Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Acer Chromebook 14 Luxury Gold Aluminium

Zobraziť katalóg
Acer Chromebook 14 Luxury Gold Aluminium
5 2 hodnotení
Chromebook – Intel Celeron Quad Core N3160 Braswell, 14" LED 1920×1080 IPS ComfyView, RAM 4GB DDR3, Intel HD Graphics 400, eMMC 64GB, WiFi 802.11ac, Bluetooth 4.2, HD webkamera, HDMI, USB 3.1 Gen 1, 3-článková batéria, Google Chrome OS (CB3-431-C5PK)
Produkt je lokalizovaný pre SK
Kód:  NC025g2l6 Produktové číslo:  NX.GJEEC.002 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Acer Chromebook 14 Luxury Gold Aluminium

Pevný a odolný

Pevný a odolný

Je celý zo zliatiny hliníka. Je potrebné ešte niečo dodávať? Náš Chromebook 14 je štýlový, tuhý a odolný. Dobre vyzerajúci notebook nemusí byť krehký.

veľký displej

Veľký displej

Hoci je Chromebook 14 tenký, ľahký a kompaktný, stále sa môže pochváliť veľkým displejom s rozlíšením HD alebo Full HD, podľa vášho výberu a antireflexným matným povrchom. Vďaka tomu ponúkne veľký obraz a vysokú produktivitu práce.

 

neunaví sa

Neunaví sa

"Celý pracovný deň"? To môže znamenať čokoľvek. My počítame až so 14 hodinami výdrže batérie. Iste budete súhlasiť s tým, že keď sa povie "celý pracovný deň", že ho takáto dlhá výdrž bez problémov pokryje.

 

najrýchlejší bezdrát

Najrýchlejší bezdrôtový

Vychutnajte si až trikrát rýchlejšie pripojenie ako predtým vďaka dvojpásmovej MIMO technológii 802.11ac WiFi. Streamujte, sťahujte a zdieľajte svoj obľúbený obsah.

 

Hangouty v lepšej kvalite

Hangouty v lepšej kvalite

Vstavaná webkamera podporuje vysoký dynamický rozsah obrazu (HDR), vďaka čomu budú Google Hangouty dynamickejšie, a to predovšetkým pre ľudí, s ktorými budete hovoriť. Uvidia vás, či čokoľvek im budete ukazovať, jasnejšie a detailnejšie.

 

Chladný a príjemný na dotyk

Chladný a príjemný na dotyk

Acer Chromebook je príliš štýlový na to, aby mal ventilátor. Aby sa vysporiadal so zahrievaním, využíva namiesto toho najnovšie procesory a technológie. Tichý ako kostolná myš a silný ako lev - to je Chromebook, aký hľadáte.

 

Koniec červených očí

Koniec červených očí

Rozumieme tomu, že budete chcieť využívať Chromebook 14 celé hodiny, to je bez diskusie. Preto sme ho vybavili matným antireflexným LCD panelom Acer ComfyView, ktorý bol navrhnutý na čo najnižšiu mieru odleskov a čo najmenšie namáhanie zraku.

 

Široké pozorovacie uhly

Široké pozorovacie uhly

Technológia IPS vám umožní sledovať filmy a prezerať si fotky s vašou rodinou a priateľmi, pritom nebude mať nikto so sledovaním obrazu problém. Vychutnajte si konzistentnú reprodukciu farieb z akéhokoľvek uhla pohľadu a fakt, že vždy dosiahnete skvele vyzerajúce multimédiá.

 

Perfektné Chrome OS

Perfektný Chrome OS

Acer Chromebook 14 využíva operačný systém Chrome OS, ktorý synchronizuje záložky, históriu a nastavenia naprieč všetkými vašimi ostatnými zariadeniami. Okamžite po prihlásení do účtu Google sa navyše synchronizujú aj všetky aplikácie Google. Surfujte na internete, čítajte emaily, sledujte videá a pristupujte k dokumentom prostredníctvom kompletného ekosystému aplikácií Google.

 

 

Parametre a špecifikácia

Veľkosť operačnej pamäte RAM
4 GB Hotovo!
Modelové označenie procesora
Intel Celeron N3160 Braswell Hotovo!
Frekvencia procesora
1,6 GHz (1 600 MHz) Hotovo!
Typ úložiska
Flash Hotovo!
Uhlopriečka displeja
14" Hotovo!
Kapacita úložiska (HDD + SSD)
64 GB Hotovo!
Výbava
Operačný systém Hotovo!

Procesor

Typ procesora
Intel Celeron Hotovo!
Modelové označenie procesora
Intel Celeron N3160 Braswell Hotovo!
Počet jadier procesora
4 × Hotovo!
Frekvencia procesora
1,6 GHz (1 600 MHz) Hotovo!
Core Boost Frekvencia
2,24 GHz (2 240 MHz) Hotovo!
Cache procesora
2 MB Hotovo!

Operačná pamäť

Veľkosť operačnej pamäte RAM
4 GB Hotovo!

GPU značka/model

Značka grafickej karty
Intel Hotovo!
Model grafickej karty
HD Graphics 400 Hotovo!

Operačný systém

Operačný systém
Google Chrome OS Hotovo!

Pevný disk

Typ úložiska
Flash Hotovo!
Kapacita úložiska (HDD + SSD)
64 GB Hotovo!

Výbava

Výbava
Operačný systém Hotovo!
Webkamera
720 px Hotovo!

Batéria

Kapacita batérie
3 920 mAh Hotovo!
Počet článkov
Hotovo!
Maximálna výdrž batérie
12 h Hotovo!

Konštrukcia

Materiál konštrukcie
Plastový Hotovo!
Konvertibilita
Pevný (klasický notebook) Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
1,55 kg Hotovo!

Rozmery

Šírka
340 mm Hotovo!
Maximálna výška
16,95 mm Hotovo!
Hĺbka
237 mm Hotovo!

Jazyk klávesnice

Jazyk klávesnice
CZ Hotovo!

Produktový rad

Part number
(CB3-431-C5PK) Hotovo!
Viac parametrov

Spoločnosť Acer sa zameriava na vývoj a predaj svojich značkových produktov v oblasti informačných technológií. Acer ponúka svoje produkty v Európe, na Strednom východe, v Afrike, Amerike, Ázii, Tichomorí, Číne a na Taiwane. Spoločnosť bola založená v roku 1976 a medzi historické míľniky spoločnosti patrí prevzatie IT divízie americkej spoločnosti Texas Insrumets (1997), alebo prevzatia spoločností Gateway a Packardbell (2008). Acer Group patrí medzi štyroch najväčších producentov osobných počítačov a globálne zamestnáva viac ako 7 400 zamestnancov. Súčasnou úspešnou misiou spoločnosti Acer je snaha prelomiť bariéry medzi ľuďmi a technikou.

Poznámka:
  • Pokiaľ nie je uvedené inak, tak výrobok obsahuje českú klávesnicu.

  • Informácie o zobrazenej kapacite v operačnom systéme Windows.
  • Podrobnosti o výdrži pri prevádzke na batériu.
  • Konfigurácie konvertibilných zariadení sú pevné, nemožno ich žiadnym spôsobom upravovať. Zmena konfigurácie je možná iba pri pamäti (vhodnú pamäť nájdete v našom konfigurátore) alebo pevnom disku, pričom je potrebné si pôvodné komponenty uschovať pre prípadnú reklamáciu.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

zvladne fortnite

kolik váží?

Dobrý den, uvažuji, že by manželce NT koupil do školy, zajímá mě: 1 - NT má klasickou CZ klávesnici? 2 - má v sobě prohlížeč Google Chrome nebo je nutné ho nainstalovat? 3 - když se spustí prohlížeč Google Chrome pod svým uživatelským účtem, tak ve WIN prohlížeč obsahuje různé rozšíření, které tento prohlížeč podporuje. Budou ty rozšíření, ty samé u tohoto OS Chrome, nebo bude spuštění a používání prohlížeče Google Chrome jiné než u WIN např. bez rozšíření, co by pak samozřejmě prohlížeč ztrácel svůj význam... 4 - popř. jak jsou řešená rozšíření u jiných prohlížečů v OS Chrome např. Firefox a jiné...? 5 - jaká je výdrž na baterii? 6 - pro NT s WIN není problém v případě nutné mobility zasunout USB 3G/LTE modem, jak je to řešeno v OS Chrome, jsou nějaké USB 3G/LTE modemy, které podporuji i OS Chrome? Děkuji za urgentní pomoc :)

Je k nemu v ponuke Microsoft Word a tie programy?

Dobrý den, českou klávesnici předpokládám nastavit lze, jak je to ale s klávesami? Jsou tak jako na obrázku, tj. bez českých písmen s diakritikou?

Dobrý den, je je výkonnější než swif 1? Díky

Dobrý den, lze na ntb nainstalovat Microsoft office?

co to má za operační systém to je něco nového ?

Diskusia a poradňa k Acer Chromebook 14 Luxury Gold Aluminium
Príslušenstvo pre Acer Chromebook 14 Luxury Gold Aluminium Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Acer Chromebook 14 Luxury Gold Aluminium.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií