Emise pro AP+ v app - všechny segmenty P&G MS v hokeji_CZ

Sony Xperia E5 Black

Zobraziť katalóg
Sony Xperia E5 Black
4,3 14 hodnotení
Mobilný telefón 5.0" IPS 1280x720, procesor MediaTek MT6735 Quad Core 64bit, RAM 1.5GB, interná pamäť 16GB, microSDXC až 200GB, fotoaparát 13Mpx + 5Mpx, GPS, WiFi, Bluetooth, NFC, 3G / LTE, microUSB, Nano SIM, batéria 2300mAh, Android 6.0
Kód:  SOM0316b2d Produktové číslo:  1303-1727 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Sony Xperia E5 Black

vlastnosti telefónu

144 mm

vypnuté
frontface

69 mm

vypnuté
sideview

8,2 mm

 
Úhlopříčka displeje

5,0"

uhlopriečka displeja

Typ operačního systému

Android 6.0

typ operačného systému

Výdrž baterie

2300 mAh

kapacita batérie

MicroSim

Nano

typ SIM karty

Rozměry

69 × 144 × 8,2 mm

rozmery telefónu (Š x V x H)

Vnitřní paměť

16 GB

vnútorná pamäť

Typ fotoaparátu

13 Mpx

fotoaparát

Připojení

LTE

najrýchlejší internet

SD karta

microSDXC

slot na pamäťové karty

Váha

147 g

hmotnosť telefónu

Kvalita nemusí byť nutne drahá

Tohtoročná novinka z obľúbenej série Xperia E sa môže pýšiť elegantným dizajnom a nadupanou hardvérovou výbavou takmer porovnateľnou so špičkovými telefónmi dneška. Na rozdiel od vlajkových lodí si ho však môže dovoliť naozaj každý. Aj napriek lákavej cenovke telefón ponúkne výkonný štvorjadrový procesor, na ktorom plynulo a bez otravných zásekov beží najnovšia verzia populárneho operačného systému Android, ohromujúci výdrž na batériu a samozrejme všetky moderné technológie, ako sú napríklad LTE (4G) rýchly mobilný internet či čoraz populárnejšie NFC pre bezkontaktnú komunikáciu.


Radosť sa pozerať

Vďaka kvalitnému HD IPS displeju s uhlopriečkou 5" budete mať celý svet priamo vo vašej dlani. Či už sa budete kochať nasnímanými fotografiami či videom z letnej dovolenky, prehliadať web alebo napríklad Facebook, kvalitný displej vždy oceníte.


Jednoduchosťou k dokonalým snímkam

Fotografovanie snáď nikdy nebolo jednoduchšie. V telefóne je zabudovaný kvalitný 13 megapixelový snímač s podporou najnovších softvérových technológií pre tie najlepšie snímky. Napríklad funkcia automatického rozpoznania scény automaticky vyladí nastavenia podľa konkrétneho záberu. Na vás tak zostane len stlačiť spúšť. Samozrejmosťou je potom 5 megapixelový fotoaparát nad displejom pre populárne selfies či videohovory.


O výdrž batérie sa nestrachujte

Vnútri zariadenia sa ukrýva batéria, ktorá vám umožní smartphone bez obáv prevádzkovať až dva celé dni na jedno nabitie. To je umožnené predovšetkým inteligentne riadenou spotrebou energie, akú nájdeme v najnovšej verzii systému Android, a špeciálnou funkciou spoločnosti Sony Smart Cleaner, ktorá dokáže uspať dlhodobo nepoužívané aplikácie.

 

Parametre a špecifikácia

Konštrukcia a farba

Typ
Dotykový displej Hotovo!
Hĺbka
8,2 mm Hotovo!
Hmotnosť
147 g Hotovo!

Fotoaparát

Rozlíšenie hlavného zadného fotoaparátu
13 Mpx Hotovo!
Rozlíšenie predného fotoaparátu
5 Mpx Hotovo!
Maximálna svetelnosť
f/2 Hotovo!
Funkcie fotoaparátu
Prisvetľovacia dióda Hotovo!

Pamäť a výkon

Typ pamäťovej karty
SDXC Hotovo!
Maximálna veľkosť pamäťovej karty
256 GB Hotovo!
Značka procesora
MediaTek Hotovo!
Počet jadier procesora
4 × Hotovo!
Frekvencia procesora
1,3 GHz (1 300 MHz) Hotovo!

Konektory a senzory

Konektory
Jack (3,5 mm), USB micro Hotovo!

Software

Verzia operačného systému
Android 6.0 Marshmallow Hotovo!
Viac parametrov

Sony Corporation je japonská spoločnosť založená v roku 1946. Svoje sídlo má v Tokiu. Jej počiatky boli nenápadné. Prvým produktom predávaným pod značkou Sony bolo tranzistorové rádio. Práve rádiá zohrali kľúčovú úlohu pri expanzii v 60. rokoch. Svet si produkty Sony veľmi rýchlo začal spájať s vysokou kvalitou a nízkymi cenami.

V 70. rokoch bola spoločnosť Sony tvrdo zasiahnutá ekonomickou krízou. Mnohí analytici ju už označovali za mŕtvu spoločnosť. Podcenili však typickú japonskú húževnatosť a odvahu. Kríza pre Sony nebola záhubou, ba naopak poslúžila ako odrazový mostík. Spoločnosť stojí za vývojom CD disku a následne aj DVD disku. Začiatkom 90. rokov si Sony pripísala ďalší významný úspech, keď predstavila hernú konzolu PlayStation. Práve herné konzoly predstavujú prienik troch hlavných oblastí, v ktorých spoločnosť v súčasnosti pôsobí – elektronika, videohry a zábavný priemysel.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, co znamená u fotoaparátu těch dodatečných +5 mpxl?

Dobry den tento mobil nemá LTE 4G

Má ten telefon v baleni aj sluchátka?

Dobrý den, mobil mám teď jeden týden a do dnešního dne fungoval skvěle, dnes se mi něják vypl a nijak nešel zapnout než se zapl sám, poté to samé a trvá to až do teď co mám dělat ? mám ho reklamovat ?

Dobrý den, chtěl jsem se zeptat zda podporuje GPS-glonas. Děkuji za odpověď

Dobrý den, podporuje tento telefon virtuální realitu?

Je tento telefon vodotěsný?

je model predavany na alze dual-sim?

Dobrý den, mám pár otázek ohledně telefonu.... chci si koupit nový telefon ale váhám jestli si koupit sony xperia e5 nebo lenovo s60.... Fungují s telefonem hodinky sony smartwatch 3???? Funguje v telefonu pokémon go a snapchat???? Předem děkuji

má tento telefon informacnú led diodu

12
Diskusia a poradňa k Sony Xperia E5 Black
Príslušenstvo pre Sony Xperia E5 Black Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sony Xperia E5 Black. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sony Xperia E5 Black. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sony Xperia E5 Black. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Sony Xperia E5 Black.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií