Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 mini AD gaming

3F Spell Kids 1314

Zobraziť katalóg
3F Spell Kids 1314
Cyklistické okuliare Double lens, anti-fog
Kód:  SPT4302 Produktové číslo:  8595244013142 Stránky výrobcu
3F Spell Kids 1314 Predaj skončil

3F Spell Kids 1314

Športové okuliare, ktoré uspokoja všetky malé lyžiarov a snowboardistov. Poskytujú skvelý komfort videnia vďaka priestrannému zaoblenému rámu a dvojitým sklám. Tie sú vybavené technológiou VAF anti-fog proti zahmlievaniu, anti-Scratchom a filtrom UV 400, ktorý zaručuje takmer 100% ochranu pred UVA, UVB a UVC lúče. Okuliare majú polstrovanie z hypoalergénne EVA peny a slnečný filter S2, čo je stredne tmavý filter s priepustnosťou svetla 18 - 43%. Okuliare sú kompatibilné s helmou, takže aj na zjazdovke môžete zladiť svoj lyžiarsky outfit.

kľúčové vlastnosti

  • Vysoký komfort videnia
  • VAF Anti-fog zabraňuje akémukoľvek zahmlievaniu
  • Systém dvojitých skiel so vzduchovou termoizolačné vrstvou
  • Anti-scratch - odolné proti poškriabaniu
  • Opatrené hypoalergénne Eva penou
  • UV 400
  • Kompatibilné s helmou

VAF Anti-fog

Anti-fog je špeciálna vrstva proti kondenzovaniu vody, ktorá zabraňuje zahmlievaniu skiel.VAF je systém dvojitých vzorkovníc, technologicky prispôsobených tak, že medzi oboma sklami vzniká vákuum. V spojení s dôkladným odvetraním a systémom anti-fog sa docieli absolútna nemlživosti okuliarov za akýchkoľvek klimatických podmienok. Vrstva Anti-fog je citlivá, preto vnútornú stranu skiel čistite len suchou mäkkou látkou.

double lens

Použitím dvoch skiel vzniká v zorníku vzduchová termoizolačná vrstva, ktorá má zásadný význam proti zahmlievaniu skiel. Zároveň výrazne zvyšuje odolnosť proti nárazu.

UV 400

UV 400 označuje, že okuliare chránia oko pred žiarením do vlnovej dĺžky 400 nanometrov. Teda pred neviditeľným a škodlivým žiarením zvaným ultrafialové. Pre telo je UV žiarenie škodlivé. Spôsobuje spálenie kože a môže vyvolať aj niektoré očné choroby. Rozdeľuje sa na žiarenie dlhovlnné UVA (315-400 nm), strednevlnné UVB (280-315 nm) a krátkovlnné UVC (100-280 nm). To posledné je pohlcované atmosférou.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 3F Spell Kids 1314.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií