Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Salomon Siam 7 Prolink veľ. 5

Zobraziť katalóg
Salomon Siam 7 Prolink veľ. 5
Topánky na bežky – na bežky, ľahká podošva, nízky profil, vnútorná tepelne tvarovaná pätná výstuha, memo opasok, dámska, fleecová vložka, rýchlošnurovací systém
Kód:  SPTms0432 Produktové číslo:  887850956745 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Salomon Siam 7 Prolink veľ. 5

Dámske topánky na bežky Salomon Siam 7 Pilot CF pre ženy vás zaujmú s nízkym profilom a ľahkou podošvou. Ponúkajú systém SNS Pilot pre maximálnu kontrolu a precíznosť a optimálnu rovnováhu medzi flexiou a torznou tuhosťou. Manžetu okolo členku, ktorá poskytuje postrannú a zadnú oporu, nastavíte pomocou suchého zipsu. Stabilitu, pohodlie a teplo vám zaistí vnútorná tvarovaná pätná časť, extra mäkká 5 mm vložka, Thinsulate zateplenie, vnútorná fleecová vrstva a umelá kožušina. Špeciálne tvarovanie obuvi je prispôsobené dámskej nohe s užšou pätou a priehlavkom. Turistická flexia pre rekreačných lyžiarov napomáha k ľahkému pohybu chodidla. Vďaka rychlošnurovaciemu systému Quicklace si topánku zaviažete jediným zatiahnutím za šnúrku. Šnurovanie je kryté s diagonálnym zipsom. Veľkosť UK 5.

Kľúčové vlastnosti

  • Systém SNS Pilot pre maximálnu kontrolu
  • Perfektné zabezpečenie nohy podľa vašich potrieb
  • Veľa vychytávok zabezpečujúcich stabilitu, pohodlie a teplo
  • Špeciálne tvarovanie prispôsobené dámskej nohe

Možno použiť pre typy viazania

  • SNS Pilot – Výkonnostný štandard pre skatové aj klasické pretekárske lyžovanie
  • SNS Pilot Sport Classic pre ženy

SNS Pilot 2 Leisure podošva

Veľmi stabilná podošva, ktorá vám umožní výbornú schopnosť chôdze. Je vyrobená z termoplastickej jednodruhovej gumy, ktorá bola špeciálne navrhnutá pre kategóriu touring lyžovanie. Hrazda je posunutá o 10 mm za prednú hranu topánky bližšie k chodidlu.

 

Parametre a špecifikácia

Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Salomon Siam 7 Prolink veľ. 5 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Salomon Siam 7 Prolink vel. 38 EU/235 mm.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií