Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Samsung PowerStick VS03R6523J1

Zobraziť katalóg
Samsung PowerStick VS03R6523J1
4,8 12 hodnotení
Tyčový vysávač – Bezvreckový, Tyčový a 2 v 1, na zvieracie chlpy, regulácia výkonu, aku, doba nabíjania 3 h, doba chodu 30 min, na všetky druhy podláh, príkon 170 W, hlučnosť 83 dB, objem nádržky 0,25 l, mikrofilter, umývateľný filter, penový filter a bezúdržbový filter, štrbinová hubica, kefa na podlahu/koberce, na čalúnenie a rotačná, zásobník na nečistoty na vysávanie súčasťou balenia, hmotnosť 2,7 kg, materiál trubice plast, farba biela
Kód:  SAMVT737 Produktové číslo:  VS03R6523J1/GE Stránky výrobcu

Samsung PowerStick VS03R6523J1


Dizajnový vysávač s extrémnym sacím výkonom

Rozlúčte sa s ťažkopádnymi spotrebičmi, ktorých diskomfort navyše podtrhujú nepraktické káble. S vysávačom POWERstick od spoločnosti Samsung bude vysávanie odteraz zábavou. Jeho kefa je vyrobená z mäkkých tkaných textílií obsahujúcich antistatické striebro, vďaka ktorému zachytí aj ten najjemnejší prach. Špeciálna kefa tiež eliminuje množstvo namotaných vlasov a chlpov vašich domácich miláčikov. Tyčový vysávač POWERstick je stelesnením moderného dizajnu, silného výkonu a ľahkosti.

Ľahké čistenie

O jednoduché a hygienické odstraňovanie nahromadeného prachu a dlhých vlasov sa postará technológia EZClean. Jednoducho stlačíte páku, kefa vyjde z vysávača a obsah nádoby následne vysypete. Už viac nemusíte riešiť večne zaprášené ruky a rozsypaný prach, čo ocenia najmä alergici.

Nadstavec, ktorý dosiahne na všetky nečistoty

Doprajte sebe i svojej rodine čistý domov, v ktorom sa vám bude dobre dýchať. S vysávačom POWERstick odstránite nečistoty aj v zle dostupných priestoroch. Pomôže vám s tým praktický nadstavec Long-reach Tool, ktorý bez problémov vysaje nečistoty pod posteľou, pohovkou či v rohoch na strope. Bez naťahovania, bez námahy.

Prispôsobí sa vám, nie vy jemu

S tyčovým vysávačom POWERstick je vysávanie hračka. Jeho špeciálna konštrukcia s natáčaním o 180 stupňov sa prispôsobí vám i prekážkam vo vašom domove. Šikovne vysáva okolo nábytku, zvládne aj ostré rohy či úzke zákutia.

Extrémny sací výkon

Elegantné a štíhle telo tyčového vysávača ukrýva prekvapivo výkonný 170W motor s extrémne silným sacím výkonom. POWERstick od spoločnosti Samsung je zárukou dôkladného a precízneho vysávania bez kompromisov.

Dva vysávače v jednom

Práve ste povysávali podlahu v obývačke, ale vaša ratolesť sa práve rozhodla chrúmať sušienky na sedačke? Omrvinky vyriešite hravo a s úsmevom. POWERstick sa totiž dokáže z minúty na minútu premeniť na šikovný ručný vysávač. Jeho rafinovaná konštrukcia z neho robí praktický rozkladací spotrebič, ktorý sa účinne zapojí do chodu vašej domácnosti.

Batéria, ktorá zvládne aj veľké upratovanie

POWERstick poháňa lítiová 21,6V batéria, ktorá sa za svoj výkon rozhodne nemusí hanbiť. Pri plnom nabití vydrží až 30 minút sústavného vysávania, takže nemusíte ustavične prerušovať upratovanie. Navyše disponuje veľmi ľahkou hmotnosťou a môžete ju kedykoľvek v prípade potreby vymeniť jednoduchým vytiahnutím.

Integrované výmenné nadstavce

Vysávanie môže byť niekedy poriadna fuška. Najmä ak chcete byť skutočne dôsledný a poriadne vysať každý kút. Každý z nás však pozná to nekonečné hľadanie špeciálnych násadiek na prach, na ťažko prístupné kúty či úzke priestory. Veľkou výhodou tyčového vysávača POWERstick je jeho praktický systém nadstavcov, ktoré sú priamo súčasťou jeho rukoväte. Nemusíte nič hľadať, ani zdĺhavo nastavovať. Vysávanie vám tak zaberie minimum času, no ani v najmenšom to neovplyvní jeho kvalitu. Koberce i podlaha budú vždy bez jedinej smietky.

Elegán v ľahkom tele

Vďaka ergonomickému tvarovaniu tyčového vysávača POWERstick od spoločnosti Samsung a jeho prekvapivo nízkej hmotnosti ? len 2,7 kg ? s ním môžete bez problémov manévrovať aj v úzkych či menej dostupných priestoroch. A keď u vás uprostred vysávania nečakane zazvoní kuriér s balíčkom, pokojne vysávač nechajte stáť tam, kde ste práve prestali ? rád si na vás počká, no zároveň nebude zavadzať. Nemusíte tak riešiť ani jeho skladovanie v domácnosti. Stane sa totiž jeho prirodzenou súčasťou a bude vám ihneď poruke, kedykoľvek ho budete potrebovať.

Parametre a špecifikácia

Typ zásuvky

Krajina
Česko Hotovo!

Vlastnosti

Typ ovládania
Na tele Hotovo!
Materiál trubice
Plast Hotovo!
Vlastnosti
Regulácia výkonu Hotovo!

Typ povrchu

Typ povrchu
Všetky druhy podláh, Koberce, Tvrdé podlahy, Mäkké povrchy, Linoleum, Drevené podlahy, Plávajúce podlahy Hotovo!

Typ vysávača

Výbava a príslušenstvo

Hubica
Štrbinová Hotovo!
Nabíjacia výbava
Nabíjacia stanica Hotovo!
Kefy
Na podlahu/koberce, Na čalúnenie, Rotačná Hotovo!
Ďalšie príslušenstvo
Zásobník na nečistoty na vysávanie Hotovo!

Filtre

Typ filtra
Mikrofilter, Umývateľný filter, Penový filter, Bezúdržbový filter Hotovo!

Príkon

Príkon
170 W Hotovo!

Hlučnosť

Hlučnosť
83 dB Hotovo!

Zberná nádoba

Objem
0,25 l Hotovo!
Materiál
Plast Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
26 cm Hotovo!
Výška
110 cm Hotovo!
Hĺbka
16,5 cm Hotovo!
Hmotnosť
2,7 kg Hotovo!

Farba

Farba
Biela Hotovo!
Viac parametrov

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den. Vysavac nema dobijeci zakladnu na kterou se postavi? Baterie se musi pokazde vyndat a dat do nabijecky? Kolik prezije baterie nabijecich cyklu? U elektroluxu mi vydrzi max rok. Nechci kazdy rok kupovat baterii skoro za 3 tis.

Prosím, jde o vodní vysavač, nebo nikoliv?

Dá sa dokúpiť batéria na výmenu a koľko stojí?

Dobrý deň chcel by som sa spýtaťktory vysávač má väčší výkon tento SAMSUNG VS6500 alebo XIAOMI HANDHELD?

Diskusia a poradňa k Samsung PowerStick VS03R6523J1
Príslušenstvo pre Samsung PowerStick VS03R6523J1 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsung PowerStick VS03R6523J1 2v1. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Samsung PowerStick VS03R6523J1.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií