AD homeoffice AD homeoffice

Agogs Tracer Cross

Zobraziť katalóg
Agogs Tracer Cross
Elektrobicykel - dojazd 60 - 130 km, batéria Lí-Ión 36 V, 13.2 Ah, nominálny výkon 250 W, odpružená predná vidlica uzamykateľná s reguláciou tuhosti, hliníkový rám, veľkosť rámu 19", veľkosť kolies 28"
Kód:  EKA302a Produktové číslo:  13820145 Stránky výrobcu

Agogs Tracer Cross

Už vás unavujú neustále dopravné zápchy v mestách a radi by ste ušetrili financie za benzín či naftu? To všetko bez akejkoľvek námahy, napriek tomu s pozitívnym prínosom pre vaše zdravie? V tom prípade si zaobstarajte niektorý zo stále viac populárnych elektrobicyklov a užívajte si radosť z pohybu. Nepotrebujete žiadne špeciálne povolenie ani zápis do registra, navyše bicykle na elektrický pohon sú vhodné pre každú vekovú kategóriu. Ocenia ich najmä aktívni seniori, manažéri, študenti, ale aj nadšení cyklisti. Nespornou výhodou je ekologická prevádzka šetrná k životnému prostrediu a nízke náklady, cena za jeden kilometer sa pohybuje v rozmedzí niekoľkých halierov.

Česká kvalita


Za českým výrobcom elektrobicyklov Agogs stojí niekoľko rokov vývoja a skúseností. Jeho "ebicykle" sú obľúbené nielen v našej krajine, ale získavajú si ohlas po celej Európe. Vyznačujú sa precíznym spracovaním, kvalitnými komponentmi a skvelou elektronikou. Pýšia sa ideálnym pomerom ceny a kvality, čo je výborný predpoklad k tomu, že tieto dopravné prostriedky vám budú slúžiť po mnoho dlhých rokov. Spoľahnúť sa môžete aj na jednoduchý servis a garantovanú dostupnosť komponentov niekoľko rokov po zakúpení bicykla.

Tracer Croos je krosový elektrobicykel postavený na špeciálnom 19" rám, ktorý prispieva k celkovej nízkej hmotnosti kolesa, ale aj tak uvezie cyklistu s hmotnosťou až 125 kg. Zvolené ráfiky veľkosti 28 palcov sú obuté do univerzálnych plášťov s nízkym valivým odporom a vrstvou brániacou defektom. Iste oceníte uzamykateľnú vidlicu RST Sofi a prehadzovačku Shimano Deore, ktorá ponúka 10 prevodov. Srávny posed vyladíte aj pomocou nastaviteľného predstavca. Zvolené komponenty a konštrukcia bicykel predurčuje k celodenným výletom po asfalte, ale aj mimo neho.

V sedle až na vrchol


Vychutnajte si trasu s dĺžkou až 130 km na jedno nabitie vďaka Lí-Ión batérii Sony a motoru Bafang, ktorý je špeciálne upravený pre tichý chod a ideálnu funkčnosť s kazetou prehadzovačky. Batéria disponuje vysokonapäťovými článkami, ktoré zvládnu aj vysoké vybíjacie prúdy, pomocou ktorých vyjdete aj tie najstrmšie kopce. Ovládanie je zabezpečené prostredníctvom odolného podsvieteného displeja na kormidle. Umožňuje 6 úrovní asistencie, ktoré si môžete upraviť podľa svojich požiadaviek a možnosť uzamknutia bicykla pomocou PIN kódu. Ako každý model značky Agogs je aj Tracer Cross vybavený tlačidlom Boost s funkciou rozjazdu.

Hlavné prednosti:

  • Perfektné jazdné vlastnosti
  • Ľahká konštrukcia
  • Nastaviteľný predstavec
  • Tlačidlo Boost
  • Vysokonapäťové články
  • Odolné plášte

Parametre a špecifikácia:

Rám:

Klasický-diamond, veľkosť 19", zliatina hliníka 6061.T6

Kolesá:
Ráfiky: 28" double wall, plášte: Kenda KROSS CYCLO 700x35C s reflexným pruhom 3M

Prehadzovačka:
Shimano DEORE, 10 rýchlostí

Odpruženie:
RTS Sofi TnL so zdvihom 60 mm, uzamykateľná, s reguláciou tuhosti

Brzdy:
V-brake Tektro 837AL

Ovládanie:
Displej AGOGS, 3 - 9 stupňov asistencie, uzamykateľný PIN kódom, USB výstup

Batéria:
Sony Lí-Ión - 13.2 Ah/36 V (475 Wh)

Motor:
Bafang H6 type 36 V/250 W (500 W max.), bezkefový v zadnom náboji

Dojazd:
60 - 130 km podľa nastavenia

Nosnosť:
125 kg

Hmotnosť:
19,5 + 3,8 kg (batéria)

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Agogs Tracer Cross
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Agogs Tracer Cross L/19". Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Agogs Tracer Cross L/19" (2016). Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Agogs Tracer Cross L/19" (2016). Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Agogs Tracer Cross L / 19 "(2016).
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií