal Juicers? Check out the cheap centrifugal Juicers category.
1 item
Tesla CJ100WG
Citrus Squeezer
Amazing Deal
15.24 € Save 1.86 €
Buy
In stock > 10 pcs at the supplier's
Order Code: BVZ2misc95
beerAko vybrať domáce výčapné zariadenie Pokiaľ človek usporadúva letnú párty u seba na záhradke alebo si chce dopriať chuť čapovaného piva z pohodlia vlastného domova, je pre neho ideálnou voľbou domáce výčapné zariadenie. Na čo všetko si ale pri jeho výbere musíte dať pozor a na čo sa sústrediť?
Žiť zdravo. To je heslo, ktorým sa riadi čím ďalej viac ľudí. Či už preto, že im to prikazuje ich zdravotný stav alebo jednoducho preto, že sa tak cítia lepšie. Vďaka výborným receptom na odšťavovanie to je oveľa jednoduchšie, než sa môže na prvý pohľad zdať.
Aký je najlepší odšťavovač práve pre vás? Všetko záleží na vašich preferenciách a potrebách. Avšak, vždy je lepšie investovať do prevereného a kvalitného odšťavovača, a práve preto sme zostavili prehľad, ktorý vám uľahčí vaše hľadanie. Celkovo najlepšie odšťavovače...
Odšťavovače umožnia zdravé maškrtenie Chcete svojmu telu dopriať dávku vitamínov, prospešných enzýmov a živín? Potom do svojho jedálnička zaraďte čerstvé šťavy. Skvele chutia a majú blahodarný vplyv na organizmus. V našom článku sa dočítate, ako si zázračný životabudič pomocou odšťavovača pripraviť v...
More articles
P-DC1-WEB06
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info