Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AD homeoffice AlzaBoxy Q1

Acer Aspire GX-781

Zobraziť katalóg
Acer Aspire GX-781
5 1 hodnotení
Počítač – Intel Core i5 7400 Kaby Lake, RAM 8GB DDR4, Nvidia GeForce GTX 980 4GB, SSD 128GB + HDD 1TB 7200 otáčok, DVD, Wifi 802.11 ac, čítačka kariet, HDMI, Display Port, USB klávesnica a myš, Windows 10 Home 64-bit ( GX-781_H_FR500W_CR_01)
Kód:  TC012e1 Produktové číslo:  DG.B8CEC.024

Acer Aspire GX-781


Okamžite upúta pozornosť

Počítač Aspire GX bol navrhnutý tak, aby bolo hneď jasné, na čo je predurčený a z jeho pozoruhodnej konštrukcie je zrejmé, že to myslí vážne.

  • Procesor Intel Core i5 siedmej generácie
  • NVIDIA GeForce GTX 980 4 GB
  • Možnosť pripojenia až štyroch monitorov súčasne
  • Podpora 4K rozlíšenia
vypnuté
logo
 

Spoločnosť Acer bola založená už v roku 1976. Zameriava sa na predaj a podporu inovatívnych produktov, ktoré zlepšujú každodenný život. V roku 2016 sa radí medzi päť najväčších počítačových firiem na svete.


vypnuté
Herný PC Acer Aspire GX-781
 

Pozoruhodný dizajn

Pútavý vzhled aj elegantné línie a uhly budú potechou pre vaše oči..

vypnuté
Acer Aspire GX-781
 

Sila štyroch monitorov

Vybavte svoj stolový počítač až štyrmi monitory, aby ste videli viac vecí naraz.

vypnuté
Acer Aspire GX-781, herný PC
 

Bezdrôtové nabíjanie

Nabíjajte svoje zariadenia bezdrôtovo na nabíjacej Qi podložke.

vypnuté
Acer Aspire GX-781
 

Rozžiari každú izbu

Štýlový dizajn Aspire GX je ďalej umocnený LED osvetlením v tvare písmena V.


vypnuté
Acer Aspire GX-781
 

Bleskovo rýchla grafika

Popustite uzdu svojej hernej prevahe s grafickou kartou pripravenou pre VR, a to buď s NVIDIA GeForce GTX 1060 alebo AMD Radeon 480.

vypnuté
Acer Aspire GX-781
 

Vychutnajte si 4K obraz

Dosiahnite štyrikrát väčších detailov v porovnaní s Full HD obrazom či už pri sledovaní 4K filmov alebo pri hraní 4K hier.

vypnuté
PC Acer Aspire GX-781
 

Vysoký výkon

Hladký a rýchly chod hier i videí vďaka procesoru Intel Core i3 / i5 / i7 siedmej generácie a pamäte DDR4 SDRAM.

vypnuté
Acer Aspire GX-781
 

Ukladajte viac dát

Ukladajte svoj multimediálny obsah na celú radu rozšíriteľných úložísk.


vypnuté
Acer Aspire GX-781

NVIDIA GeForce radu GTX 10

Grafické karty NVIDIA GeForce radu GTX 10 sa môžu pochváliť grafickou architektúrou NVIDIA Pascal a inovatívnymi hernými technológiami, ktoré z nich robia ideálnu voľbu pre najnovšie špičkové herné tituly.

vypnuté
Acer Aspire GX-781

AMD Radeon RX 480

Grafické karty Radeon RX 480 s architektúrou Polaris a AMD LiquidVR zaisťujú pohlcujúce herné prostredie a ponúkajú prispôsobenie WattMan pre kontrolu nad taktami, napätiami a teplotami, zatiaľ čo technológia AMD FreeSync zaisťuje nízku latenciu počas hrania pri prakticky akomkoľvek počte snímok za sekundu.

vypnuté
Acer Aspire GX-781

Pamäť DDR4

Ponúka výrazne vyšší výkon pri nižšej spotrebe energie ako u DDR3. Rýchlosť prenosu dát je až 2 133 MT/s pri použití o 20 % menej energie.

vypnuté
PC Acer Aspire GX-781

Pripravený na VR

Headsety pre virtuálnu realitu vykresľujú hry a aplikácie pri rozlíšení ekvivalentnému 3 024 × 1 680 px, pričom musia trvalo zabezpečiť 90 snímok za sekundu. Ak nedosiahnu konštantnej snímkovej frekvencie 90 fps, má to za následok zadrhávanie a zastavovanie obrazu, čo dokáže znepríjemniť zážitok z hrania hier.

vypnuté
Acer Aspire GX-781

Qi Wireless

Qi využíva obe metódy bezdrôtového nabíjania – ako indukčné, tak rezonančné. Striedavé napätie v základni je prenášané zo základnej cievky pri použití časovo premenného magnetického poľa. Kovová cievka v telefóne alebo v inom zariadení prijíma magnetické pole a prevádza ho na jednosmerný prúd pre nabíjanie batérie v prístroji. Ak sú tieto cievky blízko pri sebe, prebieha nabíjanie v indukčnom režime. V prípade, že sú oddelené, je potom využívaný režim rezonancie.

vypnuté
Acer Aspire GX-781

4K rozlíšenie

4K rozlíšenie znamená 3 840 pixelov na šírku a 2 160 pixelov na výšku. To je celkom 4× viacej pixelov než u bežne používaného rozlíšenia 1 920 × 1 080 px.

 
 

Spoločnosť Acer sa zameriava na vývoj a predaj svojich značkových produktov v oblasti informačných technológií. Acer ponúka svoje produkty v Európe, na Strednom východe, v Afrike, Amerike, Ázii, Tichomorí, Číne a na Taiwane. Spoločnosť bola založená v roku 1976 a medzi historické míľniky spoločnosti patrí prevzatie IT divízie americkej spoločnosti Texas Insrumets (1997), alebo prevzatia spoločností Gateway a Packardbell (2008). Acer Group patrí medzi štyroch najväčších producentov osobných počítačov a globálne zamestnáva viac ako 7 400 zamestnancov. Súčasnou úspešnou misiou spoločnosti Acer je snaha prelomiť bariéry medzi ľuďmi a technikou.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý deň, Chcel by som sa opýtať či by išlo upgradovať pamäť RAM na 16GB, a na kolko FPS by išlo PLAYERUNKNOWS BATTLEGROUNDS na max detaily. Ďakujem za odpoveď

Aky presne je v tomto pc zdroj?

Dobrý deň chcel by som sa opýtať že či keď je v tomto pc ram pamäť s 2133 mhz tak ze ci mozem dokúpiť ram pamäť napr.s 2400 mhz a budu spolu kompatibilné aj ked ta jedna ma menej mhz

dobry den ze chcel by som sa opytat ze ci viete presne rozmery tejto bedne

dobry den je mozny upgrade z 8gb ram na 16gb ram ?

Dobrý deň dá sa kúpiť s intel core i7?

dobry den niekedy sa mi stane na pubg ze pri nacitavani mapy sa mi sekne hra a musim restartovat pc a kamaratom sa to neroby ze ci to nemoze byt tym ze tam je len 500w zdroj na gtx 980 alebo ked nie tym tak cim ?

dobry den chcel by som sa opytat ze ci sa v tomto pc daju menit komponenty ako graficka alebo procesro ramky atd

Dobry den chtel bych se optat jsem velky fanousek ETS2. Utahne to grafiku na ultra detajli? Dekuji.

dobry den, kolik je v tomto pocitaci slotu na ram?

12
Diskusia a poradňa k Acer Aspire GX-781
Príslušenstvo pre Acer Aspire GX-781 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Acer Aspire GX-781.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií