Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Acer Aspire One 11 Cloud White/Black

Zobraziť katalóg
Acer Aspire One 11 Cloud White/Black
5 1 hodnotení
Notebook - Intel Celeron Dual Core N3060 Braswell, 11,6" LED 1 366 x 768 ComfyView, RAM 2 GB DDR3L, Intel HD Graphics, eMMC 32 GB, WiFi 802.11ac, bluetooth, HD webkamera, čítačka kariet, 3-článková batéria, Windows 10 Home (AO1-132-C3WT )
Kód:  NC026d4c Produktové číslo:  NX.SHPEC.004
Acer Aspire One 11 Cloud White/Black Predaj skončil

Acer Aspire One 11 Cloud White/Black


vypnuté
Odolná klávesnice

Navrhnutý, tak aby vydržal

Okolo klávesnice sme umiestnili inovatívny systém kanálikov, preto už neprídete o rozrobenú prácu, keď si klávesnicu náhodou polejete. Tento systém ľahko pojme až 330 ml vody vyliatej na klávesnicu. Vďaka tomu môžete pracovať celú noc bez toho, aby ste sa museli báť následkov nehody pri náhlej únave.

vypnuté
Precision Touchpad

Rýchle surfovanie s pomocou dotykov

Ultrarýchle WiFi 802.11ac pripojenie s pokročilou technológiou 2 × 2 MIMO vám poskytne bezdrôtový internet so špičkovou rýchlosťou na surfovanie bez čakania. Vďaka pokročilému multidotykovému touchpadu Precision Touchpad sú ovládanie a surfovanie na tomto notebooku oveľa rýchlejšie a plynulejšie. Máte tiež možnosť voľby modelu s dotykovým displejom.

vypnuté
Až 10 hodin na baterii

Môžete si ho vziať kamkoľvek

Vďaka až desaťhodinovej výdrži Aspire One 11 batérie si môžete vychutnať slobodu, kedy nemusíte hľadať a pripájať adaptér. Na svojich cestách budete mať k dispozícii všetky potrebné porty, ako je vysokorýchlostné USB 3.0 a nechýba ani možnosť pripojenia väčšieho monitora cez HDMI či rozšírenie úložiska vďaka slotu na karty SD.


vypnuté
Microsoft OneDrive

Vrátane Office a OneDrive

Aby mohol ponúknuť dvakrát vyššiu produktivitu práce, je Aspire One 11 dodávaný s jednoročným predplatným plnej verzie kancelárskeho balíka Microsoft Office a priestorom na ukladanie všetkých vašich súborov. Získate úložisko s kapacitou 1 TB prístupné online odkiaľkoľvek vďaka cloudovému riešeniu Microsoft OneDrive.

vypnuté
Nízká hmotnost

Stačí zaklapnúť a ísť

Tento tenký a ľahký notebook bol navrhnutý tak, aby sa absolútne bez problémov zmestil do vašej tašky. Budete sa pohybovať s ľahkosťou a cítiť sa slobodne s vedomím, že sa vo vašej ľahkej taške nachádza výkonný počítač, ktorý môžete kedykoľvek a kdekoľvek otvoriť a začať používať.

vypnuté
Filtr modrého světla BluelightShield

Šetrný k vašim očiam

Filter modrého svetla BluelightShield znižuje mieru vyžarovania modrého svetla, ktoré namáha zrak, vďaka čomu môžete pracovať na Aspire One 11 tak dlho, ako len budete chcieť. Stačí len v paneli nástrojov Acer Quick Access filter BluelightShield jednoducho zapnúť a začať si šetriť svoj zrak.


vypnuté
Pasivní chlazení

Navrhnutý na bezhlučnú prevádzku

Zabudnite na prácu na hlučnom počítači. Úplne pasívne chladenie prináša absolútne ticho a vy sa tak môžete tešiť na pohodlnejšie surfovanie aj prácu. Chýbajúci ventilátor má výhodu aj v tom, že sa nezanesie prachom a ani sa nemusíte báť, že by bolo potrebné ho vymeniť. Notebook zostáva studený aj bez vyfukovania horúceho vzduchu.

vypnuté
Windows 10

Windows 10

Vyťažte maximum z Windowsu 10, najproduktívnejšieho Windowsu všetkých čias. Úplne nový webový prehliadač Microsoft Edge vám prinesie nové zážitky zo surfovania a umožní vám písať priamo na webových stránkach. Navyše vám predinštalovené aplikácie, ako je Pošta a Kalendár alebo Filmy a TV bez problémov pobežia na všetkých vašich zariadeniach.

vypnuté
Acer BYOC

Acer BYOC

Zostavte si svoj vlastný cloud, ktorý pobeží vo všetkých vašich zariadeniach, a napriek tomu ponúkne nekompromisné zabezpečenie a súkromie. To znamená, že môže byť kapacita úložiska vášho cloudu tak veľká, ako budete chcieť, a váš počítač sa stane vaším osobným multimediálnym centrom. S BYOC je váš digitálny život synchronizovaný bezdrôtovo, a zároveň naprieč celým vaším ekosystémom zariadení, bez ohľadu na pripojenie na sieť, operačný systém alebo značku zariadení.

Parametre a špecifikácia

Veľkosť operačnej pamäte RAM
2 GB Hotovo!
Modelové označenie procesora
Intel Celeron N3060 Braswell Hotovo!
Frekvencia procesora
1,6 GHz (1 600 MHz) Hotovo!
Typ úložiska
Flash Hotovo!
Uhlopriečka displeja
11,6" Hotovo!
Kapacita úložiska (HDD + SSD)
32 GB Hotovo!
Výbava
Čítačka pamäťových kariet, Operačný systém Hotovo!

Procesor

Typ procesora
Intel Celeron Hotovo!
Modelové označenie procesora
Intel Celeron N3060 Braswell Hotovo!
Počet jadier procesora
2 × Hotovo!
Frekvencia procesora
1,6 GHz (1 600 MHz) Hotovo!
Core Boost Frekvencia
2,48 GHz (2 480 MHz) Hotovo!
Cache procesora
2 MB Hotovo!

Operačná pamäť

Veľkosť operačnej pamäte RAM
2 GB Hotovo!
Typ pamäte
DDR3L Hotovo!

GPU značka/model

Značka grafickej karty
Intel Hotovo!
Model grafickej karty
HD Graphics Hotovo!

Operačný systém

Operačný systém
Windows 10 Home Hotovo!

Pevný disk

Typ úložiska
Flash Hotovo!
Kapacita úložiska (HDD + SSD)
32 GB Hotovo!

Výbava

Výbava
Čítačka pamäťových kariet, Operačný systém Hotovo!
Webkamera
480 px Hotovo!

Batéria

Počet článkov
Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
1,15 kg Hotovo!

Rozhranie

Rozmery

Šírka
292 mm Hotovo!
Hĺbka
202 mm Hotovo!

Jazyk klávesnice

Jazyk klávesnice
CZ, SK Hotovo!
Viac parametrov

Spoločnosť Acer sa zameriava na vývoj a predaj svojich značkových produktov v oblasti informačných technológií. Acer ponúka svoje produkty v Európe, na Strednom východe, v Afrike, Amerike, Ázii, Tichomorí, Číne a na Taiwane. Spoločnosť bola založená v roku 1976 a medzi historické míľniky spoločnosti patrí prevzatie IT divízie americkej spoločnosti Texas Insrumets (1997), alebo prevzatia spoločností Gateway a Packardbell (2008). Acer Group patrí medzi štyroch najväčších producentov osobných počítačov a globálne zamestnáva viac ako 7 400 zamestnancov. Súčasnou úspešnou misiou spoločnosti Acer je snaha prelomiť bariéry medzi ľuďmi a technikou.

Poznámka:
  • Pokiaľ nie je uvedené inak, tak výrobok obsahuje českú klávesnicu.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

dobry den zapomely jste na jednu vec udavaji ji ve vsech obchodech a to ze procesor se da prepnout do turbo rezimu na 2.4 Ghz

Dobrý den. V návodu se hovoří o možnosti rozšíření úložiště o SD kartu. Prosím o sdělené nejvhodnějšího typu SD karty. Děkuji.

Je medzi !"Notebooky s předinstalovaným Office" V popise sa Office neuvádza.

ma tento notebook slot pre pridanie harddisku ?

Diskusia a poradňa k Acer Aspire One 11 Cloud White/Black
Príslušenstvo pre Acer Aspire One 11 Cloud White/Black Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Acer Aspire One 11 Cloud White/Black. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Acer Aspire One 11 Cloud White/Black. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Acer Aspire One 11 Cloud White/Black.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií