Rapture Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Acer Aspire F15 Black Aluminium

Zobraziť katalóg
Acer Aspire F15 Black Aluminium
Notebook - Intel Core i3 5005 Broadwell, 15.6 "LED 1920x1080 ComfyView, RAM 4GB DDR3L, Intel HD Graphics 5500, SSD 128GB, DVD, WiFi 802.11ac, Bluetooth, HD webkamera, čítačka kariet, 4 článková batéria, Windows 10 Home (F5-571 -35NT)
Kód:  NC105e3c Produktové číslo:  NX.G9ZEC.001 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Acer Aspire F15 Black Aluminium

Acer Aspire F15 Red Aluminium
vypnuté
zaujímavý dizajn

zaujímavý dizajn

So svojím prvotriednym vylepšeným dizajnom zaujmú notebooky Aspire radu F každého už na prvý pohled. Vyberte si jednu z dvoch ich farebných elegantných variantov, aby odrážala vašu osobnosť a životný štýl. Akonáhle budete notebook držať v ruke, hneď ucítite, že je príjemný aj na dotyk, a to vďaka chytro tvarovanému šasi a vnútornému povrchu z brúseného hliníka.

vypnuté
Funkcie pre zábavu

Funkcie pre zábavu

Objavte nový druh komunikácie vďaka špičkovej zvukovej a obrazovej technológii Ready to Talk. Okrem toho sa môže hardvér vášho Aspire F pochváliť certifikáciou Skype for business, takže môžete či už s rodinou, priateľmi alebo s obchodnými partnermi viesť živé online rozhovory.

vypnuté
užitočná vylepšenia

užitočná vylepšenia

Potrebujete na ceste domov dokončiť svoju prezentáciu, ale zrovna hovoríte do telefónu? Vykrojený dizajn umožňuje jednoduché otvorenie veka len jednou rukou, vďaka čomu je práca na viacerých úlohách súčasne oveľa jednoduchšie. Práce na presnom touchpadu Precision Touchpad je hračkou. Touchpad umožňuje presnejšie priblíženie či zväčšenie položiek dvoch prstov, plynulejšie posuv dvoma prstami a pohodlnejšie ovládanie kurzora myši.

vypnuté
ukladajte všetko

ukladajte všetko

Nemusíte sa rozhodovať, ktorá multimédiá si so sebou vezmete na cesty. Proste si so sebou môžete vziať všetko. Pamäť je možné rozšíriť až na 16 GB a úložný priestor s kapacitou až 2 TB zabezpečí, že budete mať dostatok miesta pre svoje osobné poklady.

vypnuté
Obraz lahodiace oku

Obraz lahodiace oku

Vychutnajte si ostrý obraz s Full HD LED displejom, vďaka ktorému sa do hier a filmov ešte viac ponoríte. Prezentácia na ňom majú väčšiu dynamiku a iste uvítate aj vyšší jas. Technológia Acer BluelightShield navyše pomáha chrániť váš zrak tým, že znižuje vyžarovanie modrého svetla z obrazovky, vďaka čomu je práca alebo komunikácia neskoro večer oveľa pohodlnejšie.

vypnuté
prepracovaný zvuk

prepracovaný zvuk

Technológia Acer TrueHarmony vám prinesie realistický zvuk, ktorý pozdvihne zábavu na vyššiu úroveň. Tento systém sa môže pochváliť vylepšenou flexibilitou, obmedzeným skreslením zvuku, širšou škálou basov a vyššou maximálnou hlasitosťou. To zaisťuje realistickejšie filmy, väčšiu hĺbku hudobných skladieb a pútavejšie hry.

vypnuté
rýchle pripojenie

rýchle pripojenie

Sťahujte svoje obľúbené multimédiá s najnovšou bezdrôtovou technológiou 802.11ac, Vďaka ktorej bude vaše pripojenie k internetu v porovnaní s klasickou WiFi až trikrát rýchlejšie. Už nikdy nestratíte počas videohovoru alebo pri sledovaní filmov spojenie, zatiaľ čo technológia MU-MIMO značne zvyšuje efektivitu siete.

vypnuté
Windows 10

Windows 10

Urobte viac práce s Windows 10, najproduktívnejšími Windows všetkých čias. Vaše skutočne osobný digitálny asistentka Cortana vám bude nápomocná počas dňa a keď s ňou budete hovoriť, bude sa čoraz viac zlepšovať. Celkom nový prehliadač Microsoft Edge vám prinesie pohodlnejšie surfovanie a umožní vám písať priamo na webových stránkach. A čo viac, vaše predinštalované aplikácie vo Windows, ako je Mail a Kalendár alebo Filmy a TV pobeží bez problémov na všetkých vašich zariadeniach.

vypnuté
acer BYOC

acer BYOC

Zostavte si svoj ??vlastný cloud, ktorý pobeží vo všetkých vašich zariadeniach, a napriek tomu ponúkne nekompromisnú zabezpečenia a súkromie. Kapacita úložiska vášho cloude preto môže byť tak veľká, ako budete chcieť, a váš počítač sa stane vaším osobným multimediálnym centrom. S BYOC je váš digitálny život synchronizovaný bezdrôtovo, a zároveň naprieč celým vaším ekosystémom zariadenie, bez ohledu na pripojenie k sieti, operačný systém alebo značku zariadení.

Parametre a špecifikácia

Veľkosť operačnej pamäte RAM
4 GB Hotovo!
Modelové označenie procesora
Intel Core i3 5005U Broadwell Hotovo!
Frekvencia procesora
2 GHz (2 000 MHz) Hotovo!
Typ úložiska
SSD Hotovo!
Uhlopriečka displeja
15,6" Hotovo!
Kapacita úložiska (HDD + SSD)
128 GB Hotovo!
Výbava
Numerická klávesnica, Čítačka pamäťových kariet, Operačný systém, Optická mechanika Hotovo!

Displej

Uhlopriečka displeja
15,6" Hotovo!
Typ displeja
Matný Hotovo!
Pomer strán
16:9 Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
1920 × 1080 px Hotovo!

Procesor

Typ procesora
Intel Core i3 Hotovo!
Modelové označenie procesora
Intel Core i3 5005U Broadwell Hotovo!
Počet jadier procesora
2 × Hotovo!
Frekvencia procesora
2 GHz (2 000 MHz) Hotovo!
Cache procesora
3 MB Hotovo!

Operačná pamäť

Veľkosť operačnej pamäte RAM
4 GB Hotovo!
Typ pamäte
DDR3L Hotovo!

GPU značka/model

Značka grafickej karty
Intel Hotovo!
Model grafickej karty
HD Graphics 5500 Hotovo!

Operačný systém

Operačný systém
Windows 10 Home Hotovo!

Pevný disk

Typ úložiska
SSD Hotovo!
Kapacita úložiska (HDD + SSD)
128 GB Hotovo!

Výbava

Výbava
Numerická klávesnica, Čítačka pamäťových kariet, Operačný systém, Optická mechanika Hotovo!
Webkamera
720 px Hotovo!

Batéria

Kapacita batérie
65 Wh Hotovo!
Počet článkov
Hotovo!
Maximálna výdrž batérie
5 h Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
2,4 kg Hotovo!

Rozhranie

Grafické výstupy
HDMI Hotovo!
Sieťové
RJ-45 (LAN) Hotovo!
Audio
Combo Audio Jack Hotovo!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
2 × Hotovo!
USB 2.0
1 × Hotovo!

Rozmery

Šírka
381 mm Hotovo!
Maximálna výška
29,2 mm Hotovo!
Hĺbka
256 mm Hotovo!

Jazyk klávesnice

Jazyk klávesnice
CZ, SK Hotovo!
Viac parametrov

Spoločnosť Acer sa zameriava na vývoj a predaj svojich značkových produktov v oblasti informačných technológií. Acer ponúka svoje produkty v Európe, na Strednom východe, v Afrike, Amerike, Ázii, Tichomorí, Číne a na Taiwane. Spoločnosť bola založená v roku 1976 a medzi historické míľniky spoločnosti patrí prevzatie IT divízie americkej spoločnosti Texas Insrumets (1997), alebo prevzatia spoločností Gateway a Packardbell (2008). Acer Group patrí medzi štyroch najväčších producentov osobných počítačov a globálne zamestnáva viac ako 7 400 zamestnancov. Súčasnou úspešnou misiou spoločnosti Acer je snaha prelomiť bariéry medzi ľuďmi a technikou.

Poznámka:
  • Pokiaľ nie je uvedené inak, tak výrobok obsahuje českú klávesnicu.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Acer Aspire F15 Black Aluminium Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Acer Aspire F15 Black Aluminium. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Acer Aspire F15 Black Aluminium. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Acer Aspire F15 Black Aluminium.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií