AlzaBoxy Q1 Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

AB Cryptobox 600 HD mini

Zobraziť katalóg
AB Cryptobox 600 HD mini
4,4 13 hodnotení
Satelitný prijímač – s Full HD prehrávačom, DVB-S/S2, čítačka kariet, 2× USB, HDMI, LAN, PVR, Android, TimeShift, IPTV, IR snímač, Dual Core
Kód:  JT300b1 Produktové číslo:  U113b Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

AB Cryptobox 600 HD mini

Nechajte sa unášať na vlne ostrého obrazu vďaka novému modelovému radu satelitného prijímača AB Cryptobox vo vyhotovení MINI. Kvalita obrazu je zaručená, užívať si môžete filmy v rozlíšení Full HD 1 080 p. IR snímač s numerickým LED displejom môže byť ľahko pripevnený na spodný roh obrazovky televízora. Vďaka tomuto malému komponentu dokážete bez problémov kontrolovať, či je zariadenie vypnuté alebo zapnuté. Na zariadení sú zabudované konektory pre audio výstup, RJ45 konektor LAN a externý IR snímač. Využívajte tiež DVB-S alebo DVB-S2 tuner. O svižný chod prístroja sa stará operačná pamäť DDR2. Frekvenčný rozsah zariadenia je 950 MHz až 2150 MHz.

Kľúčové vlastnosti

  • Satelitný prijímač v mini vyhotovení
  • LED panel na jednoduchšie ovládanie
  • DVB-S, DVB-S2 tuner
  • Možnosť uložiť až 6000 programov do pamäte
  • Funkcia Time Shift na ukladanie televízneho programu
  • Sledujte programy vo Full HD rozlíšení

Vzhľadom malý - funkciami nabitý

Za povšimnutie určite stojí funkcia FastScan pre české a slovenské programy. Pri využití tejto funkcie dokážete veľmi ľahko naladiť vami hľadaný program. Ukladajte do pamäte zariadenia až 6 000 programov. Ďalšou obrovskou výhodou je možnosť priameho streamovania videí do inteligentného zariadenia, ktoré využíva operačný systém Android. Nie je nič jednoduchšie, ako si stiahnuť z obchodu Google Play aplikáciu, ktorá vám umožní sledovať satelitné vysielanie priamo na vašom mobilnom zariadení. Využite možnosť nahrávať svoje obľúbené relácie na USB flash disk alebo USB HDD vo formáte FAT32 alebo NTFS. To všetko vďaka využitiu funkcie Time Shift. Vaše nahrávky sa zaznamenávajú zakódované. Na dekódovanie filmov či relácií slúži program PC TOOL. Zariadenie podporuje multimediálne formáty: MP3, OGG, FLAC, AVI, MKV, TS, TP, TRP, MPG, MP4, JPEG, BMP, GIF.

 

Parametre a špecifikácia

Tuner
DVB-S2, DVB-S Hotovo!
Záznam na
Externý disk, flash disk Hotovo!
Multimédia
Video, Foto, Hudba Hotovo!
Vstupy/Výstupy
HDMI, S/PDIF optický, Externý IR, LAN, USB Hotovo!

Tuner

Tuner
DVB-S2, DVB-S Hotovo!

Multimédiá

Multimédia
Video, Foto, Hudba Hotovo!

Vstupy/Výstupy

Vstupy/Výstupy
HDMI, S/PDIF optický, Externý IR, LAN, USB Hotovo!

Operačný systém

Operačný systém
Android Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den,používám Cryptobox600HD mini,nyní nefunguje. Je někde servis v okolí Berouna? Pokud není,čím by ho bylo možné nahradit ?

Dobrý den, budu možné do set top boxu stáhnout z google play aplikaci "sledování tv"? Odkaz do neznáma . Pokud ne prosím o odkaz na zařízení které toto bude podporovat. Děkuji

je k němu i dalkove ovladaní ?

Tu treba ešte dokúpiť Diaľkový ovládač AB Cryptobox diaľkové ovládanie €12,90 bez DPH €10,75 .......,?

Uvažuji o něm jako o multimediálním centru. Do dokonalosti mu podle dostupných informací jen Bluetooth a cinch AV. Je tak? Díky za info.

Diskusia a poradňa k AB Cryptobox 600 HD mini
Príslušenstvo pre AB Cryptobox 600 HD mini Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si AB Cryptobox 600HD mini. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte AB Cryptobox 600HD mini. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte AB Cryptobox 600HD mini. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: AB Cryptobox 600HD mini.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií