Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AD homeoffice Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Salomon Elemental AD JKT W Infrared M

Zobraziť katalóg
Salomon Elemental AD JKT W Infrared M
Motorkárska bunda dámska nepremokavá, ideálna na každodenné nosenie, veľkosť M
Kód:  SPT10700 Produktové číslo:  887850895426 Stránky výrobcu
Salomon Elemental AD JKT W Infrared M Predaj skončil

Salomon Elemental AD JKT W Infrared M

Sportovní bunda světoznámé značky Salomon poskytuje maximální ochranu při sportu v nepříznivých podmínkách. Je ideálním volbou pro horskou turistiku, ale i pro každodenní sportovní aktivity v parku.

Funkční materiál perfektně chrání za jakéhokoliv počasí a poskytuje maximální komfort. Díky technologii AdvancedSkin Dry nepromoknete ani za silného deště. Tato technologie skvěle odvádí pot a přebytečnou vlhkost. Materiál je velmi prodyšný, což oceníte zejména při zvýšené námaze. I přes neustálou cirkulaci vzduchu vás tato sportovní bunda zahřeje a ochrání před sněhem a větrem.

Tato bunda má nastavitelné manžety a spodní lem a také nastavitelnou kapuci, kterou můžete jednoduše složit. Dvě praktické kapsy na zip umožňují prostor pro drobné věci. Bunda má vypasovaný střih.

Klíčové vlastnosti

  • Ideální sportovní bunda do nepříznivého počasí
  • Funkční materiál
  • Technologie AdvancedSkin Dry chrání před deštěm
  • Je prodyšná a přitom zahřívá
  • Odvádí pot
  • Zaručená kvalita světoznámé značky

Určení:
Dámská

Velikost:
M

Materiál:
100% PES 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý večer prajem. Mnou objednaný tovar mi bol doručený dneska. Bohužial sa nám nepáčí. Z tohto dôvodu ho chcem poslať späť. Ako mám postupovať

Diskusia a poradňa k Salomon Elemental AD JKT W Infrared M
Príslušenstvo pre Salomon Elemental AD JKT W Infrared M
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Salomon Elemental AD JKT W Infrared M. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Salomon Elemental AD JKT W Infrarot-M. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Salomon Elemental AD JKT W Infrarot-M. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Salomon Elemental AD JKT W IR M.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií