Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

Salomon Team Racing Grip universal Jr 141

Zobraziť katalóg
Salomon Team Racing Grip universal Jr 141
Bežky juniorské so šupinami, dĺžka 141 cm
Kód:  SPT3155 Produktové číslo:  L369106PM141 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Salomon Team Racing Grip universal Jr 141 Predaj skončil

Salomon Team Racing Grip universal Jr 141

Hľadáte kvalitné bežecké lyže pre svoje dieťa? Vyskúšajte bežecké lyže Salomon Team Racing Grip Jr. s dĺžkou 141 cm. Lyže sú určené špeciálne pre deti. Nevoskujú sa, sú ľahké - vážia len 760 gramov. Ponúkajú jednoduchý odraz a plynulý sklz. Vďaka tomu sa nemusíte zdržiavať s prípravou a rovno môžete vyraziť na sneh.

Samozrejmosťou je moderný vzhľad a farebné vyhotovenie. Aj vzhľad hrá dôležitú úlohu pri výbere, hlavne vtedy, ak sú lyže určené pre deti. Čím viac sa im budú páčiť, tým radšej ich budú používať.

Hlavné prednosti

  • Jednoduchá údržba a ľahkosť
  • Špeciálna konštrukcia pre deti
  • Jednoduchá jazda a veľa zábavy
  • Atraktívny dizajn

Konštrukcia a vlastnosti

Bežecké lyže Salomon Team Racing Grip Jr. majú špeciálnu konštrukciu a využívajú moderné technológie.

  • D2FC - Digital Dynamic Flex Control - digitálna kontrola formovania a lisovania vytvorí optimálnu flexiu pre lepšie výkony na snehu. D2FC zaisťuje aj perfektné párovanie lyží.
  • Densolite 1000 - je ľahké a pevné jadro tvorené vrstvou jednosmerných sklenených vlákien a predtvarovanou penou Densolite.
  • G1 skĺznice - sú univerzálne výkonnostné skĺznice. Ponúkajú výraznú štruktúru, ktorá zaistí dobré vlastnosti sklzu v akýchkoľvek snehových podmienkach.
  • G2 Synchro - technológia záberu, ktorá poskytuje jednoduchší prechod medzi sklzovou a záberovou zónou.

Výhodou všetkých týchto technológií a materiálov je jednoduchá jazda a veľká výdrž, čo v prípade lyží pre deti určite oceníte.

Parametre a špecifikácia

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Jsou lyze dodavany jiz s vazanim? Pokud ne, jake vazani mam k tomuto modelu objednat? Potrebovala bych poradit tez s hulkami a botami (nyni velikost 34) Dekuji! Hana Blazkova

mají podporu stoupání tzv šupiny?

Diskusia a poradňa k Salomon Team Racing Grip universal Jr 141
Príslušenstvo pre Salomon Team Racing Grip universal Jr 141 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Salomon Team Racing Grip universal Jr 141 cm s vázáním SNS.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií