Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Acer ConceptD

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Značka
(2)
Model grafickej karty
RTX 2080 Max-Q
(1)
RTX 2080 SUPER
(1)
Kapacita úložiska
1000 GB
1024 GB
-
Výbava
Podsvietená klávesnica
(2)
Čítačka odtlačkov prstov
(1)
Operačný systém
(2)
Najnovšie objednávky

Acer ConceptD vieme doručiť už v deň objednávky! Stačí, aby bol vybraný tovar na sklade. Vytvorte si objednávku z pohodlia domova a nechajte si ju doručiť na vašu adresu, do AlzaBoxu alebo na jednu z našich pobočiek. Prečo ešte nakupovať na Alza.sk?

Pokračovať

7 dôvodov, prečo nakupovať Acer ConceptD na Alza.sk

  • Máme širokú sieť predajní, kde dodržiavame všetky hygienické opatrenia, a bezkontaktných Alzaboxov (odberných miest) po celom Slovensku.
  • Pri každom tovare hneď vidíte, kedy si ho môžete vyzdvihnúť. Nezabudnite, že doručujeme aj cez víkend.
  • Prijímame väčšinu typov platieb vrátane bezkontaktných a kryptomien.
  • Vrátenie alebo reklamáciu môžete jednoducho vykonať aj v našich Alzaboxoch.
  • Potrebujete poradiť? Naša zákaznícka podpora je tu pre vás 24 hodín denne.
  • Sortiment dopĺňame ponukou príslušenstva aj doplnkových služieb.
  • Pri každom produkte nájdete všetky dôležité informácie. Pri niektorých z nich aj používateľské recenzie, ktoré vám pomôžu s výberom.

Na čo sa zamerať, ak vyberáte Acer ConceptD?

Ak si chcete zaobstarať Acer ConceptD, je tu pár aspektov, ktoré vám pomôžu pri výbere toho správneho produktu. V ľavom menu môžete využiť parametrický filter a zúžiť si tak ponuku šitú na mieru vašim preferenciám. Rovnako odporúčame využiť zoradenie podľa obľúbenosti či ceny.

Uľahčite si výber. Použite predpripravené filtre pre kategóriu: Acer ConceptD

Hľadáte najlepšie Acer ConceptD? Pozrite si produkty zoradené podľa predajnosti, prípadne dajte na recenzie od ostatných používateľov.

Najdrahšie vs. najlacnejšie Acer ConceptD

Ak vás zaujíma tovar z hľadiska ceny, pozrite sa na najlacnejšie Acer ConceptD, alebo vyberte typ zoradenia od najdrahšieho.

Skryť popis
2 položky
Acer ConceptD 7 White celokovový - Notebook Doručenie na
predajňu zadarmo
Acer ConceptD 7 White celokovový
Notebook – Intel Core i7 10875H Comet Lake, 15.6" IPS matný 3840 × 2160, RAM 32GB DDR4, NVIDIA GeForce RTX 2080 SUPER 8GB, SSD 1000GB, podsvietená klávesnica, webkamera, USB-C, WiFi 6, hmotnosť 2,1 kg, Windows 10 Pro
2 209 €
Použité
Objednávací kód: NC381u1o
Acer ConceptD 7 White Kovový - Notebook Doručenie na
predajňu zadarmo
Acer ConceptD 7 White Kovový
Notebook – Intel Core i7 9750H Coffee Lake, 15.6" IPS matný 3840 × 2160, RAM 32GB DDR4, NVIDIA GeForce RTX 2080 Max-Q 8GB, SSD 1024GB, podsvietená klávesnica, webkamera, USB 3.2 Gen 1, čítačka odtlačkov prstov, WiFi 5, 5550 mAh batéria, hmotnosť 2.1kg, Windows 10 Pro (CN715-71-72A8)
2 609 €
Použité
Objednávací kód: NC381h5b
AcerAcer predstavil novinky na rok 2022 Nestihli ste očakávanú konferenciu next@acer 2022? V tom prípade ste tu správne, pretože pre vás máme nachystané zhrnutie tých najdôležitejších správ. Čo bude nové v obľúbenom rade Predator? Ako Aceru funguje 3D zobrazenie bez nevyhnutnosti používať špeciálne okuliare?...
Spoločnosť Acer prišla na trh s novými hernými notebookmi radu Predator a Nitro, ktoré prinášajú nielen výraznú zmenu dizajnu a navýšenia výkonu, ale aj množstvo inovatívnych technológií a herných prvkov. Všetky sú osadené najnovšími procesormi Intel Core 12. generácie...
Potrebujete k svojej práci odolný notebook, ktorý bez problémov prečká aj náročnejšie zaobchádzanie? Presne pre vás na mieru navrhol Acer notebook ENDURO N3. Ide v podstate o obrnený tank, s ktorým zvládnete aj zložité pracovné úlohy uprostred noci na stavbe.
AcerNotebook Acer Book RS od Porsche Design Hľadáte notebook, ktorý sa zmestí do každej tašky? A pritom vám ponúkne dostatočný výkon na prácu aj zábavu? Čo taký Porsche Design Acer Book RS so 14“ uhlopriečkou? Jeho zaujímavým benefitom je okrem výbavy aj luxusné vyhotovenie evokujúce súzvuk s prémiovou...
ConceptD je nový a inovatívny rad notebookov, stolových počítačov a monitorov. Špičkové produkty sú špeciálne navrhnuté pre profesionálnych aj amatérskych tvorcov, ktorým pomôžu odhaliť ich pravý potenciál. V čom sa ConceptD líši od ostatných prémiových značiek?
Spoločnosť Acer novo ponúka predĺženú záruku tri roky pri vybraných nových notebookoch. Tri roky záruky, to sú tri roky v pokoji s istotou prípadného servisu vášho počítača.
Viac článkov Všetky články

Acer ConceptD

V kategórii Acer ConceptD máme práve teraz na Alza.sk celkom 2 produktov.

Acer ConceptD – osvedčené značky

Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné acer ConceptD Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie acer ConceptD Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii acer ConceptD recenzie
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií