Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

WD Grip Pack 500 GB/1 TB Smoke, sivý

Zobraziť katalóg
WD Grip Pack 500 GB/1 TB Smoke, sivý
4,4 42 hodnotení
- ohybný rámček Western Digital, na 2,5" My Passport 1000 GB externý disk
Kód:  FW898j Produktové číslo:  WDBZBY0000NSL-EASN

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

WD Grip Pack 500 GB/1 TB Smoke, sivý Predaj skončil

WD Grip Pack 500 GB/1 TB Smoke, sivý

vypnuté
WD Grip Pack šedý

Štýlová ochrana

Zaistite vyššiu bezpečnosť a ochranu pre vaše disky My Passport Ultra. Vďaka piatim farebným variantom rámčeka môžete disk prispôsobiť presne podľa svojho štýlu.


Špičková rýchlosť

K rámiku je pribalený aj farebne zladený kábel, ktorý si samozrejme rozumie s technológiou USB 3.0, čo znamená len jedno:
neuveriteľnú rýchlosť prenosu.

vypnuté
USB 3.0 kabel

vypnuté
20 barevných variant

Podľa vašich predstáv

Rámček môžete vyberať z 5 farebných variantov. Pridajte k tomu ešte 4 farby disku My Passport Ultra a získate 20 farebných kombinácií.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Zdravim, preco nie je jednotne nastavena predajna cena pri rovnakom druhu tovaru (grip pack) v inej farbe? Konkretne 3 farby (cierna, modra, fialova/cervena) nove stoja cca 3 EUR a (siva) stoji 2x viac az cca 6 EUR a to este je rozbaleny tovar? Kedze mam klasicky cierny disk tak k nemu farebne ladi ten sivy ramik...viete upravit cenu na uroven ostatnych farieb, dakujem

Diskusia a poradňa k WD Grip Pack 500 GB/1 TB Smoke, sivý
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si WD Grip Pack 500GB/1TB Smoke, šedý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte WD Grip-Pack 1000 GB rauchgrau. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte WD Grip-Pack 1000 GB rauchgrau. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: WD Grip Pack 500GB / 1TB füst, szürke.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií