AP+ nový vizuál Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

A4tech Bloody R8 Core 3

Zobraziť katalóg
A4tech Bloody R8 Core 3
4,6 100 hodnotení
Herná myš bezdrôtová, herná, lítiový akumulátor + USB kábel, optická 100 -3200dpi, 160 kb pamäť na uloženie makier, odozva 1 ms, 8 programovateľných tlačidiel, 3 režimy streľby, metalické podložky
Kód:  ME444f Produktové číslo:  R8A Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

A4tech Bloody R8 Core 3

Bezdrôtová herná myš A4tech R8. Táto dokonalá myš využíva WIRELESS GUARD TECHNOLOGY na bezproblémovú bezdrôtovú komunikáciu. Spolu s kovovými nožičkami, ktoré sú úplne odolné proti opotrebeniu a garantujú extra rovnú plochu, dostávate do ruky "absolútnu zbraň" pre vaše hry.

Hráči iste ocenia špičkovú 1 ms odozvu tlačidiel, ktorá uspokojí aj tých najnáročnejších fanúšikov. Celkom myš ponúkne 7 tlačidiel plus koliesko. Vstavaná pamäť veľkosti 160 kB pre správu makier. Všetky nastavenia vykonané v softvéri sa ukladajú v myši, takže všetko zostáva uložené aj pri vypnutom softvéru

Ultra Core 3 vám umožní vylepšiť presnosť pri hraní akčných hier. Pomocou Ultra Core 3 si môžete nastaviť rýchlosť strieľania a potlačiť spätný ráz streľby, vďaka tomu sa budete môcť stať šampiónom v akčných hrách.

Napájanie myši je riešené pomocou zabudovaného lítiového akumulátora. Ak sa batéria vybije, stačí pripojiť USB kábel a môžete pokračovať v hre či práci, než sa opäť dobije.

Softvér Core (Bloody 5) si môžete stiahnuť zadarmo z webových stránok výrobcu tu

Parametre a špecifikácia

Šírka
7,9 cm Hotovo!
Výška
4,3 cm Hotovo!
Hĺbka
12,9 cm Hotovo!
Rozhraní
Bezdrôtový USB prijímač Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
7,9 cm Hotovo!
Výška
4,3 cm Hotovo!
Hĺbka
12,9 cm Hotovo!

Pripojenie

Rozhraní
Bezdrôtový USB prijímač Hotovo!

Použitie myši

Typ
Herná Hotovo!
Určenie
Pre pravákov Hotovo!

Senzor

Citlivosť
3 200 DPI Hotovo!
Doba odozvy
0,98 ms Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den chtěl jsem se zeptat mám tuto myš a neustále mi na ni bliká logo bloody (ruka vzadu) i když hlásí nabití 60%.

Diskusia a poradňa k A4tech Bloody R8 Core 3
Príslušenstvo pre A4tech Bloody R8 Core 3 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si A4tech Bloody R8 Core 3. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte A4tech Bloody R8 Core 3. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte A4tech Bloody R8 Core 3. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: A4tech Bloody R8 Core 3.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií