PET AD homeoffice

Acer Predator G6-710

Zobraziť katalóg
Acer Predator G6-710
Počítač Intel Core i7 7700K Kaby Lake, RAM 16GB DDR4, NVIDIA GeForce GTX 1080 8GB, SSD 256GB + 2TB 7200 otáčok, DVD, WiFi 802.11ac, bluetooth 4.0, čítačka kariet, DVI, HDMI, DisplayPort, USB 3.0, USB klávesnica a myš, Sound Blaster X-Fi MB5, IceTunnel Cooling, Windows 10 Home 64bit
Produkt je lokalizovaný pre SK
Kód:  TC014a7m Produktové číslo:  DG.E09EC.003

Acer Predator G6-710

vypnuté
bojovný dizajn

Bojovný dizajn

Nápadný exteriér počítača Predator G6 bol inšpirovaný dizajnom tankových pásov a plátovej výzbroje. Pretaktovaním tohto neposlušného bojovníka prechodom do režimu Turbo sa aktivuje osvetlenie, ktoré poskytne stroju na stranách agresívny červený akcent.

vypnuté
Pokročilé chladenie

Pokročilé chladenie

Hranie má za následok vysoké zahrievanie, preto je potrebné účinné chladenie systémom IceTunnel. Znásobenie zón prívodu vzduchu na prednej a ľavej strane stroja vytvára skutočne silný prúd vzduchu, ktorý s vysokou účinnosťou vytláča von vnútorný teplý vzduch.

vypnuté
Pretaktovanie jedným tlačidlom

Pretaktovanie jedným tlačidlom

Vidíte toto veľké tlačidlo "Turbo"? Jeho stlačením dôjde k automatickému pretaktovaniu G6, aktivuje sa osvetlenie a zvýšenie výkonu tejto hernej beštie, umožňujúce impozantný zážitok z hry.

vypnuté
Pripravený na budúcnosť

Pripravený na budúcnosť

Máte radi hranie? Ponorte sa do špičkového 4k hrania s brutálnou zostavou, ktorá dokáže dominovať aj v tých najnáročnejších moderných hrách. Vďaka špičkovému hardvéru Intel a NVIDIA sa dostanete pri hraní ďalej a rýchlejšie, ako kedykoľvek predtým.

vypnuté
zvuk prioritou

Zvuk prioritou

Vďaka Creative Sound Blaster X-Fi MB5 sa ponoríte do nádherného herného zvuku s profilmi na rôzne herné žánre a pokročilými zvukovými nástrojmi. Použite režim Scout na zosilnenie zvuku krokov nepriateľov a hlasových príkazov. Zmeňte svoj hlas v reálnom čase pomocou Voice FX na zamaskovanie vašej identity alebo na zastrašenie nepriateľov.

vypnuté
unikátna funkcia

Unikátne funkcie

Ak milujete hranie hier, oceníte vstavaný držiak na headset a ľahko vyberateľný rozširujúci slot na pevný disk, ktorý je dostupný z prednej strany stroja. Spravujte veľké knižnice hier a starajte sa o svoje doplnky s týmito funkciami navrhnutými na mieru hráčom.

 
 

Spoločnosť Acer sa zameriava na vývoj a predaj svojich značkových produktov v oblasti informačných technológií. Acer ponúka svoje produkty v Európe, na Strednom východe, v Afrike, Amerike, Ázii, Tichomorí, Číne a na Taiwane. Spoločnosť bola založená v roku 1976 a medzi historické míľniky spoločnosti patrí prevzatie IT divízie americkej spoločnosti Texas Insrumets (1997), alebo prevzatia spoločností Gateway a Packardbell (2008). Acer Group patrí medzi štyroch najväčších producentov osobných počítačov a globálne zamestnáva viac ako 7 400 zamestnancov. Súčasnou úspešnou misiou spoločnosti Acer je snaha prelomiť bariéry medzi ľuďmi a technikou.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý, chcel by som sa spýtať že o akú grafickú kartu sa jedna v tomto PC? Lebo ak základnú tak čo by ste odporučili kúpiť tomuto Asus Strix alebo MSI?

dobry co je tam za zdroj od koho a aky typ a aka ucinnost vopred dakujem za odpoved :)

zdravicko chcem sa spytat aka je MB v tejto zostave a ci ze s cipsetom Z270 pre taktovanie ale tak ked uz je tam K-ckovy procesor tak hadam hej. Za odpoved dakujem

Dobrej chci se zeptat rozjedu na tomto pc nejnovejsi hry na ultra detaily ve 4k rozliseni a je tento pc vhodny pro stream a nataceni videí? děkuji

Dobrý, deň chcel by slm sa len spýtať že za kedy to príde cc ? Keď je to na ceste a + som sk to objednal tento tovar. Ďakujem

Mohol by som sa spýtať či ide o gtx1080 od asus v strix verzii alebo to je grafická karta od msi

Dobrý, deň akú to má základnú desku prosím vás ďakujem

Zdravím mohli by ste mi prosím napísať názvy všetkých komponentov

Diskusia a poradňa k Acer Predator G6-710
Príslušenstvo pre Acer Predator G6-710
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Acer Predator G6-710.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií