Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy AP+ plus nový vizuál

Acer Aspire XC-780

Zobraziť katalóg
Acer Aspire XC-780
Počítač - Intel Core i5 7400 Kaby Lake, RAM 8GB DDR4, NVIDIA GeForce GTX 1050 2GB, SSD 96GB + HDD 1TB 7200 otáčok, DVD, HDMI, čítačka kariet, USB klávesnica a myš, Windows 10 Home 64bit (AXC-780_H_WLP_PFC220W)
Produkt je lokalizovaný pre SK
Kód:  TC045d7j Produktové číslo:  DT.B8EEC.004 Stránky výrobcu

Acer Aspire XC-780

Pod jednoduchou skratkou XC nájdete výnimočný kúsok techniky. Malý počítač ozdobí každý stôl nevšedným, elegantným dizajnom. Do neveľkého priestoru sa výrobcom podarilo vtesnať všetku výbavu potrebnú pre náročné pracovné úlohy aj zábavu. Zostava klame telom, ukrýva sa v nej prekvapivý výkon. Rozhodne nie je len kancelárskym drobčekom, poteší aj náruživých hráčov náročnejších hier a neľaká sa ani naozaj zložitých úloh.

Kľúčové vlastnosti

  • Originálne poňatý vzhľad
  • Kompaktné rozmery skrine
  • Veľká zásoba USB portov
  • Samostatná grafická karta
  • Rýchly typ HDD disku
  • Klávesnica a myš v balení

Nečakaná sila

Základným kameňom výkonu je procesor Intel i5. Patrí medzi najsilnejšie čipy vo svojej rade a dodá počítaču poriadnu dávku výpočtovej kapacity. Sekunduje mu veľká porcia operačnej pamäte, plných 8 GB je slušný nadštandard. Veľkou výhodou zostavy je samostatná grafická karta, ktorá ju povyšuje na naozaj výkonný stroj. Čerešničku na torte potom predstavuje pevný disk. HDD je rýchlejšieho typu, s väčším počtom otáčok za minútu. K tomu SSD disk zaistí rýchlejší štart systému aj plynulú prácu so súbormi a programami.

Má všetko čo má mať

Do tvarovo pútavej skrine sa podarilo zabudovať kompletnú výbavu. Nechýba DVD mechanika pre prehrávanie aj napaľovanie diskov, často praktická čítačka kariet a dostatok portov. Grafickým výstupom je HDMI s dvojicou vstupov rovnakého typu. USB konektorov poskytuje počítač hneď sedem, tri z toho sú rýchlejšieho typu USB 3.0. Súčasťou balenia je pohodlná klávesnica s myšou.

 

Spoločnosť Acer sa zameriava na vývoj a predaj svojich značkových produktov v oblasti informačných technológií. Acer ponúka svoje produkty v Európe, na Strednom východe, v Afrike, Amerike, Ázii, Tichomorí, Číne a na Taiwane. Spoločnosť bola založená v roku 1976 a medzi historické míľniky spoločnosti patrí prevzatie IT divízie americkej spoločnosti Texas Insrumets (1997), alebo prevzatia spoločností Gateway a Packardbell (2008). Acer Group patrí medzi štyroch najväčších producentov osobných počítačov a globálne zamestnáva viac ako 7 400 zamestnancov. Súčasnou úspešnou misiou spoločnosti Acer je snaha prelomiť bariéry medzi ľuďmi a technikou.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý ďeň, na kolko fps rozbehne tento pc minecraft ?

Dobrý den, chtěl bych se zeptat na jaké detaily rozjede tento počítač hry jako je PUBG a GTA V? Děkuji??

Dobrý deň, na koľko fps a pri akých nastavebiach rozbehne tento pc tieto hry GTA 5, Mafia 3, Assassin's creed syndicate, The Witcher 3, CS:GO. Veľmi pekne dákujem za odpoveď.

Diskusia a poradňa k Acer Aspire XC-780
Príslušenstvo pre Acer Aspire XC-780 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Acer Aspire XC-780.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií