If you're impressed, feel free to Share, Like or Recommend us!
0

Fitness výbava za neprekonateľné ceny.

Nezobrazujú sa informácie? Prezrite si ich na webe »

Alza.sk - najspoľahlivejší internetový obchod
Cvičebné pomôcky na doma sa hodia, či už občas chodíte do fitka alebo nie. Možno ich rozdeliť podľa toho, aké výsledky chcete dosiahnuť (spevniť telo, schudnúť, zvýšiť silu). K tomu vám postačí cvičenie s vlastnou váhou a niekoľkými pomôckami. Je tiež nutné si uvedomiť, že ak chcete schudnúť, potom výdaj kalórií musí byť vyšší ako ich príjem. Musíte sa teda hýbať a zároveň si strážiť, čo jete. Pokračovať
Lifefit

Lifefit Kettlebell Vynil

Činka s trojuholníkovým
úchopom, hmotnosť 4 kg

Lifefit

Lifefit Yoga Mat Exkluziv

Podložka odolná proti vlhkosti,
rozmery 100 × 60 ×1 cm

Sharp Shape
€29
-24%

Sharp Shape Závesný systém

Závesný posilňovací systém vrátane úchytu do dverí, nosnosť 150 kg

BOSU Sport Pink Balance Trainer

Sport Balance Trainer je výborný na precvičovanie celého tela prostredníctvom všemožných cvikov. Výborne sa s ním posilňujú hlavne stabilizačné svaly, ktoré sú najdôležitejšie pre stabilitu chrbtice. Výhodou je možnosť použitia plochou stranou ako dole, tak aj hore. Podložka je navrhnutá tak, aby zapojila koordináciu tela a schopnosť udržať si rovnováhu pri každej pozícii cvičenia v oblasti fitness a rehabilitácie. Podložku môžete kombinovať aj s ďalším náradím, čo umožňuje využívať obrovský zásobník cvikov pre klienta od začiatočníckej úrovne až po vrcholových športovcov.

Najskôr si povedzte, čo chcete dosiahnuť. Jasne, klasika ako obrovský biceps a buchty na bruchu, ideálne k tomu prihodiť ešte široký chrbát. Ale poďme poporiadku, pretože toto nedosiahnete cez noc. Najskôr je potrebné telo naučiť pravidelnej záťaži - áno, pravidelnej! Bohato vám bude stačiť 30-40 minút 2-3x týždenne. Pokračovať
Physical

Švihadlo rýchlostné

300 cm dlhé švihadlo
ideálne pre double-under

Lifefit

Lifefit Činka 6 kg

Odolná jednoručná činka,
4 × 1kg kotúč, tyč 30 mm

Lifefit

Lifefit Yoga Mat

Podložka odolná proti vlhkosti,
rozmery 180 × 60 × 1,5 cm

€23,99
-25%

MTF závesný systém

Multifunkčný závesný posilňovací systém (TRX popruhy) je mnohoúčelovou posilňovacou a rehabilitačnou pomôckou slúžiacou na kondičné cvičenie aj k intenzívnemu posilňovaniu pomocou vlastnej váhy tela a k rôznym balančným cvičeniam.

Jedná sa o dokonalejší model popruhov vybavený kovovými prackami na nastavenie dĺžky popruhov (až do maximálnej dĺžky 245 cm), kovovou karabínou na ľahké a rýchle upevnenie. Dĺžka dielu s koncovkou na uchytenie do dverí je 20 cm.

Ak ste si vybrali sekciu pre pokročilých, predpokladáme, že nejakú tú prípravu už máte, a spoznáte rozdiel medzi upažením a rozpažením alebo sklapovačky a skracovačky. Tu si ukážeme, že nie je potrebné chodiť obdeň alebo dokonca každý deň do posilňovne. Takmer 100 % cvikov, ktoré vykonávate vo fitku, môžete nahradiť cvičením s vlastným telom, prípadne s našimi pomôckami, a to z pohodlia svojho domova. Pokračovať
Lifefit

Lifefit Kettlebell Vynil

Činka s trojuholníkovým
úchopom, hmotnosť 8 kg

Lifefit
€37,84
-5%

Lifefit Činka 15 kg

Odolná jednoručná činka, tyč 30 mm,
2 × kotúč 1,5 kg, 4 × kotúč 2,5 kg

BOSU

BOSU Home Balance Trainer

Balančná podložka na koordinačné
a funkčné cvičenie, priemer 63,5 cm

Adidas Esential Ab Bench

Potrebujete spevniť brušné svaly? S touto polohovateľnou posilňovacou lavicou to ľahko dokážete aj doma. Môžete si zvoliť 4 úrovne náklonov, čo vám umožní prirodzenou cestou vykonávať obtiažnosť cvikov. Lavica má komfortné silné polstrovanie, ktoré zabraňuje zraneniu. Určite tiež uvítate pevnú konštrukciu, ktorá sa len tak neprevrhne. Tá je dimenzovaná na záťaž až 150 kg. Lavica je ľahká, ľahko rozoberateľná pre uskladnenie. Vybavte si domácu posilňovňu touto praktickou posilňovacou lavicou a udržujte svoje telo v kondícii.

Ak cítite, že zapadáte do tejto kategórie, existuje vysoká pravdepodobnosť, že už naše rady nepotrebujete. Sami veľmi dobre viete, čo na vaše telo platí a ako správne cvičiť. Pomôcky ako TRX, BOSU prípadne FLOWIN sú vám najskôr dobre známe, rovnako ako populárny Crossfit tréning. Skúsim vám teda predstaviť pár noviniek z našej ponuky, možno vás prekvapím aj niečím novým. Pokračovať
BOSU

BOSU Elite Balance Trainer

Balančná podložka na koordinačné
a funkčné cvičenie, priemer 63,5 cm

Flowin

Flowin Pre

Fitness súprava pre cvičenie
s vlastnou váhou, vr. manuálu

Gun-ex

Gun-ex Cobra Basic Kit

Odporové lano pre tréning
celého tela, dĺžka 5,5 m

TRX Pre Kit

Koniec drahých a preplnených posilňovní! Vďaka posilňovacím systémom TRX môžete zdokonaľovať svoju postavu kedykoľvek a kdekoľvek. TRX Pre Kit je určite tým najodolnejším z rodiny TRX. To nám potvrdzuje to, že je naozaj hojne využívaný aj vo fitness centrách. Nebolo by ale krásne mať vlastné fitness centrum doma? A to je presne to, čo Pre Kit zabezpečuje. Jedná sa o závesný posilňovací systém, ktorý oplýva neuveriteľnou viacúčelovosťou. Cvičenie s ním môže posilňovať naozaj každý sval na vašom tele. Pretože posilňujete iba s vlastnou váhou, nie je tu žiadny limit náročnosti, ktorú nastavujete tým, aký postoj pri cvičení zaujmete. Preto je cvičenie s ním vhodné pre každého, od detí či dôchodcov až po profesionálnych športovcov.

If you're impressed, feel free to Share, Like or Recommend us!
0

P-DC1-WEB07
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info