Rapture Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Acer Aspire V15 Nitro Black II

Zobraziť katalóg
Acer Aspire V15 Nitro Black II
Notebook - Intel Core i5 6200 Skylake, 15,6" LED 1920x1080 IPS ComfyView, 8GB RAM DDR4, NVIDIA GeForce GTX 950M 4GB, SSHD 1TB 5400 otáčok + 8GB Cache na zrýchlenie chodu OS, DVD, WiFi 802.11ac, bluetooth 4.0, Webkamera, čítačka kariet, HDMI, USB 3.0, podsvietená klávesnica, Windows 10 Home 64-bit (VN7-572G-59Z7)
Produkt je lokalizovaný pre SK
Kód:  NC108c3c6 Produktové číslo:  NX.G7SEC.002

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Acer Aspire V15 Nitro Black II

Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Prožívejte život v rychlém pruhu

Prežívajte život v rýchlom pruhu

Aspire V Nitro Black Edition vďaka svojej exkluzívnej kombinácii inovatívnych funkcií predstavuje vrchol radu Aspire V Nitro. Black Edition, ktorá bola stvorená, aby vynikala, ponúka novú úroveň výnimočného prispôsobenia. Vizuálne detaily, vysokooktánový výkon a úplne jedinečný estetický dizajn sa dopĺňajú tak, že Black Edition vyčnieva nad ostatnými. Aspire V Nitro Black Edition, ktorý je skutočne mimoriadny, je skonštruovaný pre život v rýchlom pruhu.

Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Skrytá síla

Skrytá sila

Pod svojou "kapotou" ukrýva model Aspire V Nitro špičkový procesor Intel v kombinácií so 1000 GB diskom SSHD a grafickou kartou Nvidia zabezpečujúce skvelý výkon a ohromujúci pôžitok zo zábavy. Dve bezdrôtové antény zdvojnásobujú dátový tok za účelom sprostredkovania vysokých rýchlostí pripojenia.

Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Navržen, aby vás uchvátil

Navrhnutý, aby vás uchvátil

Vstavané reproduktory a priestorový zvuk Dolby Digital Audio Home Theater vás doslova prenesú do filmu. Špičkový displej s Full HD rozlíšením je typu IPS, takže uvidíte všetku akciu v celej svojej kráse, a to aj z bočných uhlov.

Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Certifikován pro aplikaci Skype

Certifikovaný pre aplikáciu Skype

Model Aspire V Nitro spĺňa vysoké požiadavky na zvuk a obraz nevyhnutné na získanie certifikácie pre aplikáciu Skype. Optimalizovaný hardvér zabezpečí, že budete počuť každé slovo zreteľne, bez prerušenia či prieťahov v dialógoch, s minimálnym ruchom v pozadí a nulovou ozvenou.

Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Řada Black Edition – Nadupaný výkon

Rad Black Edition - Brutálny výkon

Špičkový procesor Intel so štandardným napätím poskytne úchvatný výkon. Grafická karta Nvidia GeForce GTX 950M najnovšej generácie vylepšuje obraz a zvyšuje herný výkon na zábavu na plný plyn.

Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Vzhled, který vás dostane

Vzhľad, ktorý vás dostane

Elegantné línie, ostré hrany, tenké vyhotovenie a kombinácia špičkových materiálov robia z modelu Aspire V Nitro víťaza súťaží krásy. Vďaka špičkovej technológii tlače na panel "soft-touch NIL" od spoločnosti Acer je horný kryt hotovou pastvou pre oči a textúra je navyše príjemná na dotyk. Klávesnica s červeným podsvietením podčiarkuje dramatickosť.

Parametre a špecifikácia

SSD kapacita
8 GB (0,01 TB) Hotovo!
HDD kapacita
1 TB (1 000 GB) Hotovo!
Veľkosť operačnej pamäte RAM
8 GB Hotovo!
Modelové označenie procesora
Intel Core i5 6200U Skylake Hotovo!
Frekvencia procesora
2,3 GHz (2 300 MHz) Hotovo!
Typ úložiska
SSHD Hotovo!
Uhlopriečka displeja
15,6" Hotovo!
Kapacita úložiska (HDD + SSD)
1 008 GB Hotovo!
Výbava
Podsvietená klávesnica, Numerická klávesnica, Čítačka pamäťových kariet, Operačný systém, Optická mechanika Hotovo!

Procesor

Typ procesora
Intel Core i5 Hotovo!
Modelové označenie procesora
Intel Core i5 6200U Skylake Hotovo!
Počet jadier procesora
2 × Hotovo!
Frekvencia procesora
2,3 GHz (2 300 MHz) Hotovo!
Core Boost Frekvencia
2,8 GHz (2 800 MHz) Hotovo!
Cache procesora
3 MB Hotovo!

Operačná pamäť

Veľkosť operačnej pamäte RAM
8 GB Hotovo!
Celkový počet slotov
Hotovo!

Grafická karta

Pamäť grafickej karty
4 GB Hotovo!

GPU značka/model

Značka grafickej karty
NVIDIA GeForce Hotovo!
Model grafickej karty
GTX 950M Hotovo!

Operačný systém

Operačný systém
Windows 10 Home Hotovo!

Pevný disk

Typ úložiska
SSHD Hotovo!
Kapacita úložiska (HDD + SSD)
1 008 GB Hotovo!
SSD kapacita
8 GB (0,01 TB) Hotovo!
HDD kapacita
1 TB (1 000 GB) Hotovo!

Výbava

Výbava
Podsvietená klávesnica, Numerická klávesnica, Čítačka pamäťových kariet, Operačný systém, Optická mechanika Hotovo!
Webkamera
720 px Hotovo!

Batéria

Počet článkov
Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
2,3 kg Hotovo!

Rozhranie

Grafické výstupy
HDMI Hotovo!
Sieťové
RJ-45 (LAN) Hotovo!
Audio
Combo Audio Jack Hotovo!
USB-C
1 × Hotovo!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
3 × Hotovo!
USB 2.0
1 × Hotovo!
Optická mechanika
Bez mechaniky Hotovo!

Rozmery

Hĺbka
262,8 mm Hotovo!

Jazyk klávesnice

Jazyk klávesnice
CZ, SK Hotovo!
Viac parametrov

Spoločnosť Acer sa zameriava na vývoj a predaj svojich značkových produktov v oblasti informačných technológií. Acer ponúka svoje produkty v Európe, na Strednom východe, v Afrike, Amerike, Ázii, Tichomorí, Číne a na Taiwane. Spoločnosť bola založená v roku 1976 a medzi historické míľniky spoločnosti patrí prevzatie IT divízie americkej spoločnosti Texas Insrumets (1997), alebo prevzatia spoločností Gateway a Packardbell (2008). Acer Group patrí medzi štyroch najväčších producentov osobných počítačov a globálne zamestnáva viac ako 7 400 zamestnancov. Súčasnou úspešnou misiou spoločnosti Acer je snaha prelomiť bariéry medzi ľuďmi a technikou.

Poznámka:
  • Pokiaľ nie je uvedené inak, tak výrobok obsahuje českú klávesnicu.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Rád bych se zeptal, narážím u toho u skoro každého druhého zboží, které prodáváte a už mi to začíná dost vadit. V úvodním popisku máte, že tento notebook má DDR4, sjedu do podrobnějších informací a tam zase máte DDR3. Tak kde je krucinál pravda? A to není jedinné zboží s rozdílnými informacemi. To už ani nevíte, co vlastně prodáváte, nebo jak tomu mám rozumět?

Zdravím, v krátkom popise hore sa uvádza RAM DDR4 ale v parametroch nižšie zase DDR3 tak ako to teda je? A takisto by som sa chcel spýtať na typ video pamäte v grafickej karte, je to ddr3 alebo gddr5?

Dobrý den chcel by som sa opytat či viem k do tohoto notebooku napojit M2 ssd konkretne : Patriot P300 128GB, Za odpoved vopred Ďakujem,

Dobrý deň, vedeli by ste mi doporučiť notebook, ktorý má kvalitný displej do cca. 500-700 €? Bude pre niekoho, kto má veľmi citlivé oči. Na výkone až tak nezáleží, hlavne aby bol svižný chod Windowsu a aplikácií, hry nie sú potrebné (stačí i5?). Hlavne aby mal kvalitnú konštrukciu a kvalitný displej.

Můžu se zeptat jestli má tento ntb optickou mechaniku? Jelikož mám hodnš krabicových :/

Dobrý den mohl bych se zeptat jestli tady opravdu je 1TB nebo menší kapacita?

Dobry den, mam zaujem o kupu notebooku. Potrebujem, aby mal dobru klavesnicu na caste pisanie (word, fb kvoli praci), sem tam film a aby mala moznost podsvietenia. Jedinu hru, ktoru na nom budem hrat je The Sims 4, preto je potrebné wifi, kvoli tomu sa obzeram aj po hernych notebookoch. Chcela by som fhd displej, od 14-15,9" kvôli slabšiemu zraku. Graficku kartu Nvidiu gtx rady nad 800, najlepsie nad 900 a i5, i7 Intel Core. Všetky modely notebookov, ktore som si prezerala a ktore sa mi pacili, stali okolo 1000 eur. Preto by som sa chcela opytat, ci to nie je vela na tie poziadavky a na to, naco ho budem pouzivat. Či sa mi oplatí zainvestovat. Podotykam, ze stolny pocitac mam. Notebook budem sice prenasat, ale zase nie casto. Osobne by som uprednostnila znacky Asus, Acer, Lenovo, Toshiba aspon kvoli recenziam, ktore som na ne citala. Moj limit je do 800-900€. Uz vopred vam velmi pekne dakujem za pomoc. S pozdravom Silvia

Má tento nb DVD mechaniku? Hore v popise je uvedená, aj na foto ale dole nie podobne je rozdiel v popise RAM DDR3 alebo DDR4 ma?

rád bych se zeptal jestli má tento notebook DVD mechaniku? uvádíte že ano ale je i verze bez ní, máte ji i vyfocenou v galerii tohoto produktu.Dále bych bych se chtel zeptat jestli opravdu mám ram DDR4? DĚKUJI

Dobrý den, před týdnem jsem si u vás zakoupil notebook acer aspire v nitro vn7-572g. Bohužel se mi několikrát za den stane, že začne zlobit touchpad. Nereaguje správně, kurzor se sám pohybuje a dokonce spouští aplikace. Po restartu opět funguje normálně, ale jen do nějaké doby. Může to být ovladačem? Pošlete mi odkaz na aktuální ovladač. Pokud nebude touchpad pracovat korektně budu nucen zboží reklamovat popřípadě odstoupit od smlouvy a to se mi vzhledem k času, který jsem strávil instalací svých aplikací a nastavováním opravdu moc nechce. Díky za pomoc. LŠ

12
Diskusia a poradňa k Acer Aspire V15 Nitro Black II
Príslušenstvo pre Acer Aspire V15 Nitro Black II Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Acer Aspire V15 Nitro Black II. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Acer Aspire V15 Nitro Black II. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Acer Aspire V15 Nitro Black II.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií