Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

RETRAK Premier Series Black

Zobraziť katalóg
RETRAK Premier Series Black
4,0 3 hodnotení
Stylus - + Pero
Kód:  RR509c1 Produktové číslo:  EUSTYLUSPBLK
RETRAK Premier Series Black Predaj skončil

RETRAK Premier Series Black

Pre presnejšie a pohodlnejšie písanie na všetkých typoch dotykových obrazoviek, tabletov a mobilov je tu nový stylus. Tento praktický pomocník ochráni display vášho prístroja pred nechceným znečistením či poškriabaním. Jeho použitie vám v mnohom uľahčí prácu na tablete alebo mobile, najmä ak je priestor, na ktorý je potrebné kliknúť, príliš malý. Vedľa jednoduchého použitia pri surfovaní po internete ho oceníte aj pri písaní textových správ, volaní a ovládaní nastavení.

Stylus ReTrak je v mnohom odlišný od iných vo svojom rade. Stlačte jedenkrát, získate klasický stylus. Stlačte dvakrát, máte tenké pero. Stlačte trikrát a schováte obe funkcie pred možným poškodením. Ovládajte svoj telefón kvalitným stylusom, píšte s presnosťou a ľahkosťou pera.

Pretože je nám jasné, že pero bude často používané, je vybavené klipsou, vďaka ktorej ho pohodlne zavesíte kdekoľvek, kde ho budete mať stále po ruke. Tiež telo je vyrobené z veľmi odolných materiálov, ktoré zaručujú nerušené hodiny a hodiny práce i zábavy, a to aj v zime bez nutnosti odnímania rukavíc.

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, bude tento stylus fungovat na Notebook Dell Inspiron 17z 7000 (při kreslení v Adobe Photoshop, Illustrator,...)? Popřípadě který stylus z Vámi nabízeného sortimentu bych mohla používat? Děkuji za odpověď a přeji hezký den.

Diskusia a poradňa k RETRAK Premier Series Black
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si RETRAK Premier Series Black. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Erreichen Premier Series Schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Erreichen Premier Series Schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Stylus Reach Premier Series fekete.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií