Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

PowerCube Extended Remote SET Black

Zobraziť katalóg
PowerCube Extended Remote SET Black
5 3 hodnotení
Adaptér - 4 zásuvky, detská poistka, 1.5 m kábel, montážne dock, vypínač, diaľkové ovládanie
Kód:  NZE301s1 Stránky výrobcu
PowerCube Extended Remote SET Black Predaj skončil

PowerCube Extended Remote SET Black

Dodajte svojmu domovu či kancelárii elegantný a diaľkovo ovládateľný rozbočovač PowerCube Extended Remote Set.

PowerCube Extended Remote Set je jedinečné riešenie s diaľkovo ovládateľným predlžovacím prívodom a možnosťou Multipárovánia.  Atraktívny dizajn a moderné krivky sa stanú ozdobou vášho domova či kancelárie. Moderné farebné zladenie sa hodí do každého interiéru.

PowerCube Extended Remote Set ponúka 4 zásuvky (250V ~, 16A, 3 680 W), funkciu ON/OFF, diaľkový ovládač, 1,5 m predlžovací kábel, montážny dok, detskú poistku a uzemnenie. Zásuvky sa vzájomne neblokujú a neprekážajú. Jednoduchá možnosť kombinácie s ostatnými PowerCube verziami.


Prečo je PowerCube Extended Remote Set Black jedinečný? 

Dostupnosť

Prakticky rozložené zásuvky, ktoré môžete využívať všetky súčasne. Zapojené zariadenia si vzájomne neprekážajú ako u bežných predlžovacích káblov či rozbočiek. Komplikácie nenastávajú ani v prípade pripojenia rozmerovo neštandardných prívodov v podobe adaptérov či nabíjačiek na batérie.

Kapacita

Pohodlne zapojíte 4 elektrické zariadenia. Verzia Extended REMOTE vám umožní priblížiť zdroj elektrickej energie na zvolené miesto. Možno kombinovať s ostatnými PowerCube verziami.

Dizajn

Vďaka modernému dizajnu obohatí PowerCube každý interiér. Produktový rad PowerCube získal niekoľko ocenení. Medzi najvýznamnejšie radíme Red Dot dizajn Award.


Všetko jedným stlačením

Dizajnové rozbočovače PowerCube prichádzajú s našlapanou novinkou PowerCube EXTENDED REMOTE. Hlavným znakom produktovej rady "REMOTE" je veľké oranžové tlačidlo, pomocou ktorého možno ovládať všetky funkcie. Jedným tlačidlom pripojíte/odpojíte PowerCube od zdroja elektrickej energie, rovnako tak naparuje s diaľkovým ovládačom PowerREMOTE.


Diaľkové ovládanie

Využite najnovšie technológie z repertoáru inteligentnej domácnosti! Ovládajte vaše zásuvky na diaľku! 
Diaľkový ovládač PowerREMOTE môžete napárovať s ľubovoľným počtom PowerCube REMOTE a ovládať tak celý dom, byt, či kanceláriu z jedného miesta a v rovnaký čas.


Ekológia

Diaľkový ovládač nepotrebuje batérie, signál je vysielaný jednoduchým stlačením tlačidla. Dosah ovládača až 25 m. 


Nano podložka

Pre jednoduché a opakovateľné nalepenie ovládače na ľubovoľnú plochu je použitá nano podložka.


Ovládaj ma nohou

Unikátne nášľapné "Step on" tlačidlo na diaľkovom ovládači PowerREMOTE môžete zapínať a vypínať PowerCube REMOTE na diaľku stlačením tlačidla rúk alebo chodidlom.


Multipárovatelnost

Unikátnosť PowerCube "REMOTE" je v jej párovacom systéme. Spárujte niekoľko diaľkových ovládačov s jednou PowerCube REMOTE, rovnako ako niekoľko PowerCube REMOTE s jedným diaľkovým ovládačom PowerREMOTE. Princíp je vždy rovnaký. Iba stlačíte tlačidlo na PowerCube REMOTE po dobu 5 sekúnd, kým nezačne blikať LED kontrolka, následne stlačíte tlačidlo na diaľkovom ovládači PowerREMOTE. Tento krok opakujete pre každý ďalší PowerCube REMOTE, prípadne diaľkový ovládač PowerREMOTE.


Rozšírenie

PowerCube je dodávaný v rôznych variantoch a farbách. Jednoduchým spojením s ďalšími produktmi PowerCube, vytvoríte kombináciu, ktorá vám bude najviac vyhovovať. Sami si teda vyberiete koľko potrebujete elektrických zásuviek a USB portov pre napájanie vašich elektrických zariadení.


Umiestnite kdekoľvek

PowerCube Extended REMOTE, ako už názov napovedá, disponuje predlžovacím káblom s dĺžkou 1,5 m.


Na stôl, pod stôl, na stenu ... jednoducho kdekoľvek majte zásuvku vždy na dosah. Verzia Extended REMOTE obsahuje v balení montážny dok pre ľahké umiestnenie. Ak budete potrebovať zmeniť miesto uchytenia, jednoducho odlepte ľahko odnímateľnou pásku a dok umiestnite inde.


Bezpečnosť

Všetky typy PowerCube sú dôkladne testované a certifikované podľa prísnych kritérií. Produkty sú uzemnené a obsahujú detskú poistku. Konštrukcia každého PowerCube je pre väčšiu bezpečnosť vyrobený z kvalitného a odolného ABS plastu.

Kľúčové vlastnosti:

  • Montážny dok
  • Moderný dizajn
  • 1,5m predlžovací kábel (1,5 mm hrúbka)
  • Zapojenie až 4 elektrických zariadení naraz
  • Možnosť spárovanie s diaľkovým ovládačom (v balení)
  • Eliminácia možností blokácie jednotlivých zásuviek
  • Ovládač nepotrebuje batérie, signál je vysielaný jednoduchým stlačením tlačidla
  • Detská poistka

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, chtěl jsem se zeptat, jestli tím dálkovým ovládáním se zapnout všechny zásuvky? Děkuji za odpověď.

Diskusia a poradňa k PowerCube Extended Remote SET Black
Príslušenstvo pre PowerCube Extended Remote SET Black
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si PowerCube Extended Remote SET Black. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: PowerCube Extended Remote SET Black.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií