AD homeoffice PET

Acer Aspire TC-710

Zobraziť katalóg
Acer Aspire TC-710
Počítač - Intel Core i5 6400 Skylake, RAM 8GB DDR3, NVIDIA GeForce GTX 745 4GB, HDD 2TB 7200 otáčok, DVD, DVI, HDMI, čítačka kariet, USB 3.0, USB klávesnica a myš, Windows 10 Home 64-bit (ATC-710_W_FR300W)
Kód:  TC045h6o2 Produktové číslo:  DT.B15EC.005

Acer Aspire TC-710

Acer Aspire TC-710 je multimediálny počítač na domácu prácu, zábavu i občasné hranie hier. Základ tvorí výkonný štvorjadrový procesor Intel Core i5 a nemenej schopná grafická karta NVIDIA GeForce GTX 745. Efektivitu podporí tiež 8 GB operačnej pamäte. S touto výbavou si zahráte súčasné hry, pozriete sa na filmy v rozlíšení Full HD, alebo si upravíte videá a fotky z dovolenky. Počítač sa dodáva s klávesnicou a myšou a pracuje na operačnom systéme Windows 10 Home.

Kľúčové vlastnosti

  • Multimediálny počítač na zábavu, prácu a hranie hier
  • Štvorjadrový procesor Intel Core i5 a grafická karta od NVIDIA podávajú výkon na jednotku
  • Elegantný predný panel z brúseného hliníka
  • Veľkokapacitný disk pojme veľa filmov aj fotografií
  • Pribalený set klávesnice s myšou

Veľkokapacitný pevný disk

Ako úložisko bol v tomto type zvolený pevný disk s kapacitou 2 TB, kam sa zmestí veľké množstvo dát. Rad konektorov rozširuje možnosti počítača, napríklad do šiestich USB portov zapojíte všetky periférie a zostane miesto aj pre externý disk alebo flash disk. Pomocou HDMI a DVI pripojíte k počítaču televízor alebo projektor a obsah pamäťovej karty z fotoaparátu ľahko zálohujete pomocou vstavanej čítačky. LAN poslúži na pripojenie internetu alebo na vytvorenie domácej siete, po ktorej môžete napr. hrať hry.

Skriňa z brúseného hliníka

Samotná skriňa s brúseným povrchom vyzerá veľmi elegantne a zapadne do štýlu modernej domácnosti. Príjemný dizajn skrine však nijako neobmedzuje jej praktickosť. Na prednom paneli nechýba konektory pre mikrofón a slúchadlá, dva USB porty a čítačka pamäťových kariet, a to priamo pod integrovanou DVD mechanikou. Vďaka tomu sú najčastejšie používané porty ľahko prístupné a doslova na dosah ruky.

 

Spoločnosť Acer sa zameriava na vývoj a predaj svojich značkových produktov v oblasti informačných technológií. Acer ponúka svoje produkty v Európe, na Strednom východe, v Afrike, Amerike, Ázii, Tichomorí, Číne a na Taiwane. Spoločnosť bola založená v roku 1976 a medzi historické míľniky spoločnosti patrí prevzatie IT divízie americkej spoločnosti Texas Insrumets (1997), alebo prevzatia spoločností Gateway a Packardbell (2008). Acer Group patrí medzi štyroch najväčších producentov osobných počítačov a globálne zamestnáva viac ako 7 400 zamestnancov. Súčasnou úspešnou misiou spoločnosti Acer je snaha prelomiť bariéry medzi ľuďmi a technikou.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, zvládne tento pc gta 5? popířpadě byl by připraven na mafii 3?pokud ne, jaký počítač do 19 000kč bych si měl pořídit???

Dobry den,zvládne tento pc hry jako GTA 5 nebo fallout 4? děkuji za odpověd

Dobry den pokud bych si objednal tuto sestavu je tam mozne dodat SSD disk ? napr tento Samsung 850 EVO 500GB Dekuji

Diskusia a poradňa k Acer Aspire TC-710
Príslušenstvo pre Acer Aspire TC-710
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Acer Aspire TC-710.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií