Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaPlus+ sport Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Salomon Escape 7 Prolink veľ. 9

Zobraziť katalóg
Salomon Escape 7 Prolink veľ. 9
Topánky na bežky – na bežky, ľahká podošva, nízky profil, vnútorná tepelne tvarovaná pätná výstuha, memo opasok, rýchlošnurovací systém Salomon
Kód:  SPTms0422 Produktové číslo:  887850922115 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Salomon Escape 7 Prolink veľ. 9 Predaj skončil

Salomon Escape 7 Prolink veľ. 9

Kvalitné bežkárske topánky Salomon Escape 7 Prolink je pohodlná lyžiarska bežecká topánka vhodná na turistický štýl poskytujúci dokonalú kontrolu nad lyžami. Nová podošva Prolink zaisťuje skvelý kontakt so snehom a je plne kompatibilná s bežnými typmi viazania na trhu. Vnútorná topánka Custom Fit poskytuje dostatok priestoru a pohodlia, zatiaľ čo jedinečné zateplenie Thinsulate vám udrží nohy v teple aj vo veľmi nepriaznivom počasí. Topánky sa veľmi ľahko uťahujú aj povoľujú dokonca aj chladom stuhnutými rukami vďaka systému rýchlošnurovania Quicklace. Aby vám topánka skvele padla, je vybavená podporou päty a komfort pri pohybe ďalej vylepšuje prispôsobivá memo manžeta v oblasti členku. Šnurovanie kryje vonkajšia časť topánky uzatvárateľná zipsom a minimalizuje tým možnosť prieniku snehu a vlhka dovnútra topánky.

Kľúčové vlastnosti

  • Kvalitné bežkárske topánky pre turistický štýl
  • Podošva Prolink pre dobrý kontakt so snehom
  • Vnútorná topánka Comfort Fit pre dokonalé pohodlie
  • Zateplenie Thinsulate
  • Rýchloupínanie a šnurovanie QuickLace
  • Podpora päty
  • Manžeta v oblasti členku
  • Kryté šnurovanie zabráni prieniku snehu do topánky
 

Parametre a špecifikácia

Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Salomon Escape 7 Prolink veľ. 9 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Salomon Escape 7 Prolink vel. 43,5 EU/275 mm.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií