During the Easter holidays 29.3. and 31.3. all our stores are closed except the AlzaDrive in Senec. On Easter Monday 1.4. all stores are closed, including AlzaDrive, however you can still use the delivery to our AlzaBoxes.

Alza B2B

Snowboarding – Amazing Deals

Catalogue
Price
-
Availability
Order status
Customer reviews
Brands
Nitro
(1)
In this category, you will find great deals on snowboarding. We currently have 1 best-selling items in the snowboarding category. Looking for the lowest-priced snowboarding? Check out the cheap snowboarding category.
1 item
Nitro Charger Black size. M
Snowboard Bindings - designed for children, all mountain type, suitable for recreational riders, binding attachment: 4x4/4x2, with plastic ratchet, with plastic baseplate, season: 2022/2023
Discounted -20 %
111.90 € 139.92 €
Buy
In stock 1 pcs
Order Code: SPTuni004

Snowboarding – Amazing Deals

snowboardingLyžiarske prilby a chrániče chrbtice Stormred znížia riziko zranenia Chránič chrbtice a prilba je nutným minimom na bezpečnosť na lyžiach alebo snowboarde. A tieto produkty ponúka vo vysokej kvalite spoločnosť Stormred. Na výrobu používa moderné materiály a nezabúda ani na dizajn.
Zima klope na dvere a milovníci zimných športov hľadajú ten nejeefektivnější spôsob, ako prevážať svoju lyžiarsku výbavu. Využijete strešný box (autobox) alebo vám postačí jednoduchý magnetický nosič lyží?
Chystáte sa skočiť na plno do zimných športov a myslíte si že stačí len slušivá kombinéza a cool slnečné okuliare? Pochopiteľne budete potrebovať ešte helmu, ale to už snáď každý vie. Pre zvýšenie bezpečia však odporúčame prikúpiť aj kvalitný chránič na chrbticu. Na čo...
Autom na lyže do Francúzska a Švajčiarska V dnešnom záverečnom diele nášho cestovateľského seriálu sa pozrieme do francúzskych a švajčiarskych Álp. Už tradične si povieme, ako sa do týchto miest čo najlepšie dostať, aké sú špecifiká tamojšej legislatívy a kde si najlepšie zalyžovať!
Nenechajte si ujsť veľa tipov na výlety, zoznam niekoľkých populárnych stredísk či postrehy z ciest. Ako sa čo najvýhodnejšie do talianskych Álp dopraviť? Môže vás stretnúť nejaký extra spoplatnený úsek na rakúskych diaľniciach? To a oveľa viac v dnešnom článku!
V dnešnom diele si prezradíme, ako sa čo najpohodlnejšie dopraviť autom do Krušných hôr a aké miesta či lyžiarske strediská rozhodne stoja za navštívenie. Viete napríklad, ako vyzerá dutá priehrada alebo kam na najlepšie pivo v okolí?
More articles All articles
P-DC1-WEB06
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info