Rapture 2024_Q2_HP_PC/Notebooky (HP Q2)_Ucho

Acer Aspire Switch Alpha 12 + klávesnice a pero

Zobraziť katalóg
Acer Aspire Switch Alpha 12 + klávesnice a pero + prodloužená záruka na 3 roky zdarma
4,3 4 hodnotení
Tablet PC - Intel Core i5 6200 Skylake, multidotykový 12 "LED 2160x1440 IPS, 8GB DDR3, Intel HD Graphics 520, SSD 256GB, WiFi 802.11ac, Bluetooth 4.0, 2Mpx + 5Mpx webkamera, USB 3.1 Gen2 Type-C (USB-C), USB 3.0, TPM 3.0, čítačka kariet (až 128GB), podsvietená klávesnica, Chladenie LiquidLoop, podpora Active Pen, TrueHarmony, Windows 10 Pre 64bit (SA5-271P-51XD)
Produkt je lokalizovaný pre SK
Kód:  NC022h2r Produktové číslo:  NT.LCEEC.001
Acer Aspire Switch Alpha 12 + klávesnice a pero Predaj skončil

Acer Aspire Switch Alpha 12 + klávesnice a pero

Acer Aspire Switch Alpha 12 + dock s klávesnicí a pero
vypnuté
Acer Aspire Switch Alpha 12 + dock s klávesnicí a pero

Vezmite si svoju kanceláriu so sebou

Toto tenké a ľahké zariadenie vkĺzne do vášho batohu a zmizne. Znovu sa objaví, až budete chcieť pracovať. Plnohodnotne veľká klávesnica ponúka veľkú hĺbku stlačení (1,4 mm) pre pohodlné a presné písanie. Nastavte si stojanček pre náklon obrazovky do takého uhla, aký presne potrebujete.

vypnuté
Acer Aspire Switch Alpha 12 + dock s klávesnicí a pero

Studený, tichý a výkonný

Switch Alpha 12 nevydáva žiadny hluk, pretože nemá žiadny hučiaci ventilátor vďaka pasívnemu chladeniu s heatpipe Acer LiquidLoop, ktoré účinne odvádza teplo od silného procesora pod kapotou. Studený, tichý výkon - tak by šlo toto skvelé zariadenie stručne charakterizovať.

vypnuté
Acer Aspire Switch Alpha 12 + dock s klávesnicí a pero

dokonalý port

Toto zariadenie 2 v 1 ľahko rozšírite o vysokorýchlostné externé periférie, a to prostredníctvom portu USB 3.1 typ C. Tento impozantný port bez problémov a mimoriadne rýchlo prenáša dáta a video vo vysokom rozlíšení na špičkovej monitory. Prostredníctvom tohto portu môžete tiež nabíjať iné zariadenia, ako sú chytré telefóny.

vypnuté
Acer Aspire Switch Alpha 12 + dock s klávesnicí a pero

Skvelý obraz aj zvuk

Vďaka 12 "dotykovému displeju s rozlíšením 2 160 × 1 440 px a dvoma dopredu hrajúcim reproduktorom s plnším a hustejším zvukom budú vaše videá vyzerať aj znieť skutočne perfektne.

vypnuté
Acer Aspire Switch Alpha 12 + dock s klávesnicí a pero

Možnosti pre profesionálov

Všetky modely sú dodávané s integrovaným modulom TPM. Switch Alpha 12 možno tiež premeniť v počítač s výkonom stolného PC, a to pomocou externého USB typ C doku. Zapisujte si s pomocou pera Acer Active Pen svoje poznámky a nápady.

vypnuté
Acer Aspire Switch Alpha 12 + dock s klávesnicí a pero

Ukladajte, synchronizujte a zdieľajte s Acer BYOC

Zostavte si svoj ??vlastný cloud, ktorý pobeží vo všetkých vašich zariadeniach, a napriek tomu ponúkne nekompromisnú zabezpečenia a súkromie. S BYOC je váš digitálny život synchronizovaný bezdrôtovo, a zároveň naprieč celým vaším ekosystémom zariadenie, bez ohledu na pripojenie k sieti, operačný systém alebo značku zariadení.

Parametre a špecifikácia

Typ úložiska
SSD Hotovo!
Uhlopriečka displeja
12" Hotovo!
Výbava
Dotykový displej, Operačný systém Hotovo!
Pomer strán
3:2 Hotovo!

Procesor

Typ procesora
Intel Core i5 Hotovo!

Operačná pamäť

Typ pamäte
DDR3L Hotovo!

GPU značka/model

Značka grafickej karty
Intel Hotovo!
Model grafickej karty
HD Graphics 520 Hotovo!

Pevný disk

Typ úložiska
SSD Hotovo!

Výbava

Výbava
Dotykový displej, Operačný systém Hotovo!

Konštrukcia

Konvertibilita
Oddeliteľný Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
1,25 kg Hotovo!

Rozmery

Šírka
292,1 mm Hotovo!
Hĺbka
201,42 mm Hotovo!

Jazyk klávesnice

Jazyk klávesnice
CZ, SK Hotovo!

Prenájom

Prenájom
Áno Hotovo!
Viac parametrov

Spoločnosť Acer sa zameriava na vývoj a predaj svojich značkových produktov v oblasti informačných technológií. Acer ponúka svoje produkty v Európe, na Strednom východe, v Afrike, Amerike, Ázii, Tichomorí, Číne a na Taiwane. Spoločnosť bola založená v roku 1976 a medzi historické míľniky spoločnosti patrí prevzatie IT divízie americkej spoločnosti Texas Insrumets (1997), alebo prevzatia spoločností Gateway a Packardbell (2008). Acer Group patrí medzi štyroch najväčších producentov osobných počítačov a globálne zamestnáva viac ako 7 400 zamestnancov. Súčasnou úspešnou misiou spoločnosti Acer je snaha prelomiť bariéry medzi ľuďmi a technikou.

Poznámka:
  • Informácie o zobrazenej kapacite v operačnom systéme Windows.
  • Podrobnosti o výdrži pri prevádzke na batérie.
  • Viac informácií o inštalačných médiach a možnostiach obnovy operačného systému.
  • Konfigurácie 2v1 sú pevné, nemožno ich žiadnym spôsobom upravovať. Zmena konfigurácie je možná iba u pamäte alebo pevného disku, pričom je potrebné si pôvodné komponenty uschovať pre prípadnú reklamáciu.

  • Pokiaľ nie je uvedené inak, tak výrobok obsahuje českú klávesnicu.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, v popisu máte uvedeno, že displej je antireflexní. Na všech fotografiích a videích, které jsem na internetu našel, displej vypadá jako lesklý. Jaká je tedy skutečnost?

Dobrý den, chci se zeptat jak propojit Acer Aspire Switch Alpha 12 + klávesnice s televizí. Co k tomu potřebuji. Moc děkuji

Diskusia a poradňa k Acer Aspire Switch Alpha 12 + klávesnice a pero
Príslušenstvo pre Acer Aspire Switch Alpha 12 + klávesnice a pero Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Acer Aspire Switch Alpha 12 + klávesnice a pero.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií