Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

Rollei ruksak na zrkadlovku a príslušenstvo 45 l

Zobraziť katalóg
Rollei ruksak na zrkadlovku a príslušenstvo 45 l
5 5 hodnotení
Fotobatoh kompaktný v ľahkom a pohodlnom vyhotovení s ochranou proti dažďu, ktorý pojme digitálnu zrkadlovku, 2 objektívy, statív, blesk aj 15" notebook
Kód:  ROLLa203 Produktové číslo:  20250 Stránky výrobcu
Rollei ruksak na zrkadlovku a príslušenstvo 45 l Predaj skončil

Rollei ruksak na zrkadlovku a príslušenstvo 45 l

Dávate prednosť noseniu svojej fotografickej výbavy na chrbte? Spoločnosť Rollei predstavuje 45-litrový batoh určený pre nadšených fotografov, ktorí svoj fotoaparát berú úplne všade. Tento model  pojme nielen digitálnu zrkadlovku spoločne s dvoma najpoužívanejšími objektívmi, ale tiež si budete môcť vziať blesk či statív. Navyše pojme aj 15" notebook - budete tak môcť fotografie upravovať či zdieľať, niekoľko okamihov po ich nadobudnutí. Vďaka tomu budete môcť čeliť ďalším fotografickým výzvam. 
 

 

Kľúčové vlastnosti

  • Objem 45 litrov
  • Hmotnosť len 1 900 gramov
  • Prispôsobiteľné vnútorné priehradky pre fototechniku
  • Pojme DSLR, dva objektívy, statív, blesk a 15" notebook
  • Pláštenka
  • Hrudný a bedrový pás
  • Odolný vrchný materiál
  • Mnoho ďalších vreciek na príslušenstvo a osobné veci

Ideálny spoločník do terénu

Batoh Rollei disponuje prakticky usporiadaným vnútorným vreckom na fototechniku, ktorá je rozdelená pomocou vystužených priečok na suchý zips, tieto priečky ochránia uloženú techniku pred poškodením. Veľkosť priehradiek môžete ľubovoľne meniť, podľa aktuálnych požiadaviek a uloženej fotografickej technike. Batoh s objemom 45 litrov ponúka aj niekoľko ďalších vreciek a priehradiek určených pre rôzne príslušenstvo a osobné veci.

Samozrejmosťou sú nastaviteľné a ergonomické ramenné popruhy, hrudný či bedrový popruh, ktoré udržia batoh bezpečne na chrbte ako pribitý aj pri dlhých cestách po nerovnom a náročnom teréne. Pri dlhšom nosení batohu príde vhod zmäkčený a dobre odvetraný chrbát. V neposlednom rade oceníte aj veľmi odolný materiál ruksaku voči poveternostným vplyvom, a keby bolo najhoršie môžete využiť integrovanú pláštenku. 

Doplňujúce informácie:

Vnútorné rozmery:
34 × 23 × 52 cm

Hmotnosť:
1,9 kg

Materiál:
polyester

Objem:
45 litrov

 

Parametre a špecifikácia

Užitočné vlastnosti
Odolnosť voči dažďu, Držiak na statív, Malé vrecká na batérie, pamäťové karty a pod., Bedrový pás, Priehradka na notebook/tablet Hotovo!
Uhlopriečka notebooku/tabletu
13–15" Hotovo!

Vlastnosti

Užitočné vlastnosti
Odolnosť voči dažďu, Držiak na statív, Malé vrecká na batérie, pamäťové karty a pod., Bedrový pás, Priehradka na notebook/tablet Hotovo!
Uhlopriečka notebooku/tabletu
13–15" Hotovo!
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

dobry den, uvazuji o tomto batohu, ale nezda se to byt 45 litrovy batoh. Nebo se mylim? Jde mi o to, zda se do nej krome laptopu a fotaku a objektivu, vejou i osobni veci jako bunda, boty, atd. I jeden recenzent pise, ze je to spise 10 litrovy. Navic, mam 36 litrovy a zda se ze se do nej vejde vice a i ten muj vypada daleko vetsi nez tento nabizeny.

Dobrý den, vejde se prosím do tohoto batohu zrcadlovka s objektivem 17-40 f/4 l, dále pak teleobjektiv 70-200 f/4 l a tilt-shift 24 f/3.5 l? Děkuji za odpověď

Dobry den, chtel bych se zeptat jestli se do toho to batohu vejde herni notebook dell pokud je 26,5 mm tenky a uhlopricka je 15,6".

Diskusia a poradňa k Rollei ruksak na zrkadlovku a príslušenstvo 45 l
Príslušenstvo pre Rollei ruksak na zrkadlovku a príslušenstvo 45 l Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Rollei batoh na zrcadlovku a příslušenství 45L.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií