Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Acer Aspire TC-230

Zobraziť katalóg
Acer Aspire TC-230
Počítač AMD Quad Core A8-7410, RAM 8GB DDR3, AMD R7 340 2GB, HDD 1TB 7200 otáčok, DVD, čítačka kariet, DVI / HDMI, USB klávesnica a myš, Windows 10 Home 64bit (ATC-230_W_90W)
Kód:  TC045h2o Produktové číslo:  DT.B65EC.001

Acer Aspire TC-230

Počítač Acer Aspire TC-230 je multimediálny stroj, ukrytý v elegantnom tele, ponúkajúca výpočtový aj grafický výkon strednej triedy. Je navrhnutý tak, aby zvládal plynulý beh aplikácií aj moderných hier a nezľakol sa ani viac spustených programov súčasne. Vďaka tomu sa hodí do domácnosti, kde si ľahko a rýchlo poradí so všemožnými nástrahami a stane sa obľúbeným centrom internetovej aj hernej zábavy.

kľúčové vlastnosti

  • Výkonný počítač v elegantnom prevedení
  • Procesor z modernej rodiny AMD Carrizo a grafická karta Radeon
  • 1TB disk pre uloženie veľkého množstva dát
  • Windows 10 Home pre vyššiu produktivitu
  • Vysokorýchlostné porty USB 3.0, slúžiace na pripojenie všetkých periférií
  • Klávesnica a myš súčasťou balenia

Pripojte svoje zariadenia a bavte sa

Na rýchly pevný disk s kapacitou 1 TB sa zmestí veľké množstvo dát. Tá navyše môžete vďaka mnohým typom zabudovaných konektorov veľmi jednoducho zdieľať. Pripojte si cez HDMI a DVI televíziu alebo projektor az vášho obývačke sa razom stane kinosála. Do ôsmich USB portov zapojíte všetky periférie a zostane miesto aj pre externý disk alebo flashku. Obsah pamäťovej karty z fotoaparátu potom ľahko zálohujete pomocou vstavanej čítačky. LAN poslúži pre pripojenie internetu alebo k vytvoreniu domácej siete, po ktorej môžete napr. hrať hry.

Dostatok výkonu pre prácu aj zábavu

Výkonný štvorjadrový procesor AMD A8-7410, 8 GB pamäte RAM a grafická karta AMD Radeon R7 340 si ľahko poradí so všetkými bežnými úlohami. Zahráte si súčasné hry, pozriete sa na filmy v rozlíšení Full HD, upravíte si videá a fotografie z dovolenky. Počítač je dodávaný s predinštalovaným moderným operačným systémom Windows 10 Home a setom klávesnica s myšou. Je možné ho teda ihneď po vybalení začať používať.

Spoločnosť Acer sa zameriava na vývoj a predaj svojich značkových produktov v oblasti informačných technológií. Acer ponúka svoje produkty v Európe, na Strednom východe, v Afrike, Amerike, Ázii, Tichomorí, Číne a na Taiwane. Spoločnosť bola založená v roku 1976 a medzi historické míľniky spoločnosti patrí prevzatie IT divízie americkej spoločnosti Texas Insrumets (1997), alebo prevzatia spoločností Gateway a Packardbell (2008). Acer Group patrí medzi štyroch najväčších producentov osobných počítačov a globálne zamestnáva viac ako 7 400 zamestnancov. Súčasnou úspešnou misiou spoločnosti Acer je snaha prelomiť bariéry medzi ľuďmi a technikou.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den rád bych se zeptal jak tento počítač který jsem u Vás zakoupil připojím k domácí WiFi síti. Děkuji Veselý

Dobrý den, chtěl bych se zeptat zda-li počítač ujede rocket league a csgo na vyšší detaily. Předem děkuji

Dobrý den, rád bych se zeptal zda počítač rozjede csgo a rocket league na vyšší detaily. Předem děkuji.

Dobry den, chtel bych se zeptat zda-li pocitac rozjede GTA V. Dekuji predem za odpoved

dobry den v popisku tohoto produktu se piše klavesnice,myš znamenato že to k tomuto produktu dostanu zdarma ?

Diskusia a poradňa k Acer Aspire TC-230
Príslušenstvo pre Acer Aspire TC-230
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Acer Aspire TC-230.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií