AD homeoffice PET

Acer Aspire TC-280

Zobraziť katalóg
Acer Aspire TC-280
Počítač – AMD Quad Core A10-7800, RAM 8GB DDR3, AMD R7-340 2 GB, HDD 1TB 7200 otáčok, DVD, čítačka kariet, DVI, HDMI, USB klávesnica a myš, bez OS (TC-280_W_FR300W)
Produkt je lokalizovaný pre SK
Kód:  TC045h3k6 Produktové číslo:  DT.B68EC.004

Acer Aspire TC-280

Vyžadujete od počítača špičkový výkon a záleží vám na jeho vzhľade? Skvelú kombináciu prináša nový Acer Aspire TC-280. Ponúkne moderný hardvér s vysokým výkonom, ktorý je ukrytý v elegantnej čiernej skrinke. Bude sa tak skvele vynímať v kancelárii, izbe či v obývačke. Predný panel disponuje integrovanou optickou DVD mechanikou a konektormi s ľahkým prístupom. Medzi nimi nechýba dvojica vysokorýchlostných USB 3.0, slúchadlový 3,5 mm jack, konektor pre mikrofón alebo praktická čítačka SD kariet. Zaujímavosťou je potom plocha pre bezdrôtové dobíjanie mobilných zariadení na hornej strane skrine.

Kľúčové vlastnosti

  • Výkonný hardvér na prácu aj zábavu
  • Plocha pre bezdrôtové nabíjanie
  • Dedikovaná grafika AMD R7-340 2 GB
  • Súčasťou balenia USB klávesnica a myš

Multimediálny dravec

V jadre počítača pulzuje silný štvorjadrový procesor AMD A10-7800. Jeho vysoká frekvencia 3,5 GHz sa dokáže v prípade potreby vyšplhať až na 3,9 GHz. Sekunduje mu 8 GB operačnej pamäte, takže práca s viacerými aplikáciami nebude problém. O pekný obraz pri filmoch aj pri hrách sa postará grafika AMD R7-340 s vlastnou 2 GB pamäťou. Užite si plynulé HD video a najnovšie hry.

Výbava na úrovni

Všetky svoje dáta uložíte na priestranný pevný disk s kapacitou 1 TB. Zálohovať vám pomôže DVD napaľovačka. Nechýbajú USB konektory pre periférie alebo externý disk. Súčasťou je aj USB klávesnica s myšou. Jediné, čo potrebujete na okamžité používanie je monitor. Ten je možné zapojiť cez digitálny konektor HDMI alebo DVI.

 

Spoločnosť Acer sa zameriava na vývoj a predaj svojich značkových produktov v oblasti informačných technológií. Acer ponúka svoje produkty v Európe, na Strednom východe, v Afrike, Amerike, Ázii, Tichomorí, Číne a na Taiwane. Spoločnosť bola založená v roku 1976 a medzi historické míľniky spoločnosti patrí prevzatie IT divízie americkej spoločnosti Texas Insrumets (1997), alebo prevzatia spoločností Gateway a Packardbell (2008). Acer Group patrí medzi štyroch najväčších producentov osobných počítačov a globálne zamestnáva viac ako 7 400 zamestnancov. Súčasnou úspešnou misiou spoločnosti Acer je snaha prelomiť bariéry medzi ľuďmi a technikou.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Hello Alza I bought this PC on 12/07/2017, but there is a big issue. My PC does not have a NVIDIA 4GB graphic card as it says in the description, but has an AMD RADEON 2GB graphic card. I will bring to PC to the SHOP Saturday Morning 15/07/2017 to change and have the correct graphic card. I just wrote this comment as if you go to ACER.cz the graphic card standard is the the AMD RADEON 2GB, but maybe ALZA made some promotion? Or worse, there is an error on ALZA site. Maybe even all computer have a AMD 2GB card instead of the announced NVIDIA 4GB. In my case I bought this PC specially because it says it has a NVIDIA 4gb. I hope I can simply just change the graphic card and all will be solved, but an alert. Maybe I am not the only one with this issue and all buyers of this computer have the same problem

Pôjde na ňom dishonored 2?

Rozjede to gta5?

aky je tam operacny system?

Dobrý den, přípojím zde 2 monitory?

Dokaže tento PC utiahnut payday 2 aspon na 30 fps ?

Půjde na tento PC Gta V Poripadne nakolik to rozjede fps

Dobrý deň, je v cene aj operačný systém Win 10?

Dobrý den dá se nějak odebrat od toho ta klávesnice s tou myší nebo to nejde?

Dobrý den chtěl jsem se zeptat jestli je tento počítač schopný utáhnout hru league of legends na 60fps po celou dobu hraní a bez jakýchkoliv výkyvů děkuji.

12
Diskusia a poradňa k Acer Aspire TC-280
Príslušenstvo pre Acer Aspire TC-280
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Acer Aspire TC-280.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií