Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

PremiumCord USB 3.1 Type-C (M) prepojovací USB 3.1 Type-C (M) 0,5 m

Zobraziť katalóg
PremiumCord USB 3.1 Type-C (M) prepojovací USB 3.1 Type-C (M) 0,5 m
Dátový kábel - Super-speed 10Gbps, trojito tienený, čierny
Kód:  FV200b4j1di Stránky výrobcu
PremiumCord USB 3.1 Type-C (M) prepojovací USB 3.1 Type-C (M) 0,5 m Predaj skončil

PremiumCord USB 3.1 Type-C (M) prepojovací USB 3.1 Type-C (M) 0,5 m

Kvalitné pripojenie

USB porty patria medzi jedny z najpoužívanejších rozhraní súčasnosti. Možno ich nájsť na osobných počítačoch, notebookoch, tlačiarňach, fotoaparátoch, externých diskoch alebo tiež u myší, klávesníc a celého radu ďalšieho príslušenstva.

Prepojovací kábel disponuje zalievaným USB 3.1 konektorom, ktorý je možné zasunúť obojstranne, v ľubovoľnej orientácii. Umožňuje tak pohodlné pripojenie všetkých zariadení s týmito výstupmi.

Konektory sa pýšia medeným vnútorným vodičom, ktorého prenosová rýchlosť dosahuje až desaťnásobku v porovnaní s klasickými 2.0 konektormi . Kvalitné trojité tienenie obmedzuje šum a poskytuje bezproblémový prenos dát.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre PremiumCord USB 3.1 Type-C (M) prepojovací USB 3.1 Type-C (M) 0,5 m
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si PremiumCord USB-C 3.1 (M) propojovací USB-C 3.1 (M) 0.5m. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte PremiumCord USB 3.1 C (M) Anschluss von USB 3.1 C (M), 0,5 m. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte PremiumCord USB 3.1 C (M) Anschluss von USB 3.1 C (M), 0,5 m. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: PremiumCord USB 3,1 Típus-C (USB-C), (M) összekötő USB 3,1 Típus-C (USB-C), (M), 0,5 M.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií