Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

AB Cryptobox 600HD

Zobraziť katalóg
AB Cryptobox 600HD
4,8 48 hodnotení
Satelitný prijímač s Full HD prehrávačom, DVB-S/S2, čítačka kariet, 2x USB, HDMI, SCART, LAN, PVR, Andorid, TimeShift, IPTV, IR snímač, Dual Core
Kód:  JT300b2 Produktové číslo:  U113a Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

AB Cryptobox 600HD

Nechajte sa oslniť filmami či televíznymi programami vo Full HD kvalite. Satelitný prijímač AB CryptoBox 600HD vychádza z uznávaného radu 500HD. Zariadenie je vybavené univerzálnou čítačkou pamäťových kariet s podporou kariet ICE, Cryptoworks. Vďaka tomuto jedinečnému modelu v sebe môžete ľahko kombinovať funkcie satelitného prijímača s multimediálnym prehrávačom, ktorý je vybavený dvojicou USB konektorov. Zariadenie je osadené Ethernet konektorom na pripojenie do domácej siete. Produkt podporuje aj bezdrôtové spojenie pomocou USB a WiFi adaptéra. Po pripojení do siete si môžete užívať všetky výhody vašich internetových služieb.

Kľúčové vlastnosti

  • Sledovanie filmov vo Full HD rozlíšení
  • Osadené dekodérom CAM
  • Vybavené DVB-S a DVB-S2
  • Príjemný dizajn
  • Možnosť uložiť kvantum programov
  • OSD menu s českou lokalizáciou

Funkciami priam nabitý

Za povšimnutie určite stojí funkcia FastScan pre české a slovenské programy. Pri využití tejto funkcie dokážete veľmi ľahko naladiť vami hľadaný program. Ďalšou obrovskou výhodou je možnosť priameho streamovania videí do inteligentného zariadenia, ktoré využíva operačný systém Android. Nie je nič jednoduchšie, ako si stiahnuť z obchodu Google Play aplikáciu, ktorá vám umožní sledovať satelitné vysielanie priamo na vašom mobilnom telefóne alebo tablete. Využite možnosť nahrávať svoje obľúbené relácie na USB flash disk alebo USB HDD vo formáte FAT32 alebo NTFS. Vaše nahrávky sa zaznamenávajú zakódované. Na dekódovanie filmov či relácii slúži program PC TOOL.

Parametre a špecifikácia

Tuner
DVB-S2, DVB-S Hotovo!
Záznam na
Externý disk, flash disk Hotovo!
Multimédia
Video, Foto, Hudba Hotovo!
Vstupy/Výstupy
HDMI, SCART, S/PDIF optický, Externý IR, LAN, USB Hotovo!

Tuner

Tuner
DVB-S2, DVB-S Hotovo!

Multimédiá

Multimédia
Video, Foto, Hudba Hotovo!

Vstupy/Výstupy

Vstupy/Výstupy
HDMI, SCART, S/PDIF optický, Externý IR, LAN, USB Hotovo!

Operačný systém

Operačný systém
Android Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den,shanim hd přijímač na kartu skylink irdeto a potřebují do cca1600kc.Muzete mi prosím poradit?

Dobrý deň, ak je v dostupnosti " na ceste 4ks" kedy bude tento produkt k dostaniu ? resp. ak objednám kedy mi príde ? Za odpoveď vopred ďakujem. S pozdravom Matúš

ma to gigabite lan

U vas je to normalne,že ked si zakaznik objedna AB Cryptobox 600. A vy ho pošlete bez originalnej krabice,bez navodu a bez zabalenia dialkoveho.

Dobry den.Obsahuje balení externi IR čidlo ktere je v popisu?Děkuji

Dobrý den, zeptám se jednoduše....Skylink vysílá v HD kvalitě,jelikož máme zastaralý reciever, rozhodl jsem se koupit nový a přímo tento z nabídky. Potřebuji vědět, zda stačí jen zapojit, strčit kartu Skylink a spustit ladění?? Děkuji za odpověď.

Dobry den,univerzalni ctecka karet znamena ze je i pro Freesat???Diky

Prosim, poradte mi, ktory typ AB Cryptobox 652HD alebo AB Cryptobox 600HD je vhodnejsi ku Skylinku na televizor Sony Bravia KDL32V4500 ?

Dobrý deň, je prosím k zariadeniu dodávané i diaľkové ovládanie?

Dobrý den, několikrát zde byl položen dotaz, zda-li je dálkové ovládání součástí balení (tato informace není uvedena na stránce o produktu), ale vyskakuje tam možnost dokoupení ovladače, to schválně matete zákazníky, aby si pořídili druhý ovladač nebo opravdu není v ceně. Nezlobte se, ale máte to na stránce uvedeno velmi nelogicky. děkuji, Michal

12
Diskusia a poradňa k AB Cryptobox 600HD
Príslušenstvo pre AB Cryptobox 600HD Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si AB Cryptobox 600HD. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte AB Kryptobox 600HD. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte AB Kryptobox 600HD. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: AB Cryptobox 600HD.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií