Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Alzaboxy

Xbox 360 - Rayman Legends

Zobraziť katalóg
Xbox 360 - Rayman Legends
4,9 24 hodnotení
Hra na konzolu Skáčte v rytme bubna, boxujte v duchu basového podkres alebo jazdite po lane počas znenia gitarového tónu. Kľúčom k prekonaniu hudobných máp sú načasovanie a rytmus. Zistite, či máte na to, aby ste sa stali hrdinami plošinoviek.
Platforma
Edícia
Kód:  MX157g Produktové číslo:  3307215842904 Stránky výrobcu

Xbox 360 - Rayman Legends

Rayman Legends je už piatou hrou obľúbenej série o hrdinovi Raymanovi, ktorý sa v roku 2011 pod patronátom svojho stvoriteľa Michele Ancel (Beyond Good And Evil, Raving Rabbids) vrátil kritikmi aj hráčmi v oceňovanej plošinovke Rayman Origins. Rayman Legends je  priamym pokračovaním predchádzajúceho dielu, pričom sa odohráva sto rokov po udalostiach minulej hry.

Rayman, Globoxom a Týňáci sa prebúdzajú z dlho trvajúceho spánku, zatiaľ čo sa armády hlavného záporáka Bubble Dreamer chystajú znovu uvrhnúť svet do skazy.

 


Rayman, Globoxom a Týňáci sa na začiatku hry vydávajú do čarovného lesa, kde nachádzajú tajomný stan naplnený množstvom úchvatných obrazov. Pri bližšom skúmaní sa zdá, že každý obraz rozpráva príbeh z mýtického sveta. Pri prezeraní obrazu stredovekej krajiny ich maľba naraz vcucne a hrdinovia sa ocitnú v inom svete, kde začína ich dobrodružstvo. Úlohou družiny je jednotlivými svetmi prebehnúť a prebojovať sa. Skrátka odhaliť tajomstvo všetkých legendárnych obrazov.

Vylepšený engine


Vylepšený engine UbiArt ponúka niektoré herné prvky v 3D, nový systém nasvietenia a nový systém vykresľovania, ktorý posúva už tak dosť oceňovanú grafiku Raymana na novú úroveň.

Kooperatívny režim


Hru možno hrať so svojimi priateľmi pomocou Wi-Fi pripojenia. Jeden hráč bude s pomocou dotykovej obrazovky hrať za viláka Murfyho, druhý hráč bude mať k dispozícii klasické tlačidlové ovládanie.

Online výzvy


Vyzvite svojich priateľov online v sérii výziev, ktoré preveria vaše schopnosti a rýchlosť. Jediným pohľadom do rebríčka zistíte, ako si vediete v porovnaní so svetom.

Sociálne funkcie


 Je možné so svojimi dosiahnutými úspechmi pochváliť sa na sociálnych sieťach, najmä Facebooku.




Parametre a špecifikácia:
Určenie: Xbox 360
Žáner: plošinovka
Lokalizácia: anglická
Hodnotenie PEGI: 7+

Prečítať viac

Parametre a špecifikácia

Žáner
Logický Hotovo!
Textová lokalizácia
EN, DE, RU, FR, ES, IT Hotovo!
Zvuková lokalizácia
EN, DE, RU, FR, ES, IT Hotovo!
Vekové obmedzenie
7 rokov Hotovo!
Problematickosť obsahu
Násilie Hotovo!

Žáner

Žáner
Logický Hotovo!

Lokalizácia

Textová lokalizácia
EN, DE, RU, FR, ES, IT Hotovo!
Zvuková lokalizácia
EN, DE, RU, FR, ES, IT Hotovo!

Hodnotenie PEGI

Vekové obmedzenie
7 rokov Hotovo!
Problematickosť obsahu
Násilie Hotovo!

Verzia

Platforma
Xbox 360 – škatuľa Hotovo!
Edícia
Základná Hotovo!

Platforma/licencia

Platforma
Xbox 360 Hotovo!
Licencia
Škatuľová Hotovo!

Multiplayer

Multiplayer
Online Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
» Všetky hry na Xbox 360 pre deti
Pozor, niektoré hry môžu vyžadovať:
  • Registráciu u digitálnej distribučnej služby – MS Store, Origin, Steam, Uplay a pod. (Návod nájdete v našom článku Uplatnenie elektronických licencií)
  • Širokopásmové pripojenie k internetu pre hranie, úvodné nastavenie, aktualizácie či ďalšie funkcie
  • Platenie mesačných poplatkov za online hranie vo viacerých hráčoch (Xbox Live, PlayStation Plus a pod.)

» Všetky predplatné hry na Xbox 360

Varianty Rayman Legends:

18,90 € - 18,90 €

Rayman Legends – PS4

Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: detský a logický, pre online hranie vyžaduje predplatné PlayStation Plus, – skáčte v rytme bubna, boxujte v duchu basového podkreslenia alebo jazdite po lane počas znenia gitarového tónu. Kľúčom k prekonaniu hudobných máp sú načasovanie a rytmus. Zistite, či máte na to, aby ste sa stali hrdinami plošinoviek.
Info 18,90 €
Momentálne nedostupné
 

Rayman Legends – Xbox One

Hra na konzolu – Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, krabicová verzia, žáner: detský, pre online hranie vyžaduje predplatné Xbox Live Gold, – skáčte v rytme bubna, boxujte v duchu basového podtónu alebo jazdite po lane počas znenia gitarového tónu. Kľúčom na prekonanie hudobných máp je načasovanie a rytmus. Zistite, či máte na to, aby ste sa stali hrdinami plošinoviek.
Info 18,90 €
Momentálne nedostupné
 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Xbox 360 - Rayman Legends Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Rayman Legends - Xbox 360. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Rayman Legends - Xbox 360. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Rayman Legends - Xbox 360. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Rayman Legends - Xbox 360.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií