Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Wacom Bamboo Alpha 2

Zobraziť katalóg
Wacom Bamboo Alpha 2
4,2 8 hodnotení
Stylus
Kód:  MF110j1a Produktové číslo:  CS-180

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Wacom Bamboo Alpha 2 Predaj skončil

Wacom Bamboo Alpha 2

Nebaví vás tvorenie grafov, obrazcov alebo tabuliek vo vašom tablete? Nedokážete pomocou prsta vykúzliť dokonalú linku alebo modelovať krásne tvary a obrysy? Na trh prichádza geniálna vychytávka, ktorá vám umožní úplne presne načrtnúť každý z vami zamýšľaných návrhov. Jemný hrot je neuveriteľne presný a nenásilný voči obrazovke zariadenia.

Kľúčové vlastnosti

  • Prémiový vzhľad produktu
  • Široká paleta farebných kombinácií
  • Uľahčí prácu na mobilnom zariadení
  • Rýchle dobíjanie pomocou USB
  • Dlhá výdrž batérie
  • Kompatibilita s množstvom aplikácií
  • Možné využiť pri mnohých druhoch tabletov

S chirurgickou presnosťou

Stylus prémiového vzhľadu dokáže absolútne presne vykúzliť obrazy na displeji vášho mobilného zariadenia. Náčrtky neboli nikdy predtým presnejšie a práca na obrazovke rýchlejšia. Nechajte sa rozmaznávať dokonalými pracovnými podmienkami, ktoré vám tento produkt prináša. Prémiový vzhľad dotvára jedinečnosť pera. Zariadenie môžete využívať v aplikáciách Bamboo Paper, Notes Plus, GoodNotes, ZoomNotes and MyScript® Smart Note. Dobíjanie za pomoci Micro USB kábla je veľmi jednoduché a rýchle. Tento konkrétny tip je určený pre tablety iPad, iPhone 5, iPod Touch a mnoho ďalších podobných zariadení. Svoje využitie nájde aj ako náhrada za stratený stylus.

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

podporuje microsoft pen protokol ? a windows ink ?

Dobrý den, jaký je rozdíl mezi tímto kuličkovým stylusem a stylusem s hrotem (ty jsou dražší) a dá se grafických tabletů od wacomu používat jako guma nebo jen jako tužka a v čem je rozdíl o proti hrotovým? děkuji

Chci se zeptat jak velký a jak těžký je tento stylus?

Dostanu k tomuto stylusu náhradní gumičky? (Podle fotky usuzuji že ano ale pro jistotu se ptám) A píšou tu že se stylus musí dobíjet přes micro USB... to to mám prostě napojit na nabíječku pro mobily? Nebo musím nabíječku dokupovat? A nebo mi přijde v balení se stylusem? (to nepředpokládám protže by skoro nic nevidělali :D) A poslední otázka bude fungovat na Huawei P9 lite s ochraným temperovaným sklíčkem? Děkuji a omlouvám se že mám tolik otázek :) .

Dobrý den, bude uvedený stylus fungovat s displeji mobilních telefonů ? Děkuji za informaci

Diskusia a poradňa k Wacom Bamboo Alpha 2
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Wacom Bamboo Alpha 2. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Wacom Bamboo Alpha 2. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Wacom Bamboo Alpha 2. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Wacom Bamboo Alpha 2.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií