Rapture 2024_Q2_HP_PC/Notebooky (HP Q2)_Ucho

Acer Aspire ES11 Ferric Red

Zobraziť katalóg
Acer Aspire ES11 Ferric Red
4,4 15 hodnotení
Notebook - Intel Celeron Dual Core N3050 Braswell, 11,6" LED 1366x768 ComfyView, RAM 2 GB DDR3L, Intel HD Graphics, eMMC 32 GB, Wi-Fi, Bluetooth 4.0, webkamera, čítačka kariet, USB 3.0, 3-článková batéria, Windows 10 Home 64-bit ( ES1-131-C91V)
Produkt je lokalizovaný pre SK
Pridať do zoznamu
Záruka 12 mesiacov Kód:  NC101b3g Produktové číslo:  NX.G16EC.002
Acer Aspire ES11 Ferric Red 187,94 € Použité

Acer Aspire ES11 Ferric Red

Acer Aspire ES11 Ferric Red je plne funkčný a za atraktívnu cenu. Napriek tomu, že produkt už má niečo za sebou, je pripravený na okamžité a plnohodnotné použitie. Poskytujeme záruku v polovičnej výške. Detailné informácie tu.
vypnuté
Vše, co potřebujete

Všetko, čo potrebujete

Notebooky radu Aspire ES sú skvelými spoločníkmi pri práci aj zábave. S radom notebookov Aspire ES budete pripravení pracovať aj hrať sa. Pomôžu vám jedinečné funkcie ako softvér Acer BluelightShield alebo optická jednotka M-DISC Ready. Precision touchpad a klávesnica Acer Chiclet Keyboard zabezpečia, aby vám nič neuniklo.

vypnuté
Jedinečné funkce

Jedinečné funkcie

Máte od obrazovky unavené oči? Rad notebookov Aspire ES je vybavený funkciou Acer BluelightShield, ktorá s pomocou 4 inteligentných režimov znižuje únavu zraku pri sledovaní obrazovky. Vstavaná optická jednotka podporuje technológiu M-DISC a uľahčí vám sledovanie médií i zdieľanie a ukladanie dát.

vypnuté
Lepší vstup a ovládání

Lepší vstup a ovládanie

S touchpadom Precision Touchpad môžete klopkať, posúvať, rolovať a dotykovo ovládať približovanie obrazu. Technológia potlačenia dotyku dlane a približovanie pomocou dvoch prstov zaistí presné ovládanie. Klávesnica Acer Chiclet Keyboard sa vyznačuje skvelým zdvihom kláves, stálou odozvou, spoľahlivosťou a rýchlou reakciou.

vypnuté
Připraven na práci i zábavu

Pripravený na prácu i zábavu

Rad notebookov Aspire ES je pripravený na prácu i zábavu. Porty USB 3.0 a HDMI sú pohodlne umiestnené na zadnej strane zariadenia a displej TFT LCD s rozlišením HD CineCrystal a LED podsvietením prináša krásny obraz za všetkých okolností. Vzhľad nie je všetko. Moderné procesory Intel vám poskytnú výkon po celý deň.

Parametre a špecifikácia

Porovnať
Veľkosť operačnej pamäte RAM
2 GB Hotovo!
Modelové označenie procesora
Intel Celeron N3050 Braswell Hotovo!
Frekvencia procesora
1,6 GHz (1 600 MHz) Hotovo!
Typ úložiska
Flash Hotovo!
Uhlopriečka displeja
11,6" Hotovo!
Kapacita úložiska (HDD + SSD)
32 GB Hotovo!
Výbava
Čítačka pamäťových kariet, Operačný systém Hotovo!

Procesor

Typ procesora
Intel Celeron Hotovo!
Modelové označenie procesora
Intel Celeron N3050 Braswell Hotovo!
Frekvencia procesora
1,6 GHz (1 600 MHz) Hotovo!
Core Boost Frekvencia
2,16 GHz (2 160 MHz) Hotovo!
Cache procesora
2 MB Hotovo!

Operačná pamäť

Veľkosť operačnej pamäte RAM
2 GB Hotovo!
Typ pamäte
DDR3L Hotovo!

GPU značka/model

Značka grafickej karty
Intel Hotovo!
Model grafickej karty
HD Graphics Hotovo!

Operačný systém

Operačný systém
Windows 10 Home Hotovo!

Pevný disk

Typ úložiska
Flash Hotovo!
Kapacita úložiska (HDD + SSD)
32 GB Hotovo!

Výbava

Výbava
Čítačka pamäťových kariet, Operačný systém Hotovo!
Webkamera
720 px Hotovo!

Batéria

Počet článkov
Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
1,25 kg Hotovo!

Rozhranie

Grafické výstupy
HDMI Hotovo!
Sieťové
RJ-45 (LAN) Hotovo!
Audio
Combo Audio Jack Hotovo!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
1 × Hotovo!
USB 2.0
1 × Hotovo!
WiFi
802.11n, 802.11g, 802.11b Hotovo!
Optická mechanika
Bez mechaniky Hotovo!

Rozmery

Šírka
291 mm Hotovo!
Hĺbka
211 mm Hotovo!

Jazyk klávesnice

Jazyk klávesnice
CZ, SK Hotovo!
Viac parametrov

Spoločnosť Acer sa zameriava na vývoj a predaj svojich značkových produktov v oblasti informačných technológií. Acer ponúka svoje produkty v Európe, na Strednom východe, v Afrike, Amerike, Ázii, Tichomorí, Číne a na Taiwane. Spoločnosť bola založená v roku 1976 a medzi historické míľniky spoločnosti patrí prevzatie IT divízie americkej spoločnosti Texas Insrumets (1997), alebo prevzatia spoločností Gateway a Packardbell (2008). Acer Group patrí medzi štyroch najväčších producentov osobných počítačov a globálne zamestnáva viac ako 7 400 zamestnancov. Súčasnou úspešnou misiou spoločnosti Acer je snaha prelomiť bariéry medzi ľuďmi a technikou.

Poznámka:
  • Pokiaľ nie je uvedené inak, tak výrobok obsahuje českú klávesnicu.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Má to dvd mechaniku?

Dobrý den, lze koupit NB Acer Aspire ES red bez operač. systému? Mam doma Windows 8.1 a chtěla bych ho využít. Jaká by pak byla cena notebooku? Jaká kapacita paměti by pak zbyla po naistalování win a programu cca 40 MB pro vedení DE? Děkuji za odpověď.

Lze u Vás objednat tento notebook s vyměněnou RAM za 8GB? Odečtete cenu 2GB nebo zaplatím plnou cenu za 8GB?

windows 10 naistalované vámi,neustále zamrzají.dneska po instalaci aktualizace upgrade už zamrzl uplně.nic nejdes pustit.co s tím?

Dobry den, chcela by som sa informovat, min.rok v decembri som si kupila tento notebook, je tam nainstalovany windows 10, a pocitac je uplne spomaleny strasne dlho sa nacitavaju stranky na internete, subory a aj programy strasne dlho trva kym sa otvoria. zjednodusila som aj ovladacie prvky ale nepomohlo. Tak som sa chcela opytat ci by sa dalo v ramci reklamacie nainstalovat iny asi starsi windows nakolko si myslim ze windows 10 je strasne velky na tento pocitac a ramka je mala.Vopred dakujem za odpoved.

Dobrý den, chtěl bych se zeptat no možnosti rozšíření tohoto NTB. Jedná se mi o výměnu 2Gb DDR3L za 8Gb DDR3L (předpokládám že NTB má 1xSlot) A dále o doplnění NTB (nebo výměnu za Flash) o SSD disk. V jedné odpovědi je zde uvedeno, že Flash disk je integrován (to třeba ano) ale ve specifikaci stejného modelu s lehce odlišnými parametry (RAM + HDD) Acer Aspire ES11 Ferric Red - je uveden právě HDD. Je tedy tento slot pro 2.5" HDD i zde u této verze s Flash diskem? Děkuji

Dobrý deň je možné priamo pri nákupe rozšíriť RAM? napr. minimálne na 4 GB? koľko je doplatok. Ďakujem

Je možné vyměnit úložiště 32GB emmc za HDD nebo SSD?

Jsou v květnu prodávané notebooky vybaveny novější verzí Windows 10? V diskuzi čtu, že původní listopadovou je nutno přeinstalovat.

Ahoj, pokud si zk připojí externí monitor s full hd rozlišením , jestli to bude přístroj zvládat parametricky. (Nejde o zobrazení na počítači. Zk chce využívat jen externí monitor, který je propojený přes hdmi kabel.) Díky

12
Príslušenstvo pre Acer Aspire ES11 Ferric Red
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií