Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Aplikace

Munkees skladací nôž III

Zobraziť katalóg
Munkees skladací nôž III
Nôž zatváranie pomocou krúžku na kľúče
Kód:  SPTm0025 Produktové číslo:  2524
Munkees skladací nôž III Predaj skončil

Munkees skladací nôž III

Nielen počas výletov do prírody je vhodná. Nôž spojky Munkees s kľúčenkou sa dá odporučiť z niekoľkých dôvodov . Je veľmi ostrý, ale veľmi ľahký a malý, takže nebude mať vplyv na vás. Okrem toho budete mať vždy so sebou bez toho, aby ste si vybrali miesto. Toto je kľúčový prívesok, ktorý ste si s vami mohli vziať. Zároveň sa nemusíte obávať nákupnej ceny, pretože tento mini nôž lacno zakúpite.

Hlavné výhody

  • Vysoko kvalitný mini-nôž a kľúčenka
  • Praktické upevnenie pomocou kovového krúžku
  • Nízka nákupná cena

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry vecer, mozna jsem tento udaj prehledl, ale nikde jsem nenasel udaj o delce noziku v otevrenem i zavrenem stavu. Dekuji.

Diskusia a poradňa k Munkees skladací nôž III
Príslušenstvo pre Munkees skladací nôž III
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Munkees Skládací nožík III. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Munkees Skládací nožík III. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Munkees Skládací nožík III. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Munkees összecsukható kés.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií