Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Acer ConceptD 7 White Kovový

Zobraziť katalóg
Acer ConceptD 7 White Kovový
Notebook – Intel Core i7 9750H Coffee Lake, 15.6" IPS matný 3840 × 2160, RAM 16GB DDR4, NVIDIA GeForce RTX 2060 6GB, SSD 1024GB, numerická klávesnica, podsvietená klávesnica, webkamera, USB 3.2 Gen 1, USB-C, WiFi 5, 84 Wh batéria, hmotnosť 2.1kg, Windows 10 Pro (CN715-71-74PC)
Kód:  NC381h5a Produktové číslo:  NX.C4HEC.001

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Acer ConceptD 7 White Kovový


ConceptD 7

Tvorte s vyšším výkonom a efektivitou práce na tenkom ultramodernom notebooku ConceptD 7. Návrh aj úprava v 2D aj 3D je plynulejšia vďaka radu pôsobivých výkonných technológií, zatiaľ čo 4K UHD displej prináša profesionálnu presnosť so 100 % pokrytím farebného priestoru Adobe® RGB, overením vernosti farieb PANTONE® a farebnou odchýlkou Delta E < 2.

  • Procesor Intel® Core™ i7
  • NVIDIA® GeForce RTX™ 2060
  • 4K UHD displej s PANTONE® overením a 100 % pokrytím farebného priestoru Adobe® RGB
  • Optimalizované chladenie – hlučnosť ventilátora pod 40 dBA
logo

Spoločnosť Acer, ktorá sa zaoberá hardvérom, softvérom a službami, bola založená už v roku 1976. Zameriava sa na výskum, návrh, marketing, predaj a podporu inovatívnych produktov, ktoré zlepšujú každodenný život ľudí. Medzi ponúkané produkty spoločnosti Acer patria počítače, monitory, projektory, servery, tablety, smartfóny a nositeľná elektronika. Spoločnosť Acer tiež vyvíja cloudové riešenia, ktorépodporujú internet vecí. V roku 2016, kedy Acer oslávila štyridsiate výročie svojho založenia, sa zaradila medzi päť najväčších počítačových firiem na svete.


Notebook Acer ConceptD 7

Klasický vzhľad

ConceptD 7 vyzerá vďaka svojmu nadčasovému dizajnu skvele na každom pracovisku. Vďaka kovovému telu a grafickej karte NVIDIA® GeForce® RTX 2060 je notebook ConceptD 7 vysoko výkonný a príjemne štíhly. Teplá jantárová podsvietená klávesnica vám zase umožní písať komfortne v akomkoľvek prostredí.

Notebook Acer ConceptD 7

Nachlp rovnaké farby

Pre dizajnérov je presnosť farieb kľúčová a ConceptD 7 so svojím 4K UHD PANTONE® overeným displejom rozhodne nesklame. Vďaka tomu získate viac priestoru pre svoju prácu so 6,2 mm úzkym rámčekom a na zaistenie vernej reprodukcie farieb vám poslúži gamut so 100 % pokrytím farebného priestoru Adobe® RGB a vysokou presnosťou farieb s priemernou odchýlkou Delta E < 2.

Notebook Acer ConceptD 7

Ticho na sústredenie

Pracujte v pokoji s na mieru navrhnutým chladením s ventilátorom Aeroblade™ 3D, ktorý v chode vydáva hluk s úrovňou pod 40 dBA, čo je ekvivalent prostredí knižnice. Dizajn najnovšej generácie ventilátora je optimalizovaný na redukciu hluku, aj keď procesor beží na plný výkon, čo znamená, že notebook neruší ostatných ani v tých najtichších priestoroch.

Notebook Acer ConceptD 7

Výkon na tvorbu

Či už tvoríte v 2D alebo v 3D, notebook ConceptD 7 vás nesklame. Je osadený procesorom Intel® Core™ i7 deviatej generácie, grafikou NVIDIA® GeForce RT™ 2060 16 GB pamäte DDR4 a 1TB PCIe NVMe SSD v režime RAID 0. Pri úprave videa získate rýchlejšie náhľady v reálnom čase alebo môžete plynule exportovať až 6K videá a jednoduché 3D návrhy.

Notebook Acer ConceptD 7

Notebook ConceptD 7 s kompletnou konektivitou

Notebook ConceptD 7 vám umožní zapojiť všetky periférne zariadenia, vďaka čomu urobíte viac práce pomocou veľkého množstva portov, vrátane ThunderBolt™ 3. Nabíjať sa dá aj pri vypnutom notebooku pomocou USB 3.1. O zabezpečenie sa postará slot Kensington.

Notebook Acer ConceptD 7

Paleta farieb

K okamžitému prístupu sa dostanete vďaka intuitívnemu používateľskému rozhraniu ConceptD Palette UI. Môžete si upraviť farebný profil, monitorovať systém a ľahko zmeniť nastavenia. Tiež možno upraviť nastavenie zvuku pomocou Waves NX® 3.

Notebook Acer ConceptD 7

Dokonalé plátno

Využívajte profesionálny displej, ktorý preukázal vynikajúcu vernosť reprodukcie farieb v systéme PANTONE® Matching System (PMS). Vďaka 100 % pokrytiu farebného priestoru Adobe RGB budú farby jasnejšie a presnejšie. Displej sa môže pochváliť nízkou priemernou farebnou odchýlkou Delta E < 2 na reprodukciu farieb s presnosťou blížiacou sa realite.

Notebook Acer ConceptD 7

Technológia NVIDIA® GeForce RTX™

Grafické karty NVIDIA® RTX™ prinášajú ray tracing v reálnom čase a umelú inteligenciu pre aplikácie, ktoré používate každý deň, čo vám poskytne výkon pre to, na čom pracujete – všetko pôjde lepšie a rýchlejšie. Navrhovanie digitálneho obsahu, tvorba videí pre YouTube alebo pre celovečerný film. Dokonca môžete vytvárať 3D obsah v reálnom čase aj živé streamovanie na Twitchi.
 

Notebook Acer ConceptD 7

Port bez kompromisov

Port ThunderBolt™ 3 zaistí bleskovo rýchle prenosy s rýchlosťou až 40 Gb/s, USB nabíjaním a DisplayPortom cez USB-C, dokonca aj pripojenie hneď niekoľkých 4K monitorov.

Notebook Acer ConceptD 7

Špičkový zvuk s notebookom ConceptD 7

S  notebookom ConceptD 7 premeníte akékoľvek slúchadlá na špičkový 360° audiosystém, ktorý vám umožní vychutnať si vaše obľúbené filmy, hudbu a hry s realistickým 3D zvukom. Waves Nx® 3D zahŕňa Waves Maxx Audio® na vylepšenie zvuku, Maxx Bass® pre hlboké, hromové basy a Maxx Dialog® pre jasné vokály, ktoré nezmiznú za zvuky pozadia.


Parametre a špecifikácia

SSD kapacita
1 024 GB (1,02 TB) Hotovo!
Veľkosť operačnej pamäte RAM
16 GB Hotovo!
Modelové označenie procesora
Intel Core i7 9750H Coffee Lake Hotovo!
Frekvencia procesora
2,6 GHz (2 600 MHz) Hotovo!
Typ úložiska
SSD Hotovo!
Uhlopriečka displeja
15,6" Hotovo!
Kapacita úložiska (HDD + SSD)
1 024 GB Hotovo!
Výbava
Čítačka pamäťových kariet Hotovo!

Procesor

Typ procesora
Intel Core i7 Hotovo!
Modelové označenie procesora
Intel Core i7 9750H Coffee Lake Hotovo!
Počet jadier procesora
6 × Hotovo!
Frekvencia procesora
2,6 GHz (2 600 MHz) Hotovo!
Core Boost Frekvencia
4,5 GHz (4 500 MHz) Hotovo!
Cache procesora
12 MB Hotovo!

Operačná pamäť

Veľkosť operačnej pamäte RAM
16 GB Hotovo!
Počet osadených slotov
2 × Hotovo!
Celkový počet slotov
Hotovo!

Grafická karta

Pamäť grafickej karty
6 GB Hotovo!

GPU značka/model

Značka grafickej karty
NVIDIA GeForce Hotovo!
Model grafickej karty
RTX 2060 Hotovo!

Operačný systém

Operačný systém
Windows 10 Pro Hotovo!

Pevný disk

Typ úložiska
SSD Hotovo!
Kapacita úložiska (HDD + SSD)
1 024 GB Hotovo!
Rozhranie disku
M.2 Hotovo!
SSD kapacita
1 024 GB (1,02 TB) Hotovo!

Výbava

Výbava
Čítačka pamäťových kariet Hotovo!
Webkamera
720 p Hotovo!

Batéria

Nabíjanie cez USB-C
Možno nabíjať cez USB-C Hotovo!
Kapacita batérie
84 Wh Hotovo!
Počet článkov
4ks Hotovo!

Konštrukcia

Materiál konštrukcie
Celokovový (unibody) Hotovo!
Konvertibilita
Pevný (klasický notebook) Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
2,1 kg Hotovo!

Rozhranie

Dátové
Thunderbolt 3 Hotovo!
Grafické výstupy
HDMI, Mini DisplayPort Hotovo!
Sieťové
RJ-45 (LAN) Hotovo!
USB-C
1 × Hotovo!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
3 × Hotovo!
Verzia WiFi
WiFi 5 Hotovo!
Optická mechanika
Bez mechaniky Hotovo!

Rozmery

Šírka
358,5 mm Hotovo!
Maximálna výška
17,9 mm Hotovo!
Hĺbka
255 mm Hotovo!

Jazyk klávesnice

Jazyk klávesnice
CZ, SK Hotovo!

Produktový rad

Rad notebooku
Acer ConceptD Hotovo!
Part number
(CN715-71-74PC) Hotovo!
Viac parametrov

Spoločnosť Acer sa zameriava na vývoj a predaj svojich značkových produktov v oblasti informačných technológií. Acer ponúka svoje produkty v Európe, na Strednom východe, v Afrike, Amerike, Ázii, Tichomorí, Číne a na Taiwane. Spoločnosť bola založená v roku 1976 a medzi historické míľniky spoločnosti patrí prevzatie IT divízie americkej spoločnosti Texas Insrumets (1997), alebo prevzatia spoločností Gateway a Packardbell (2008). Acer Group patrí medzi štyroch najväčších producentov osobných počítačov a globálne zamestnáva viac ako 7 400 zamestnancov. Súčasnou úspešnou misiou spoločnosti Acer je snaha prelomiť bariéry medzi ľuďmi a technikou.

Poznámka:
  • Pokiaľ nie je uvedené inak, tak výrobok obsahuje českú klávesnicu.


Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Acer ConceptD 7 White Kovový Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Acer ConceptD 7 White kovový.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií