Dvojročná záruka teraz aj pre firmy AlzaBoxy Q1

A4Tech BTS-07 červený

Zobraziť katalóg
A4Tech BTS-07 červený
5 3 hodnotení
Bluetooth reproduktor – bezdrôtový, vodoodolný, V4.0 + EDR, 90Hz-20kHz, citlivosť 80dB, 300mAh, tlačidlo pre príjem hovoru, dosah až 10m, USB, AUX
Kód:  ME493fa Produktové číslo:  BTS-07 RED

A4Tech BTS-07 červený

Doprajte si kvalitné počúvanie sa štýlovými reproduktormi od známej spoločnosti A4tech. Malý, ľahko prenosný reproduktor BTS-07 so zabudovaným kvalitným zvukovým meničom vám poskytne prekvapivo hlasný a kvalitný zvuk. Pripojenie ku zvukovým zdrojom je možné bezdrôtovo alebo z pamäťovej karty Micro SD či zo vstupu Aux, takže môžete svoju obľúbenú hudbu počúvať a reprodukovať kdekoľvek sa vám zapáči. Zabudovanú Li-Ion batériu jednoducho nabijete pomocou USB. Odolný prístroj disponuje potrebnými ovládacími prvkami, vrátane mikrofónu pre hands-free hovory. 

Kľúčové vlastnosti

  • Bluetooth 4.0 + EDR, dosah 10 m
  • USB napájanie DC 5 V
  • Mikrofón pre využitie ako hands-free
  • Integrovaná Li-Ion batéria 300   mAh

 

Farba:
červená

Kompatibilita:
tablety, inteligentné telefóny, notebooky, PS Vita

Rozmery:
65 mm × 77 mm

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, má to lepší basy než C-TECH SPK-04B?

Dobrý den, jak dlouho vydrží nabitý?

Dobrý,chcel by som sa spýtať že či sa dá zapojiť usb:na hudbu

Je to hlasitý reprák. A doručíte ho nebo se budete vymlouvat nato že už ho nemáte a přitom tam je napsáno "posledních 120 ks Děkuji Valda Ps. Tamten reprák mě sklamal

Diskusia a poradňa k A4Tech BTS-07 červený
Príslušenstvo pre A4Tech BTS-07 červený
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si A4Tech BTS-07 červený. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte A4Tech BTS-07 rot. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte A4Tech BTS-07 rot. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: A4Tech BTS-07 piros.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií