Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Acer Aspire TC-780

Zobraziť katalóg
Acer Aspire TC-780
Počítač – Intel Core i5 7400 Kaby Lake, RAM 8GB DDR4, NVIDIA GeForce GT 1030 2GB, HDD 1TB 7200 otáčok, DVD, HDMI, čítačka kariet, USB klávesnica a myš, Linux (TC-780_Wkbl_FR300W)
Kód:  TC045h6t0k Produktové číslo:  DT.B8DEC.013 Stránky výrobcu

Acer Aspire TC-780

Vyžadujete od počítača špičkový výkon a záleží vám na jeho vzhľade? Skvelú kombináciu prináša nový Acer Aspire TC-780. Ponúkne moderný hardvér s vysokým výkonom, ktorý je ukrytý v elegantnej čiernej skrinke. Bude sa tak skvele vynímať v kancelárii, izbe či obývačke. Predný panel disponuje integrovanou optickou DVD mechanikou a konektormi s ľahkým prístupom. Medzi nimi nechýba dvojica vysokorýchlostných USB 3.0, 3,5 mm Jack pre slúchadlá a mikrofón alebo praktická čítačka SD kariet.

Hlavné prednosti počítača Acer Aspire TC-780

  • Výkonný hardvér na prácu aj zábavu
  • Netradičný dizajn s možnosťou rozšírenia výbavy
  • Predinštalovaný systém Linux
  • Procesor s vyspelou architektúrou Kaby Lake
  • Výkonná grafika NVIDIA GeForce GTX 1030
  • Priestranný disk pre vaše dáta
  • Súčasťou balenia bezdrôtová klávesnica a myš

Skvelý výkon počítača Acer Aspire TC-780

V jadre počítača Aspire TC-780 tepe silný štvorjadrový procesor Intel Core i5 s architektúrou Kaby Lake. Jeho vysoká frekvencia 3,0 GHz sa dokáže v prípade potreby vyšplhať až na 3,5 GHz. Sekunduje mu 8 GB operačnej pamäte, takže práca s viacerými aplikáciami nebude problém. O pekný obraz TC-780 vo filmoch aj v hrách sa postará grafika NVIDIA GeForce GTX 1030 s vlastnou 2 GB pamäťou. Užite si plynulé HD video a najnovšie herné pecky.

Výbava na úrovni

Všetky svoje dáta uložíte na priestorný pevný disk s kapacitou 1 TB. Pri počítači TC-780 nechýbajú USB konektory na periférie či externý disk. Súčasťou balenia počítača Aspire TC-780 je aj bezdrôtová klávesnica s myšou. Jediné, čo potrebujete na okamžité používanie, je monitor. Ten je možné zapojiť cez digitálny HDMI alebo DVI.

Spoločnosť Acer sa zameriava na vývoj a predaj svojich značkových produktov v oblasti informačných technológií. Acer ponúka svoje produkty v Európe, na Strednom východe, v Afrike, Amerike, Ázii, Tichomorí, Číne a na Taiwane. Spoločnosť bola založená v roku 1976 a medzi historické míľniky spoločnosti patrí prevzatie IT divízie americkej spoločnosti Texas Insrumets (1997), alebo prevzatia spoločností Gateway a Packardbell (2008). Acer Group patrí medzi štyroch najväčších producentov osobných počítačov a globálne zamestnáva viac ako 7 400 zamestnancov. Súčasnou úspešnou misiou spoločnosti Acer je snaha prelomiť bariéry medzi ľuďmi a technikou.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

pujde fifa 17

A keď si kupim ten PC s Linuxom tak windows nemusim stiahnuť ci ako?

Dobrý den utáhne tento pc Fortnite,League of Legends,World of tanks ?

utiahne toto prosim vas league legends na vsetko very highgrafiku?

a unesl by tento počítač steam hry, mafi II, gta v a crysis 3 ? předem děkuji za odpověď

unese tento PC hru gta v, mafii II, minecraft nebo steam hry, předem děkuji za odpověď

utiahne tento pc hru steep

Dobrý deň chcel by som sa opýtat či by sa ten linux nedal zemnit na w10 z 1TB alebo dal by sa preinstalovat ten linux na w10 ?

Prečo je tam napísane GTX keď v pc je len GT? Prečo klamete?

pôjde na tom to počítači Hello neibhgour

123
Diskusia a poradňa k Acer Aspire TC-780
Príslušenstvo pre Acer Aspire TC-780
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Acer Aspire TC-780.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií