Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

mini AD Gaming AlzaBoxy Q1

Swix Tour 145 cm

Zobraziť katalóg
Swix Tour 145 cm
Palice na bežecké lyžovanie
Kód:  SPT2301 Produktové číslo:  7045951415605 Stránky výrobcu
Swix Tour 145 cm Predaj skončil

Swix Tour 145 cm

Profesionálny lyžiar, amatér alebo len milovník športu určite ocení palice od spoločnosti Swix. Výrobné postupy sú preverené rokmi skúseností a mnohými kilometrami na testovacom okruhu. Palica je vyrobená z hliníka, ktorý je veľmi poddajný, a pritom pevný. Vďaka tomuto pružnému materiálu bude váš odpich oveľa energickejší a plynulejší ako s inými palicami. Vaša dlaň si nájde to pravé uchytenie prostredníctvom dobre vytvarovaného pútka. Osvedčená rukoväť len dotvára vynikajúci pocit z lyžovania. Palice na klasickú techniku sa odporúčajú rekreačným športovcom na použitie pri športe aj na turistické vychádzky na upravených tratiach.

Kľúčové vlastnosti

  • Turistické palice na klasickú techniku
  • Veľmi pevný a pružný materiál
  • Pevné pútko pre maximálnu stabilitu
  • Dĺžka palíc je 145 cm

Vychutnajte si ten osviežujúci pocit pri jazde zasneženou krajinou. Nechajte sa unášať prírodou, ktorá vás bude zdraviť miliónmi trblietavých vločiek na zamrznutej trati. Absorbujte športovú atmosféru a nasajte endorfín prúdiaci v žilách pri športovom výkone. Jemný vánok sa bude hrať s vašimi vlasmi a šľahať vás do tváre. Užite si chvíle strávené osamote s vašimi bežkami, palicami a mrazivým snehom.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Swix Tour 145 cm
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Swix Tour 145 cm.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií