Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Acer Extensa 2710

Zobraziť katalóg
Acer Extensa 2710
Počítač - Intel Core i3 6100 Skylake, RAM 4GB DDR3, Intel HD Graphics, HDD 1TB 7200 otáčok, DVD, klávesnica a myš, Windows 10 Pro 64bit - predinštalovaný Windows 7 Professional 64bit
Produkt je lokalizovaný pre SK
Kód:  TC312d3 Produktové číslo:  DT.X0TEC.007

Acer Extensa 2710

Rad desktopových počítačov Extensa ponúkne optimálny výkon pre kancelárske využitie doma aj vo firmách. Vybraný hardvér si poradí s náročnými úlohami aj bežnou prevádzkou. Komplexná správa zabezpečenia na firemnej úrovni zase pomôže ochrániť dôležité dáta. Vďaka praktickému setu klávesnice s myšou a predinštalovaným systémom Windows 10 Pro je počítač pripravený na okamžité použitie.

Kľúčové vlastnosti

  • Ideálne riešenie pre firmy
  • Spoľahlivý chod osadených komponentov
  • Bezpečnostné funkcie ochránia vaše dáta
  • Pokročilé procesory Intel Skylake
  • Moderný systém Windows 10 Pro
  • Možnosť downgrade na overený Windows 7 Professional
  • Klávesnica a myš súčasťou balenia

Je jedinečný

Základom počítača je pokročilý procesor Intel 6. generácie Skylake, ktorý je vybavený modernými technológiami a navyše je maximálne úsporný. Nechýba integrovaná grafická karta Intel HD Graphics podporujúca prehrávanie 4K videa. Ako úložný priestor poslúži objemný disk s kapacitou 1 TB. V konektorovej výbave nájdeme rovno 6 USB portov, vrátane dvoch vyvedených prakticky na prednej strane počítača. Rovnako tak môžete využiť čítačku pamäťových kariet pre jednoduché zálohovanie.

 

Spoločnosť Acer sa zameriava na vývoj a predaj svojich značkových produktov v oblasti informačných technológií. Acer ponúka svoje produkty v Európe, na Strednom východe, v Afrike, Amerike, Ázii, Tichomorí, Číne a na Taiwane. Spoločnosť bola založená v roku 1976 a medzi historické míľniky spoločnosti patrí prevzatie IT divízie americkej spoločnosti Texas Insrumets (1997), alebo prevzatia spoločností Gateway a Packardbell (2008). Acer Group patrí medzi štyroch najväčších producentov osobných počítačov a globálne zamestnáva viac ako 7 400 zamestnancov. Súčasnou úspešnou misiou spoločnosti Acer je snaha prelomiť bariéry medzi ľuďmi a technikou.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Acer Extensa 2710
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Acer Extensa 2710.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií