PET PET

PORT DESIGNS Nuuk čierne

Zobraziť katalóg
PORT DESIGNS Nuuk čierne
4,8 5 hodnotení
Puzdro na slúchadlá, univerzálne, štýlové, vnútorné vrecko zo sieťoviny, karabína, vonkajšie rozmery 210 x 197 x 69 mm, vnútorné rozmery 195 x 175 x 60 mm
Kód:  PTD025a Produktové číslo:  180676
PORT DESIGNS Nuuk čierne Predaj skončil

PORT DESIGNS Nuuk čierne

Nuuk Headphone Case je kvalitné puzdro, ktoré pojme väčšinu dídžejských slúchadiel a zaručí im bezpečnú prepravu. Vložte ich dnu a hurá na párty. Puzdro bude výborne slúžiť nielen na uloženie slúchadiel, ale aj rôznych drobností ako napr. pamäťové karty a flash disky. Vnútorný priestor je čalúnený EVA materiálom pre vysoko účinné tlmenie prípadných nárazov a tak bezpečne vydrží aj horšie podmienky pri prenášaní.

Parametre a špecifikácia:

Určené pre:
Slúchadlá a príslušenstvo

Materiál:
Nylon
Čalúnenie EVA

Vonkajšie rozmery:
210 × 197 × 70 mm

Vnútorné rozmery:
195 × 175 × 60 mm

Hmotnosť:
225 g

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

vešla by se tam Logitech g231

Dobrý den chci se zeptat jestli zde umístím sluchátka SteelSeries Siberia 350. Děkuji

Diskusia a poradňa k PORT DESIGNS Nuuk čierne
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si PORT DESIGNS Nuuk černé. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte PORT DESIGNS Nuuk černé. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte PORT DESIGNS Nuuk černé. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: PORT DESIGNS Nuuk fekete.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií