Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Philips D1301B

Zobraziť katalóg
Philips D1301B
4,0 5 hodnotení
Domáci telefón bezdrôtový DECT, 10 melódií, displej 1,6", 50 kontaktov, čas, identifikácia volajúceho, zmeškané hovory
Kód:  TL501r22b Produktové číslo:  D1301B/53 Stránky výrobcu

Philips D1301B

Ste jedným zo zástancov využívania klasických telefónov doma alebo v kancelárii? S domácim telefónom Philips D1301B dostanete kvalitný prístroj za cenu, ktorá určite poteší nielen vašu peňaženku. Telefón ponúka vynikajúce dizajnové vyhotovenie a naozaj širokú škálu funkcií, ktoré ocení aj veľmi náročný používateľ.

Kľúčové vlastnosti

  • Kvalitný prístroj za nízku cenu
  • Zadná strana umožní príjemné držanie
  • Možnosť uložiť až 50 čísel
  • Rýchla voľba pre obľúbené kontakty
  • Veľký dosah antény
  • Možnosť zobrazovať zmeškané hovory
  • Možnosť výberu z 10 melódií

Vybavený funkciami

Telefón vám umožní ukladať až päťdesiat kontaktov do internej pamäte zariadenia. Vďaka tomu sa vám budú zobrazovať mená volaných a vy budete presne vedieť, s kým hovoríte ešte pred prijatím hovoru. Všetky ID volajúcich a dĺžka hovoru sa vám budú čisto zobrazovať na displeji s veľkosťou 1,6 palca. Veľmi dobre vyriešená zadná strana zariadenia vám nevykĺzne zo spotenej dlane a bude sa dobre držať. Nová a vylepšená anténa vám dovolí pri telefonovaní chodiť po celom dome, prenosový dosah je naozaj veľký. V prípade, že ste priaznivcom volania s voľnými rukami, môžete využiť funkciu handsfree a komunikovať pri práci. Táto funkcia vám umožní komunikovať aj s niekoľkými jedincami naraz. Vaše časté kontakty môžete umiestniť pod čísla klávesnice a vytočiť ich jedným stlačením. Telefón vydrží až 10 hodín na jedno nabitie.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den, Prosim o radu, telefon je zapojeny v zasuvce i v telefonni zdirce, bohuzel pri vytaceni ani volani neni slyset zadny ton, ale telefon se tvari ze telefonuje. Co s tim? Dekuji, BP

dobry den, ma tento telefon moznost nastavit si vzkaz v pripade, ze se volajici nedovola - zaznamnik?

Dobrý den, jaký dosah v metrech tento telefon garantuje? Děkuji za odpověď

Sú súčasťou balenia telefónnu aj nabíjacie baterky ? Nikde som sa to nedočítal.

Dobry den, zakoupili jsme tento telefon, ale nepodporuje identifikaci volajiciho, ani telefon neumi telefonni cisla zmeskanych hovoru? Je to pouze timto kusem, nebo obecna vlastnost telefonu? V popisu ke napsano, ze tyto funkce podporuje. Dekuji, Pelantova

Bezdrátový telefon Philips D1301B: Jsou součástí výrobku baterie nebo je musím objednat samostatně? V případě že nejsou, doporučte mi, prosím, model, kde budou baterie součástí balení. Děkuji.

Diskusia a poradňa k Philips D1301B
Príslušenstvo pre Philips D1301B
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Philips D1301B.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií