Emise pro AP+ v app - všechny segmenty 2024_Q2_Xiaomi_CZ_Tablety_ucho

SUUNTO SPARTAN ULTRA BLACK HR

Zobraziť katalóg
SUUNTO SPARTAN ULTRA BLACK HR
4,7 45 hodnotení
Športtester s hrudným pásom, farebný dotykový displej, altimeter, barometer, kompas, vibračné upozornenie, automatické nastavenie času podľa aktuálnej lokácie, vodoodolnosť 10 ATM
Kód:  KHO9005 Produktové číslo:  6417084202635 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

SUUNTO SPARTAN ULTRA BLACK HR

Snáď každý športový nadšenec túži po zariadení, ktoré by bolo schopné monitorovať jeho jednotlivé športové aktivity, odovzdávať dôležité informácie alebo s presnosťou nasmerovať na správnu cestou k cieľu. Športtester SUUNTO SPARTAN ULTRA HR s rozmermi 5 × 5 × 1,7 cm a hmotnosťou len 73 gramov vám to všetko dokáže s ľahkosťou sebe vlastnou sprostredkovať. Odolnosť voči poškodeniu a vodotesnosť až 10 ATM je garantovaná vďaka kvalitnému spracovaniu. Materiál púzdra je polyamid, zafírové sklíčko sa nedá len tak poškrabať a na pohodlný remienok bolo použitý silikón. 

Kľúčové vlastnosti

  • Farebný a dotykový displej
  • Jednoduchý a čistý dizajn
  • Česká lokalizácia a mnoho ďalších
  • Súčasťou balenia je hrudný pás
  • Vodotesnosť: 10 ATM
  • Rozmery: 50 × 50 × 17 mm
  • Hmotnosť: 73 gramov
  • Materiál: polyamid, silikón
  • Farba: čierna

Všetko prehľadne na jednom mieste

Tieto multišportové hodinky ponúkajú svojmu používateľovi okrem dokonalého dizajnu aj nepreberné množstvo funkcií a aplikácií, ktoré si hneď na prvé vyskúšanie určite obľúbia. Dominantou hodinek je dobre čitateľný, farebný a dotykový displej s rozlišením 320 × 300 pixelov. Spárujte zariadenie s vaším šikovným telefónom využívajúcim iOS či Android a nechajte si zobrazovať prichádzajúce hovory, správy či e-maily priamo na displeji hodiniek. Alebo sťahujte nové aplikácie, aktualizujte mapy či analyzujte dosiahnuté výkony v športovom denníku aplikácie Movescount. Športtester vám pri zapnutej GPS ponúkne až 18 hodín prevádzky bez potreby nabíjať. 

Hodinky sa stanú vašou oporou a analytikom pri vykonávaní viac ako osemdesiatich rôznych športových aktivít. Hrudný pás zaistí presné zmeranie vašej srdcovej frekvencie, na displeji sa však bude zobrazovať aj množstvo spálených kalórií. Presná navigácia vám nikdy nedovolí stratiť vytýčený smer. S funkciou Find back vždy najdete cestu späť cez vytýčené body záujmu. Altimeter, barometer či kompas iste prídu tiež vhod. Vibrácie vás upozornia pri dosiahnutí denného limitu krokov alebo o prekonaní najlepšieho času na zvolenej trati. Čas je nastavovaný automaticky podľa aktuálnej lokácie, v ktorej sa nachádzate. Produkt je kompatibilný s ostatnými výrobkami značky Suunto. 

 

Parametre a špecifikácia

Max. výdrž batérie
64 h (2,67 d) Hotovo!
Farba puzdra
Čierna Hotovo!
Vodotesnosť
100 m (10 ATM) Hotovo!
Meranie pulzu hrudným pásom
Áno Hotovo!
Bežná výdrž batérie
18 h (0,75 d) Hotovo!

Vyhotovenie a odolnosť

Farba puzdra
Čierna Hotovo!
Vodotesnosť
100 m (10 ATM) Hotovo!

Funkcie

Meranie pulzu hrudným pásom
Áno Hotovo!

Výdrž a úložisko

Max. výdrž batérie
64 h (2,67 d) Hotovo!
Bežná výdrž batérie
18 h (0,75 d) Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, jaký je rozdíl mezi verzi ultra a sport? Tento model má v balení hrudní pas? Děkuji.

Dobrý den, jsou chytré hodinky Suunto, garmin a samsung Gear S3 na showroomech?

Dobrý den. Chci se zeptat jestli hodinky ukazují čas neustále?

Diskusia a poradňa k SUUNTO SPARTAN ULTRA BLACK HR
Príslušenstvo pre SUUNTO SPARTAN ULTRA BLACK HR Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SUUNTO SPARTAN ULTRA BLACK HR. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte SUUNTO SPARTAN ULTRA BLACK HR. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte SUUNTO SPARTAN ULTRA BLACK HR. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: SUUNTO SPARTAN ULTRA BLACK HR.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií