Alza B2B

Deer Shaving Litter 60l

Catalogue
Deer Shaving Litter 60l
4.7 32 rating
Litter - shavings, designed for chinchillas, rabbit, guinea pig, mouse and rat, made of wood, weight: 3,542kg, volume: 60l, odour-absorbing
7.60 €
Price Guarantee
Add to Cart Hassle-free One-click buying using preset Shipping and Payment options.
Warranty 24 months Code:  CHPst0020 Product Number:  4002064205052

Deer Shaving Litter 60l

Specifications

Animal
Guinea pig, Rabbit, Mouse, Chinchilla, Rat Done!
Litter type
Shavings Done!
Material
Wood Done!
Package weight
3.54 kg Done!
Volume
60 l Done!

Usage

Animal
Guinea pig, Rabbit, Mouse, Chinchilla, Rat Done!

Litter type

Litter type
Shavings Done!

Litter material

Material
Wood Done!

Packaging

Package weight
3.54 kg Done!
Volume
60 l Done!

Features

Litter Characteristics
Odour-absorbing Done!
More Specifications
There are no posts in this discussion.
More Information

Choroby morčiat (PREHĽAD)

Aké zdravotné komplikácie sa môžu u morčaťa objaviť a aké ochorenia mu hrozia najčastejšie? Spoznáte, že je morča choré? Chcete vedieť, ako môžete ochoreniu morčaťa predísť? Poradíme v našom článku.

Čím kŕmiť králiky? (NÁVOD)

Správny chov králikov vyžaduje aj voľbu správneho kŕmenia. Majú radi seno, zrno, ale aj zeleninu a niektoré ovocie. V našom článku sa dozviete, čo všetko by ste svojmu králikovi mali dopriavať a čomu by ste sa naopak mali vyhnúť.

Ako chovať králiky? (NÁVOD)

Starostlivosť a chov králikov vyžaduje neustálu starostlivosť o samotné zvieratká. Pred zaobstaraním je potrebné nakúpiť všetky dôležité veci, bez ktorých sa králik nezaobíde. O aké veci ide a ako sa starať o králika, sa dozviete v našom článku.

Starostlivosť o zakrslého králika

Aké sú hlavné zásady chovu zakrslého králika a na čo sa pripraviť? Akú vyžadujú klietku a je niečo, čomu sa rozhodne vyhnúť? Pokiaľ hľadáte odpovede na otázky týkajúce chovu zakrpatených králikov, ste tu správne.

Ako chovať potkany

Potkany sú spoločenské zvieratá a prítulní chlpatí kamaráti, ktorých chov zvládnu aj začiatočníci. Ako každý iný domáci maznáčik, aj potkan vyžaduje primerané prostredie a starostlivosť. Čo je pre potkany najlepšie a čo im škodí? Aké sú hlavné rady na chov potkanov? Odpovede nájdete v článku.

Choroby králikov

Nech už ochorie akýkoľvek domáci maznáčik, je to nepríjemná situácia. Platí to aj u králikov. Aké sú najčastejšie choroby králikov? A ako ich liečiť? Ktoré choroby vyliečite svojpomocne a kedy bude potrebný zásah veterinára? Na všetky tieto otázky a mnohé ďalšie nájdete odpoveď v nasledujúcom článku.

Ježko ako domáci maznáčik (RADY A TIPY)

Ježko ako domáci maznáčik je v poslednej dobe dosť obľúbený. Chov ježkov je pomerne nenáročný, a preto je ideálny aj pre časovo vyťažené osoby, ktoré chcú mať doma po príchode z práce živú dušu. Prečítajte si, ako sa starať o ježka, ako mu zariadiť domček alebo čím ho kŕmiť. Dozviete sa tiež, či sa u ježkov chovaných doma objavujú parazity alebo ako si takého maznáčika skrotiť.
Reviews Deer Shaving Litter 60l
Accessories for Deer Shaving Litter 60l Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Gimbi podestýlka hoblinová 60 l.
P-DC1-WEB14
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info