Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

SAKURA STAC 15 CPA/NB

Zobraziť katalóg
SAKURA STAC 15 CPA/NB
4,8 13 hodnotení
Mobilná klimatizácia funkcie: odvlhčovanie, ventilátor, automatické vypnutie a pojazdné kolieska, energetická trieda A, chladiaci výkon 14000 BTU/h, ochladí miestnosť s veľkosťou 100 m3, hlučnosť 56 dB, časovač
Kód:  KOSKLIM008 Produktové číslo:  ZAFS15C3 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

SAKURA STAC 15 CPA/NB

Okrem moderného dizajnu ponúkne klimatizácia SAKURA STAC 15 CPA/NB vysoký chladiaci výkon 4,4 kW, vďaka ktorému s prehľadom ochladí priestor vo veľkosti až 45 m2. Výhodou tohto modelu je aj veľmi jednoduché premiestnenie. Počas dňa tak môžete striedavo chladiť rôzne miestnosti tak, aby vám v sparných dňoch bolo doma čo najpríjemnejšie.

Kľúčové vlastnosti klimatizácie SAKURA STAC 15 CPA/NB

  • Trojitá funkcia: chladenie, ventilácia a odvlhčovanie
  • Časovač a tichý režim
  • Jednoduchá inštalácia
  • Výkon odvlhčovania 2,6 l/h
  • Možnosť diaľkového ovládania
  • Kolieska na ľahké presúvanie

Viacúčelová klimatizácia chladí presne tak, ako vám to vyhovuje

Model SAKURA STAC 15 CPA/NB ponúka hneď tri funkcie: chladenie, odvlhčovanie a ventiláciu. Podporuje automatické odparovanie kondenzátu, takže sa klimatizácia pri naplnení nádržky nevypína, ale pracuje dovtedy, kým dosiahne nastavenú teplotu.

Manipulácia s modelom SAKURA STAC 15 CPA NB je jedna báseň

Automatické zapnutie alebo vypnutie klimatizácie umožňuje funkcia časovača. SAKURA STAC 15 CPA/NB je vybavená aj naklápacími lamelami, ktoré uľahčujú cirkuláciu ochladeného vzduchu bez toho, aby sa tvoril nepríjemný prievan. Smer prúdenia vzduchu možno navyše nastaviť tak, aby prúdil buď smerom nahor alebo nadol. Manipuláciu s klimatizáciou takisto uľahčuje aj diaľkové ovládanie a integrované kolieska na pohodlné premiestňovanie z miestnosti do miestnosti.

Parametre a špecifikácia

Hmotnosť
40 kg Hotovo!
Energetická trieda
A Hotovo!
Koeficient využiteľnosti energie EER
2,62 Hotovo!
Kapacita nádoby kondenzátu
4 l Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
40 kg Hotovo!

Energetické parametre klimatizácií

Energetická trieda
A Hotovo!
Koeficient využiteľnosti energie EER
2,62 Hotovo!

Vlastnosti

Kapacita nádoby kondenzátu
4 l Hotovo!

Rozmery

Výška
77,5 cm Hotovo!
Šírka
36,5 cm Hotovo!
Hĺbka
56,8 cm Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Zakoupil jsem tuto klimatizaci, vše zatím v pořádku. V návodu je, že se nemusí vylévat kondenzovaná voda, ale každé dvě hodiny se klimatizace sama vypne a na displeji se objeví nápis, že je třeba vylít z nádržky kondenzovanou vodu. Jak potom chladí v noci, když nebudu vylévat vodu? Nejedná se o vadu?

Dobrá den, před nedávnou dobou jsem nestihl zaplatit objednávku a teď když vytvářím znovu objednávku nejde koupit vzhledem k omezení množství. Nedá se obejít nebo vytvořit objednávka tak aby to šlo když byla objednávka zrušena ? Děkuji za odpověď Dvořák M.

Dobrý den.Teče mě voda na zem,místo do nádržky.Nemohu najít servis.Nevíte kdo mě to opraví?

Dobrý den, jaký je asi interval "swingu"?

Dobrý den, je nějaká minimální délka na vývod? Mohl bych ji víceméně postavit ke zdi...

Na dálkovém ovládači klimatizace se nastavují žaluzie výfuku stejně jako přímo na klimatizaci...tedy vlevo a vpravo !!! V návodu je uvedeno, že by měly chodit nahoru a dolů. Je to překladatelská chyba nebo vada přístroje ?

Dobry den! Proc nejde to objednat na tretinku? Bude ta sluzba fungovat v blizkych terminach?

Dobrý den,při spuštěném kompresoru vydává nepravidelné drnčivé,klepavé zvuky právě z oblasti umístění kompresoru.Docela nepříjemné.Nevím zda nejde o standardní zvuk.Klimatizaci mám týden. Předem děkuji za odpověď ...

Dobrý den, mohu klimatizaci přepravit naležato?

Dobry den,aky je priemer odvodovej hadice? Dakujem

12
Diskusia a poradňa k SAKURA STAC 15 CPA/NB
Príslušenstvo pre SAKURA STAC 15 CPA/NB Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SAKURA STAC 15 CPA/NB. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: SAKURA STAC 15 CPA/NB.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií