Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

SUUNTO SPARTAN ULTRA STEALTH TITANIUM HR

Zobraziť katalóg
SUUNTO SPARTAN ULTRA STEALTH TITANIUM HR
4,7 45 hodnotení
Športtester – meranie tepovej frekvencie hrudným pásom; meranie rýchlosti, meranie vzdialenosti, výpočet spálených kalórií, záznam trasy, krokomer, intervalový tréning; kompatibilný s: Android, iOS; vodoodolný do 100m (10ATM); GPS, kompas, výškomer, teplomer
Kód:  KHO9003 Produktové číslo:  6417084202611 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

SUUNTO SPARTAN ULTRA STEALTH TITANIUM HR Predaj skončil

SUUNTO SPARTAN ULTRA STEALTH TITANIUM HR

Snáď každý športový nadšenec túži po zariadení, ktoré by bolo schopné monitorovať jeho jednotlivé športové aktivity, odovzdávať dôležité informácie alebo s presnosťou nasmerovať na správnu cestou k cieľu. Športtester SUUNTO SPARTAN ULTRA HR s rozmermi 5 × 5 × 1,7 cm a hmotnosťou len 73 gramov vám to všetko dokáže s ľahkosťou sebe vlastnou sprostredkovať. Odolnosť voči poškodeniu a vodotesnosť až 10 ATM je garantovaná vďaka kvalitnému spracovaniu. Materiál púzdra je polyamid, zafírové sklíčko sa nedá len tak poškrabať a na pohodlný remienok sa použil silikón. 

Kľúčové vlastnosti

  • Farebný a dotykový displej
  • Jednoduchý a čistý dizajn
  • Česká lokalizácia a mnoho ďalších
  • Súčasťou balenia je hrudný pás
  • Vodotesnosť: 10 ATM
  • Rozmery: 50 × 50 × 17 mm
  • Hmotnosť: 73 gramov
  • Materiál: polyamid, silikón
  • Farba: titánová

Všetko prehľadne na jednom mieste

Tieto multišportové hodinky ponúkajú svojmu používateľovi okrem dokonalého dizajnu aj nepreberné množstvo funkcií a aplikácií, ktoré si hneď na prvé vyskúšanie určite obľúbia. Dominantou hodinek je dobre čitateľný, farebný a dotykový displej s rozlišením 320 × 300 pixelů. Spárujte zariadenie s vaším šikovným telefónom využívajúcim iOS či Android a nechajte si zobrazovať prichádzajúce hovory, správy či e-maily priamo na displeji hodiniek. Alebo sťahujte nové aplikácie, aktualizujte mapy či analyzujte dosiahnuté výkony v športovom denníku aplikácie Movescount. Športtester vám pri zapnutej GPS ponúkne až 18 hodín prevádzky bez potreby nabíjať. 

Hodinky sa stanú vašou oporou a analytikom pri vykonávaní viac ako osemdesiatich rôznych športových aktivít. Hrudný pás zaistí presné zmeranie vašej srdcovej frekvencie, na displeji sa však bude zobrazovať aj množstvo spálených kalórií. Presná navigácia vám nikdy nedovolí stratiť vytýčený smer. S funkciou Find back vždy nájdete cestu naspäť cez vytýčené body zájmu. Altimeter, barometer či kompas iste prídu tiež vhod. Vibrácie vás upozornia pri dosiahnutí denného limitu krokov alebo prekonanie najlepšieho času na zvolenej trati. Čas je nastavovaný automaticky podľa aktuálnej lokácie, v ktorej sa nachádzate. Produkt je kompatibilný s ostatnými výrobkami značky Suunto. 

Parametre a špecifikácia

Športové aktivity
Beh, Cyklistika, Chôdza, Plávanie Hotovo!
Kompatibilný OS
Android, iOS Hotovo!
Max. výdrž batérie
480 h (20 d) Hotovo!
Sklíčko
Zafírové Hotovo!
Farba puzdra
Čierna Hotovo!

Určenie a kompatibilita

Kompatibilný OS
Android, iOS Hotovo!

Displej

Sklíčko
Zafírové Hotovo!

Vyhotovenie a odolnosť

Farba puzdra
Čierna Hotovo!
Hmotnosť
73 g Hotovo!

Funkcie

Športové aktivity
Beh, Cyklistika, Chôdza, Plávanie Hotovo!
Funkcia merania športu
Krokomer, Tepová frekvencia, Vzdialenosť, Záznam trasy, Výpočet kalórií, Rýchlosť, Intervalový tréning, Tempo Hotovo!
Zdravotné funkcie
Monitoring spánku Hotovo!
Smart funkcie
Budík, Stopky Hotovo!
Meranie pulzu hrudným pásom
Áno Hotovo!

Softvér

Jazyk mobilnej aplikácie
Čeština, Angličtina, Nemčina Hotovo!

Výdrž a úložisko

Max. výdrž batérie
480 h (20 d) Hotovo!
Bežná výdrž batérie
240 h (10 d) Hotovo!
Kapacita úložiska
0 GB Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, je možné, že Vámi vystavené fotografie nekorespondují k tomuto typu hodinek? Na oficiálních stránkách je úplně jiná barva: Odkaz do neznáma Děkuji.

Dobrý den, je meření tepové frekvence u těchto hodinek pomocí integrovaného snímače srdečního tepu na zadní straně hodinek i přesněji pomocí hrudního pásu Suunto, který by měl být součástí balení? Děkuji.

Dobry den... je mozne si pres Vas koupit samostatne nabijeci kabel ke sperttesteru?

Dobrý den, nikde jsem nemohl dohledat jak dlouho vydrží hodinky nabyté při plném výkonu a využití a při běžném používání? Znáte odpověď od výrobce? S pozdravem Jiří Vacík

Diskusia a poradňa k SUUNTO SPARTAN ULTRA STEALTH TITANIUM HR
Príslušenstvo pre SUUNTO SPARTAN ULTRA STEALTH TITANIUM HR Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SUUNTO SPARTAN ULTRA STEALTH TITANIUM HR. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Suunto SPARTAN TITANIUM ULTRA STEALTH HR. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Suunto SPARTAN TITANIUM ULTRA STEALTH HR. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: SUUNTO SPARTAN ULTRA STEALTH TITANIUM HR.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií